1-ви курс Право (2008 - 2009)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Един час е.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- alhana_
- В началото бе словото
- Курс: първи
Един час е. Ама егати това за 8 часа кой го каза, щото честно хич не ми се става толкова рано? Нали някой написа, че може и в 1 часа 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Като не ви се става рано и ви се рискува, отидете в 1 часа. Аз лично също не обичам ранното ставане, но ще отида в 8.
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Не се подписвам с две ръце под часа, но всички тогава отиват, изпит в един часа звучи неправдоподобно, а ако целият курс се окаже изпързалян, няма да ме е яд - ще сформираме добра компания докъм един
Ела в осем, 999 промила е тогава
Ела в осем, 999 промила е тогава
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Духай! Ти ще бъдеш поредният унесеселянин. Мечтата на идиота. Върви да пишеш в скапания форум на унсс, а не в този западащ. Сигурен съм, че там са доста по-високо интелектуално ниво. Остави ни нас да лежим на стари лаври. Всички знаят кой е Университетът. За вас тъпите снобите, слеяндурите по манталитет, мързеливите и т.н си има УНСС.hromatid написа:Понеже вие имате много потенциал като сте назубрили темите по история и литератутра.Смешното ви университетче загива и мисля че вие го виждате.Замислете се къде по света приемат с такъв формат на изпитите .А да сетих се в СУ(Същински умопомрачения).
ПП: И още нещо. Друго си е като гроздето е кисело. Много са малко хората, които са учили наизуст теми. Повечето от просто имат акъл и могат да нашишат нещо смислено и логично. Аз като отидох в унсс на изпит и половин час няква тъпа лелка ми обясняваше, как трябвало със специалната химикалалка да запълня точно цялото кръгче, ама без да излизам и без да оставям бели петна, защото иначе компютърът щял да го брои за грешка. Е, това ако не е за олигофрени па на! На секцията с математиката имах за решаване квадратни уравнения, а българският беше елемтарен. Влизай си в простия университет и тъпей там на воля.
Последно промяна от ники на 20 Фев 2009, 21:54, променено общо 1 път.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Ас.Шамов каза, че е от 8, в Отдел "Студенти" потвърдиха - според мен работата е ясна.
- explorer
- Да живей словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Оф, абе тоя хроматидния и тук ли се е натресъл?! Няма ли някой от модераторите да му шибне един бан накрая, то е досадно вече... 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Какъв бан. Когато някой ти предлага безплатно забавление, не отказваш
. Аз смятам да го следя и да му назубря лафовете както само ние в СУ си знаем 
Хора, за да не бъдем 50-100 в неделя кажете на когото можете че изпитът е променен. От доста хора, които познавам и знаят часа на изпита само аз си правя труда да го разпространя. Най-накрая ще дойдем толкова малко хора, че все пак ще изчакаме до 1 да се посъберем
Хора, за да не бъдем 50-100 в неделя кажете на когото можете че изпитът е променен. От доста хора, които познавам и знаят часа на изпита само аз си правя труда да го разпространя. Най-накрая ще дойдем толкова малко хора, че все пак ще изчакаме до 1 да се посъберем
Последно промяна от Bushmen на 20 Фев 2009, 23:21, променено общо 1 път.
- ники
- Легендарен флуудър
Не бе, нека си пише момчето. Обичам да гледам, как самонадеяни идиотчета се правят на велики. Някакси автоматично си избивам всякакви комплекси за интелект само като им чета мненията.explorer написа:Оф, абе тоя хроматидния и тук ли се е натресъл?! Няма ли някой от модераторите да му шибне един бан накрая, то е досадно вече...
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Аз съм съобщила на цялата си група за променения час, така че 13-а група ще присъства в 8.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
а?Bushmen написа: в понеделник
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Вижте сега, аз нито съм питал, нито знам със сигурност кога ще се проведе изпитът, обаче викам да е на 22.02.09г, неделя, 8 часа и да спрем с дивотиите. deal?
---
ed: разбрах какво искаш да кажеш, Bushmen
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Сега остава някой да пита: "Абе тва за неделя сигурно ли е или може и понеделник?" 
- Advocate
- Драскач
Чакай , чакай сега първо какви са тия програми дето гледам в постовете ? И ако може нещо линк или пълно инфо.Благодаря предварително!
И още нещо какви недели какви понеделници ,че ме мързи пак да чета 2 страници постове ,че този хроматидния е без коментар.Само бих му предложил щом ще е за УНСС(Утре носе съответната сума) , да ходи в Нов български ,там хората си плащат скъпо ,имат добра база.Поне като ще си плащаш да е като хората.
И още нещо какви недели какви понеделници ,че ме мързи пак да чета 2 страници постове ,че този хроматидния е без коментар.Само бих му предложил щом ще е за УНСС(Утре носе съответната сума) , да ходи в Нов български ,там хората си плащат скъпо ,имат добра база.Поне като ще си плащаш да е като хората.
Salus populi suprema lex
-
tinglit
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
Към колегите от 7-ма група:
Днес ходих да погледна програмата за 2-ри семестър.... Нямам думи просто....Само за нашата група никъде не фигурират упражнения по ОТП и ОИТ...Странно, но факт.
Днес ходих да погледна програмата за 2-ри семестър.... Нямам думи просто....Само за нашата група никъде не фигурират упражнения по ОТП и ОИТ...Странно, но факт.
...Work smart, not hard!...
- Advocate
- Драскач
Добре , дай нещо повече инфо за програмата ни!
Salus populi suprema lex