Концертът мечта

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

coolman
Драскач
Обратна връзка:

Концертът мечта

Мнение от coolman »

Кои са тези изпълнители - и соло, и групи - които бихте искали да чуете/видите на живо (на концерт, не като вървят по улицата :))? Под изпълнители имам предвид всякакви - певци, музиканти, актьори и пр. "performers", които могат да се качат на сцена. Само имам едно условие - да са български и все още да са "активни" :wink:

За да подам тон - Васко Кеца, леля Лили и Силвия Кацарова. Ако може заедно или поне в дуети :D

Дони и... всъщност какво стана с Момчил? Ами със Стоян Михалев и Виктор от "Киора"?

Десислава Добрева - бивша вокалистка в "Шоуто на Слави"...

Вие сте :arrow:
Последно промяна от coolman на 12 Мар 2009, 20:20, променено общо 1 път.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Големият концерт

Мнение от ники »

Общ концерт на Планета и Фен. Би било мого готино :)
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ауууу, аз ако трябва да опиша моя Голям концерт, той би се проточил четири седмици под формата на фестивал :) Освен това 70% от групите и изпълнителите, които слушам, отдавна ги няма на този свят.... и все паааак, изкушавам се да не драсна нещо. Но няма, само ще кажа, че ТОЧНО в тоя момент мноооого, ама зверски много ми се ходи на концерт на UK Subs. :drunken:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

JudyRamone написа:зверски много ми се ходи на концерт на UK Subs. :drunken:
Че не ги ли гледа кога идваха?

Моят голям концерт никога няма да се състои, защото 90% от любимите ми групи и изпълнители или са се разпаднали или са мъртви.

Всъщност, ако видя Anathema на живо, спокойно мога да си умра без да ида на друг концерт през живота си.
Not because the fox barks...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

О, аз такъв списък си имам отдавна, ама а' де... Ще ми позволиш обаче да се отклоня от условието ти, щото половината са ми съвсем в мъгла относно настоящите им занимания, някои вече не са между живите, абеее... Тъй че - който пял, пял. Явно ще си остана с мерака.

Дует "АвеНю" - тия хора една песен направиха, ама каква песен... Първата, която си свалих, като ми пуснаха Интернета преди много, много години. Втората беше "Ой, Ламьо" :)
"Киора" - а на тая как сме вили с чичо ми някогаааа...
"Атлас" (с вокал Дони). И "Капка от любов", разбира се, ама тя е от бая по-късно.
ФСБ - просто защото точно тая песен е уникална. Даааа, като "Клетва" от "Вчера" - изпразнена от съдържание, но пълна с емоции. И в момента ми се пълнят очите със сълзи, като я слушам. Само за справка - "Клетва" не ми влияе по абсолютно никакъв начин. "... влакове тръгват от всички страни - но един от тях остана на една далечна гара... пак на двадесет и две." И тук аз вече си рева преспокойно. 8)
Но обичам и много други техни песни ("Обичам те дотуууук..." :lol: )
И, като казах "Обичам те дотук" - накъде без "Контрол"?
За ужас на майка ми - Дони и Момчил. Ама като Дони и Момчил, а не като Дони и Нети. Много куражлийска музика правеха някога.
"Диана Експрес" - още една песен, която може да ме разплаче при подходящи условия. Бих искала да ги чуя наживо, да.

И, за десерт - "Сигнал" и "Тангра". Двете мои любими групи - "Сигнал" съм ги слушала наживо, голяма емоция беше. А "тангра"... ех, Чочо... :( "Тангра" ми е българският еквивалент на "Smokie". :drunken:
Хм... те станаха доста... и са все невъзможни. :) но не бих отказала и да чуя отново "Фамилия Тоника" в състава им отпреди разрива, бих се зарадвала да чуя и Силвия Кацарова и Васко Кеца с "Огън от любов" (чийзи, знам, ама какво пък - песента е хубава!), "П.И.Ф." също не ги връщам, когато имам възможност.

Иии... "Черно фередже". Не съм ги слушала наживо - позор. :mrgreen:

М, сега се сетих за още 2 групи - имаше някаква... май "Елит". Барабанистът им беше един синеок симпатяга, имаха една песен "Приятели" - ако не ме лъже паметта. И, разбира се, "Ревю" - но само за да видя наживо Васо и да мирясам. :mrgreen:
Но да не пропусна и моментът, в който мога да се отдам на местен патриотизъм - "Perfect Strangers". Тъкмо тая седмица трябва да видя дали имат участие някъде. :cheers:
Последно промяна от Търговецът на кристал на 21 Фев 2009, 20:37, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

А така, наеби егоцентризма ми ,а може и мен покрай него :lol:
Еми аз кво да кажа, Боро извъртя някво тъпо равенство с Уиган... :roll:

И за да не каже някой, че само спамя и си чатя: бих дала половината си живот, само и само да се бях родила в началото на шейсетте... тогава щях да се размазвам по денсхоловете, а малко по-късно и на Cock Sparrer, Last Resort, Rejects и т.н и т.н! :drunken:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Стига бе, тук си имаме достатъчно добри изпълнители. Честно казано, очаквах още в първия отговор някой да спомене Графа и Б.Т.Р. :roll:

Иначе много бих се израдвал и на едно stand-up comedy с Любо Нейков. Нещо като това, това или това.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Е, че БТР кажи речи през ден са в Маската... Не виждам какви въжделения може да има човек по отношение на тях :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Jamalska
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Jamalska »

Immortal Technique!!!
Изображение
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”