СНЕГАААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!
Голям кеф беше по вътрешнокварталните улички, особено около ФМИ-то. Наложи се да се върна 200 метра баир нагоре на задна, защото по баира нагоре драсках по леда. А на места една кола трудно се побираше.
На връщане на Симеоновското се бяха цепнали ТРИМА, че се беше заформила индийска нишка, а аз там обичам да понастъпвам! В Студентски пред блока едно бургашко копеле е спрял точно на "входа" за паркинга. Символично казано вход и пресилено казано паркинг, но както и да е. Че трябвааше да газя пряспа между двама. Такива преспи съм газил, тази не беше кой знае какво.
Контролните органи - спят! Не да ми глобяват за превишени скорости или за най-невинно грешно престрояване да те навикват... също и за (настъпване на стоплинията на военния клуб

) ами да гледат за автомобили със:
- заснежени (неработещи) светлини
- неизчистени стъкла и огледала
- неработеща система за омокряне на предното стъкло (от всякакъв род причини)
- неработещи чистачки
- липса на топъл въздух в купето
- неработещи реотани на задното стъкло
Това са неща от решаващо значение в зимни условия за безопасно пътуване. Аз като си изчистя возилото, като загрее, течността за чистачки я правя (-15, -20 градуса) и си пръскам като пич дори при як студ. Не създавам трудности нито за себе си, нито за другите.
Който пести от радиаторчета, течности за чистачки, гориво за затопляне, труд за изчистване на снега, нека да се трОши!