Фактът, че според статистиката в профила ми, това е темата, в която имам най-много мнения. А какво по-хубаво от това!
О, всъщност, има и по-хубаво - сесията окончателно и официално свърши, последният изпит мина съвсем безболезнено, ако и да очаквахме друго; асистентът се държа като човек, което ни изненада дружно; с колегите се хилихме като ненормални преди началото на изпита (сигурен знак, че или сме се прежалили, или сме изпушили, или и двете, щото за нас тая сесия продължи повече от месец и само ние си знаем дали не ни направиха на маймуни), прибирах се с лЬОбим колега и си говорихме за гъби, трева, трипове и родители и дори без маааалко да се навия да ядем в McD's.

Но, разбира се, нямаше места.
Почти уговорихме два купона, времето беше хубаво, отдавам се на детективските романи на Рекс Стаут и много пасивна почивка. Дори идиотът, който ми окаля дънките до коленете, не можа да ме ядоса твърде много.
Мда... и споменах ли, че ще се разкарам за малко от София?
И, и, и... поръчах си книжката, която чакам да излезе от година. Тя всъщност излиза на 1 юни, ама какво пък - аз да си знам, че съм си я поръчала.
И изобщо, днес съм едно жизнерадостно клъбце (хм, а защо не кълъбце?

) и жу'отът е прекрасен, слънчев и ухаещ на зима.
Сега започвам да изпълнявам плановете, които се трупаха от НГ насам с етикет:
"саааамо да мине сесията"