Нов български университет
Модератор: Boromir
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Въпросче-русокосче! :)
Само не можах да разбера как да стане номера да учиш паралелно в две висши училища - примерно, СУ и НБУ, като на двете места искат за записване ОРИГИНАЛ от диплома за завършено средно образование. Този документ се съхранява при тях до завършване и не може да бъде факсимилиран с юридическа валидност. Или може? Някой само да каже как става тоя фокус с дипломите при записването?
Който се опасява да го оповести пред всички във форума, да ме достигне лично...(лични съобщения и пр.)
Хвала предварително!
Който се опасява да го оповести пред всички във форума, да ме достигне лично...(лични съобщения и пр.)
Хвала предварително!
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Така ли не разбрахте, бееее! Отиваш ПЪРВО в НБУ. Там си ПОКАЗВАШ оригинала на дипломата и оставяш КОПИЕ. После отиваш в СУ, където оставяш оригинала.
Вие какво си мислите, че сме извън закона ли?
Вие какво си мислите, че сме извън закона ли?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
RecalcitrancE
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хм.
Надявах се да разбера грандиозна тайна и да те натопя пред МВР! Е, жалко...Ама НБУ примиряват ли се толкова лесно, че няма да им оставиш дипломата си?
Виж си личните съобщения, за да не дойда да те видя аз.
Вярно ли, че имали по 10 лекции на седмица в НБУ, вкл. езика?
ПОЗДРАВИ!
Виж си личните съобщения, за да не дойда да те видя аз.
ПОЗДРАВИ!
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Те не ти я искат бе, разбери, само трябва да я покажеш. После си вземат копието.
Да, вярно е. Колко мислиш, имаме в СУ?
Да, вярно е. Колко мислиш, имаме в СУ?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Жрецът на Болката
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз също съм в НБУ и нещо не съм доволен, уча в "Масови комуникации", първи курс съм и направо се изумих от наличието на 5 лекции седмично (не ходя на език, защото съм направо на изпит), от които може би 1 или 2 са важни откъм присъствие.
Искам да попитам: Мога ли тази година да кандидатствам в СУ (примерно) и ако ме приемат да се запиша без да съм се отписал от НБУ?
Искам да попитам: Мога ли тази година да кандидатствам в СУ (примерно) и ако ме приемат да се запиша без да съм се отписал от НБУ?
един въпрос : някой да се е пробвал на специализирания изпит по Визуални изкуства или по Компютърни медийни технологии в НБУ-то, щото искам да знам на какво ниво трябва да е това "представяне на портфолио – фотографии, рисунки, графики, илюстрации или създаване на текст по художествено изображение." за Визуални изкуства,
и "папка с рисунки, изпълнени със свободни техники – акварел, маслени бои, акрилни бои или графични техники; като допълнение могат да бъдат представени и собствени графични компютърни разработки" за Компютърни медийни технологии
и ако можете да дадете малко подробности по този специализиран изпит.
също така в страницата на университета пише за изпита: "Представя се папка с рисунки, изпълнени със..." ;
"Кандидат студентът избира една или повече от следните възможности за проверка на креативността му: представяне на портфолио – ... "
да разбирам ли под това че за да те оценят трябва да представиш готови творби, а не да те тестват на място ?
; ти можеш да си ги правил 100 години, че да са станали перфектни или дори да си ги зел на готово
и "папка с рисунки, изпълнени със свободни техники – акварел, маслени бои, акрилни бои или графични техники; като допълнение могат да бъдат представени и собствени графични компютърни разработки" за Компютърни медийни технологии
и ако можете да дадете малко подробности по този специализиран изпит.
също така в страницата на университета пише за изпита: "Представя се папка с рисунки, изпълнени със..." ;
"Кандидат студентът избира една или повече от следните възможности за проверка на креативността му: представяне на портфолио – ... "
да разбирам ли под това че за да те оценят трябва да представиш готови творби, а не да те тестват на място ?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мммммммм, ще те свържа с един приятел, той учи там точно това, влезе без проблем, но си е и талантлив. Нека само мине утре, че ми е напечено.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Амииии...някои хора оттук са ме виждали, така че могат да кажат къде си паркирам БМВто. Майтапът настрана, донякъде е вярно. 
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Много са, да, така е. Хората са странни, но има и читави. Зависи от специалността, а и от човека. Нещо като в НАТФИЗ, само че повечето от тях имат доста повече пари от пишман-хартистите 
В края на ноември
В края на ноември