Човека, не беше ей такъв обикновен. Беше модератор и то на доста раздели. Най-важните. Най-флудърските. Само на него имах доверие и на него давах с кеф да ми трие мненията. Без да ми иска съгласието!
Той ми беше повече от съфорумец, той ми беше приятел. Пишехме си редовно. Имали сме доста забавни случки по форумни срещи. Помагал ми е за 1 курс като бях, с много съвети и подкрепа. Нямам му скайпа, не можах да го питам, къде е отишъл. Но ми липсва...
Искам да го върнете, моля, искам да му махнете бана, и дори и да не е мод, пак да си е тука, между нас и пак да пуска яките теми и постове. Кефеше ме, как играеше на "литературни въпроси" - винаги познаваше първи. Или неговите "Размисли и страсти" какви дискусии вдъхновиха. И какви вицове намираше от нета. Той пусна редица легендарни теми, които сега имат своята 5 или 6та версия (да, той основа ЧНМ и Асоциации) и винаги беше със свежи идеи във форума...
Моля, отговорните за неговото банване лица, да го върнат. Нека му дадем шанс да е сред нас. Искам го, а сигурно и други го помнят и искат.
Ето го момчето:

Най-искрени молби и въжделения
Ваш Кристо....
пс: някой да направи темата важна... че аз съм с друг скин на форума и не виждам отметката да я направя важна сам...