1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Еми да... Лелките работят с 20 огромни сини тетрадки, то не са тетрадки, то са тетрадища... Някой трябва да напомни, че компютърът е изобретен преди бая години вече 
Да му се не види! Програмата наистина е вярна.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
pink floyd написа:Влизай, пък после ще му мислиш. Юристите сме кът
Come, my raven, it could be a lark.
-
hromatid
- В началото бе словото
Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита. 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Айде, появиха се и унесесейците

Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Ауу.. ето в какво се превръща завистта и злобата от липса на собствен потенциал. 
Човек е това, в което вярва!
По-добре затъпяващ, отколкото тъпhromatid написа:Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита.
-
hromatid
- В началото бе словото
Понеже вие имате много потенциал като сте назубрили темите по история и литератутра.Смешното ви университетче загива и мисля че вие го виждате.Замислете се къде по света приемат с такъв формат на изпитите .А да сетих се в СУ(Същински умопомрачения).
-
Bubulinka
- В началото бе словото
Сега се замислям колко зле трябва да си, за да влезеш в сайта на университета, който мразиш, че после във форума, че после и да се регистрираш и да хабиш енергия да плюеш... ех божеее, колко отрицателна енергия! По-добре, ако питаш мен, я уползотвори в учене за подготовката за УНСС, а не си губи времето по този начин... така няма да те приемат.
PS. - И ако по някакво нелепо стечение на обстоятелствата не станеш студент в обичното УНСС, да влезнеш пак тук и да се похвалиш!
PS. - И ако по някакво нелепо стечение на обстоятелствата не станеш студент в обичното УНСС, да влезнеш пак тук и да се похвалиш!
Човек е това, в което вярва!
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
Аз съм почти сигурен,че ти си някакъв тип,който(ято) не е бил приет(а) право в СУ и сега хлебиш всички? За твоя информация,темите по история съм ги чел по два пъти,а не съм отварял и една тема по литература. Shit bricks!
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
-
hromatid
- В началото бе словото
Чел си ги ти по 2 пъти.Като че ли не ви знам кви мазни зубърчета сте в тая дупка наречена университет.
- pink floyd
- Пишеща машина
Оставете децата да беснеят.
Нашия, щом не ти харесва СУ, не знам защо ни занимаваш със себе си. Ако не съм фен на Оксфорд примерно, няма да им го изтъквам във форума - тях това не ги интересува. Нас също. Намери си другарчета от "К.Маркс" и можеш на воля да се пенявиш с тях по адрес на Алма Матер.
---
пп: като че да не ни знаеш какви сме, няма и да узнаеш
Нашия, щом не ти харесва СУ, не знам защо ни занимаваш със себе си. Ако не съм фен на Оксфорд примерно, няма да им го изтъквам във форума - тях това не ги интересува. Нас също. Намери си другарчета от "К.Маркс" и можеш на воля да се пенявиш с тях по адрес на Алма Матер.
---
пп: като че да не ни знаеш какви сме, няма и да узнаеш
- alhana_
- В началото бе словото
Искам да попитам последно какво става с ППУ. От 8 или от 1 трябва да ходим?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
No comment.hromatid написа:mnogo ste mi ineresni vsi4ki,koito se oplakwate postoqnno ot organizaciqta i na4ina na prepodavane v SU.Ina4e i vie ste se skasali ot u4ene da vlezete pravo,a sega se pravite na interesni.Tozi universitet moje da ti dade mnogo pove4e ,otkolkoto da ti otneme.A tova 4e minalata godina balovete za pravo bqha spadnali tolkova i vlizaha i dosta posredstveni hora bez kapka umstven potencial e blagodarenie na dqdo vi Vazov.Taka 4e ne se oplakwaite a se gordeite s fakta 4e u4ite imeno v UF NA SU, za6toto tova e nesbadnata me4ta na mnogo kandidat-studenti
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- pink floyd
- Пишеща машина
Да бе, колега, митичен тип е тоя...Халал да им е на унсс-тоScorpion написа:No comment.
Осем. Изпитът е един час, нали?alhana_ написа:Искам да попитам последно какво става с ППУ. От 8 или от 1 трябва да ходим?
Последно промяна от pink floyd на 20 Фев 2009, 21:43, променено общо 1 път.