6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: 6 неща, които не знаш за мен :)

Мнение от Kristo »

Айде и аз пък:

1. Ами деля стиховете, които пиша по нова терминология - авторски, дуетни, ремикси, миксове и кавъри. От последните 2 вида имам само по 1 стихотворение...

2. Обичам смучещи бонбони.. Ментос Диня или Ментос Горски Плодове

3. Този ми е 4тия поред постоянен форум, в който се регистрирам и пиша, от общо 5...

4. Споменавал ли съм, че освен да пиша бързо, мога да чета и бързо? Мога да прочета 1 книга за няколко часа...

5. Вярвам в кармата

6. Не са ме късали от 8 изпита насам...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

1. Обожавам малките, клиширани, никому ненужни, псевдо-романтични жестове. Макар че кажи-речи никога не съм получавала такова отношение :( , бих се зарадвала неописуемо много, ако някой ми откъсне/купи цвете (ей така без повод) или ми подари червена, сърцата плюшка, писукаща ай лав ю, ако я натиснеш по коремчето... Просто съм на мнение, че когато някой ден човек погледне ретроспективно към дадена връзка, ще е хубаво освен голите спомени в изперкващия си ум да види (и пипне) и: картичка с разкривен почерк, смачкана кутия от шоколадови бонбони, или пък опаковка от шоколад, или пък разменен билет от театрално представление, и т.н.
2. Мисля, че съм много лош човек. На мен категорично не може да се разчита, рядко съм състрадателна и жертвоготовна; ако някога някой... ‘айде не пръв приятел, но да кажем близък, ми се обади в 12ч. по телефона и с жален глас ми заобяснява, че няма къде да спи... бих го приютила, но с безкрайна неохота и мрънкане. :roll:
3. Много си падам по розовото. Това не означава, че нося розово бельо или че си мацам само и единствено розов лак по ноктите; просто намирам цвета за изключително мил и приятен... а и някак ме успокоява.
4. Противно на създалото се мнение на 50 процента от драгите форумци, не съм депресивна. Не съм вечно тъжна, не слушам само и единствено depress-a-me плейлисти, не се съдирам от рев всекидневно, и изобщо не съм склонна към подобни състояния. Нещо повече: точно обратното е. Кипя от ентусиазъм, намирам, че се усмихвам често, много позитивен човек съм, писукам, гърголя и гушкам. (А причината, поради която усърдно се наложи горната идея е, че просто бях срещнала човек, който някак си успя да убие всичко усмихнато и жизнерадостно в мен (енергиен вампир?) и случката съвпадна с момента, в който (про)писах във форума... За съжаление все още си мисля, че наложилият се мит е с такава сила, че ще ми трябват няколко форумни живота, за да го оборя.)
5. Като заговорих за форумни митове -- от няколко места вече упорито чувам, че съм влюбена в Евтим (Плазмодий) -- та нека го има черно на жълто -- не, не съм. :mrgreen:
6. Клишето, което напоследък описва мен и живота ми най-добре е: "най-много сълзи са изплакани от сбъднати мечти".
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

MERCES_LETIFER написа: 4. Противно на създалото се мнение на 50 процента от драгите форумци, не съм депресивна. Не съм вечно тъжна, не слушам само и единствено depress-a-me плейлисти, не се съдирам от рев всекидневно, и изобщо не съм склонна към подобни състояния. Нещо повече: точно обратното е. Кипя от ентусиазъм, намирам, че се усмихвам често, много позитивен човек съм, писукам, гърголя и гушкам. (А причината, поради която усърдно се наложи горната идея е, че просто бях срещнала човек, който някак си успя да убие всичко усмихнато и жизнерадостно в мен (енергиен вампир?) и случката съвпадна с момента, в който (про)писах във форума... За съжаление все още си мисля, че наложилият се мит е с такава сила, че ще ми трябват няколко форумни живота, за да го оборя.)
Кажи, че сестра ти е курва, пък после обяснявай, че нямаш сестра.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Абе аз имам сестра...

Абе Иринка, я кажи кои са форомните клюкари, че аз тва за Плазм, от теб го чувам. Аз ли не говоря, с който трябва или има информационен клюкарски чадър над мене, че да не знам нищо и да съм с месеци назад, нямам идея...
Абе аре 6

1. Едва ли има форумец, който ме помни без брада

2. Какъвто и образ да съм си наложил у форума, не ми пука да го променям или оборвам.

3. Все още сънувам кошмари от даскалката си по математика в гимназията... беше си голям терор...

4. Не мисля, че Иринка е депресивна, а просто че драматизира нещата, които я нараняват.

5. Най-големия ми поетичен успех... е рекорд.... държа рекорда за най-много сваляния (около 300) на е-издание в сайта стиховебг.ком, като втория в класирането е пак мой проект... И като си направя сметката излиза, че това прави повече сваляния, отколкото броя хора, с които общувам в интернет... да не говорим, че не всички, биха ми чели нещо мое...

6. Най-откачената ми снимка... никога няма да я видя сигурно... снимана е на Дипломирането... с класната, аз, Мирослав... и куп хора, които бяха "хората на изкуството" в гимназията... адски дебилно... Включваше и момичето, заради което почнах да пиша... :pukeleft:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Кристо, ти и алексашка една и съща учителка по математика ли сте имали или различни?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Иринчи, ако слушкаш ще ти купувам шоколади всеки ден.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Мила написа:Иринчи, ако слушкаш ще ти купувам шоколади всеки ден.
а аз консерва русенско-варено
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

1. Не обичам да готвя само за себе си.

2. Миналата седмица за първи път ходих на концерт на Милена.

3. Искам да напускам работа.

4. Пия кафето дълго с мляко :drunken:

5. Напоследък ми се иска да имам шофьорска книжка.

6. За последните два дни съм се изтърсвала два пъти на снега - нещо, което никога не е било 8)
Toto-I will remember
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

MERCES_LETIFER написа: 5. Като заговорих за форумни митове -- от няколко места вече упорито чувам, че съм влюбена в Евтим (Плазмодий) -- та нека го има черно на жълто -- не, не съм. :mrgreen:
А Евтим никой не го бръсне за слива и не смята за нужно да иска мнението му по ситуации и коментари, в които е замесен дори да е индиректно. Да вземе тоя, който ги пуска тия слухове да режисира сапунки. Или да дойде при мене да го насапунисам аз.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

да се отбележа и аз ^^

1. Голям маниак съм на неща за колекциониране - картинки от дъвки, дискове и/или книги от списания, самите списания... в момента малко съм сменил целта на колекциониране - книги първи издания, но ако някога в кварталния магазин се появят дъвки с картинки, сигурно ще похарча излишно много пари да събера всичките картинки :lol:
2. От известно време съм луд фен на българската литература - от месеци насам чета български книги само о.О Даже почнах една английска книга, ама след няколко дена пак прехвърлих на българско о.О
3. Много обичам да подарявам разни неща без даже да има нужда :mrgreen: даже днеска подарих една старинна книга от 42-ра на една колежка, защото ми се повтаряше, тя беше доста изненадана :lol:
4. Откакто съм в София проядох кетчуп... а преди супер много го мразех о.О странно как успя да ми се услади сега о.О
5. Доста ми допада да пиша проза от време на време... написал съм доста неща, но все недовършени, защото след известно време си набивам филма, че писаниците ми не стават за нищо и няма смисъл да продължавам :lol:
6. Мразя всякакво мляко, но затова пък обичам мляко с ориз при все, че не обичам ориза; и таратор, при все, че иначе бих ял само кисели краставици о.О

Иринче... и аз чувам това за Плазмодий за първи път, а не е като да съм отдалечен от форумните клюки о.О Даже след последните срещи, на които бях определено бих казал, че си личи в кой си влюбена :roll:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

1. Използвам ужасно много емотиконки, когато пиша :mrgreen:
2. От около месец и нещо сънувам само кошмари, и то почти всяка вечер /а принципно изобщо не сънувам/
3. В момента се зарибявам по The Cranberries
4. Влюбена съм в Кейти от ‘Хортън’ :alien:
5. Бойкотирам всички филми с Уил Смит, Вин Дизел, Джим Кери и всякакви рапъри и кечисти в главните роли!
6. Най-важното нещо за мен в един подарък /освен това да е от сърце, разбира се :wink: / е опаковката. В тази връзка си опаковам всички подаръци сама по начин, който, според мен, пасва максимално на стила на човека, за когото е предназначен :flower:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

1. днес бих няколко колеги на тенис на маса
2. слушам fear factory
3. надявам се да взема неква стипендиика този семестър :mrgreen:
4. смятам, че фолкметълът е най-близката музика с културата и въобще живота на човека
5. искам вече зимата да свършва
6. искам да имам време да чета повече
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Може ли пак, както е модерно сега...

1. Обичам да паРодиРам глупавите навици на дРугите. Като напРимеР, да осмивам техните хаРактеРни чеРти, които ми се стРуват твъРде пРефъРцунени...

2. Като малък бил дебел, та чак наднормен... сега съм под нормен...

3. Имам собствена житейска философия, която е може би най-оригиналното ми творение.

4. Чувството ми за хумор ме е спасявало от физическа саморазправа безброй пъти...

5. В свободното си време помагам на хората с личните им проблеми, най-често като скайп-терапевт. Помогнал съм на доста хора... ама не като Ливайн...

6. Мога да имитирам гласа на Лий Райън от Блу...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

1.Обичам шоколад /напоследък/
2.Тия дни се счупих да бачкам заради сесията
3.Бях си обещала като ми мине изпита по Исторически културни реалии да си дочета "История на Полша" - 500стр., ама нещо нямам време :cry: .
4.Утре трябва да ставам рано.
5.Преди играех доста игри, ама вече нещо не...
6.Трябва да си донаправя комикса за европейския конкурс :?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

1.Новата ми програма на лекциите е ужасна..Още се чудя как ще оцелявам.
2.Нашите са на почивка от 10 дена и да не ви казвам къв айляк е вкъщи. :mrgreen:
3.Правя си списък кои книги ще прочета тази година.Откачам като че ли.
4.Напоследък страдам от недоспиване.
5.Много съм разочарована от новия прясно ремонтиран бар на ЦИЕК.Нищо общо с предишната култова атмосфера.А и чичо Митко го няма,а е няква кифла. :evil:
6.Предвид това всеки божи ден кисна в Мола. :roll:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Заключено

Обратно към “Потребители”