1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Е има,ама не е толкова активен!

Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Kochanie
- В началото бе словото
- Специалност: Право-първи курс (7 група) ;)
Даааа,определено нямаме нужда от повече упражнения по ОТП! Първият семестър беше толкова пълноценен от страна на упражнения!!! Май ще се посещава Шопов този семестър!pink floyd написа:Нашите групи си имат и положителни страниjoruuu написа:7 група няма нужда от упражнения по ОТП. Ние вече си взехме целия материал и сме готови за изпита хахаха
Успех на всички на утрешния изпит!
Heaven is not a place,it's a feeling!
- Advocate
- Драскач
- Специалност: Право
Да де ,то не е лесно да си върло неграмотен и да пишеш ,било то и във форум 
Salus populi suprema lex
- Kochanie
- В началото бе словото
Това може би е така от наличието на много мислещи хора!-нямат време да си поддържат форума!babangida написа:Е има,ама не е толкова активен!![]()
- Kochanie
- В началото бе словото
Внимавай,може да се засегнат!Advocate написа:Да де ,то не е лесно да си върло неграмотен и да пишеш ,било то и във форум
- Opprimo
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: opprimo
Kochanie написа:Opprimo написа:hromatid написа:Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита.
Стой, брат!Аз съм с теб, стой, тамън ми стана интересно!Ще започна сериозно да чета форума заради теб
![]()
Така е! Гроздето е кисело,когато не може да бъде достигнато! А за УНСС...мсиля,че здравомислещите хора знаят къде да учат и това определено не е УНСС,но...няма да споря с вас!Мисля,че ако не ви харесва толкова СУ,не е нужно и да пишете тук-май и прехваления УНСС има форум!
Лек ви ден!
Сега сериозно, не можеш за унсс-то да кажеш, че все селяни учат там.Не можеш и да кажеш, че е напълно за изхвърляне.За съжаление фактите са си факти - най-качественото образование в България що се отнася до право, МО, въобще хуманитарни науки, се получава тук, в Софийския.Има и още един факт - в Софийския има една от най-лошите администрации въобще в България
А момчето беше супер атрактивно.Аз се опитах да му вдъхна кураж ама...Не трябваше да си тръгва така...
- Kochanie
- В началото бе словото
Съгласна съм с теб и все пак СУ съществува от 120 години и не може да се преглътне подобно отношение! 
Но...да,момъкът е атрактивен! Все пак и от такива имаме нужда,ние зубърите!
Но...да,момъкът е атрактивен! Все пак и от такива имаме нужда,ние зубърите!
- Advocate
- Драскач
То тука , защото всички са зубъри в ст.книжки има графа за имена и оценки.А в УНСС ,защото са много учени има за имен ,оценки и пари.Просто изоставаме в СУ...
Salus populi suprema lex
Я дай по-подробно, защото аз знам за Философия на правото в понеделник, пък и нашта група има упражнение по Римско веднага след.... Римското - въобще 6 часа ще се латино-правизираемеtinglit написа:Имам само за понеделник:
8:30-12:30--->Римско частно право
15-17--->Увод в конституционното учение
Отново четвъртък и петък ще са ни свободни (в случай, че програмата остане в този си вид).
-
dimeto
- От дъжд на вятър
- Специалност: 1група право
- Курс: първи
hromatid, много мразя тъпи мокри парцали да ми се правят на хавлиени кърпи ! Богданчо, не мога да си представя да сме на лекции от 8:30 до 19:00. Ще изкукуригаме
.
Вероятно ще променят програмата. На мен 4 часа Римско право ми се струват много, а да не говорим за 6 часа.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- explorer
- Да живей словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз по-скоро си мисля, че ако променят нещо, това ще бъдат разпределенията на упражненията... Надали доц. Новкиришка (по РЧП) е заявила, че ще води 4 часа наведнъж, за да ги разпредели после на два пъти в седмицата (примерно)... Ама ще видим тези дни, де. 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Лекцията по Римско право си е четири часа в един ден.babangida написа:Вероятно ще променят програмата. На мен 4 часа Римско право ми се струват много, а да не говорим за 6 часа.
Миналата година също беше така, освен това две групи имаха упражнение веднага след лекцията.
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Римско накуп ли караме или разделени на два потока?
(Хора, тук всичко друго се обсъжда, само не и утрешния изпит...Сериозно го раздаваме
)
(Хора, тук всичко друго се обсъжда, само не и утрешния изпит...Сериозно го раздаваме
- Kochanie
- В началото бе словото
И все пак не трябва да забравяме,че това не е окончателната програма! След лекцията по Римско право в понеделник ще слезем до канцеларията да поразпитаме лелките по-подробно за програмата...,ако няма желаещи-аз ще се жертвам!