КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Scorpion »

hromatid написа:Аз за предварителния смятам да науча много добре Средновековие и Възраждане,а от Новата история-Търновска конституция,Стамболов и Съединението.
Аз миналата година подходих по абсолютно същия начин и имах успех още на предварителния.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Аз подходих така и на редовния. :lol: Но от Нова история знаех за ВРУ,Съединението и Балканските войни.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Аз пък подходих по най-тъпия начин. До предварителния изпит имаше няколко теми, които не бях учил. ДВе от тях бяха тази за Аспарух и тази за Априлското. Сигурно се сещате, колко готино ми стана като ги изтеглиха ;) За щастие на редовния и двете ги знаех отлично, а специално тази за войанта се и надявах да се падне, защото я бях учил последна.
hromatid
В началото бе словото

Мнение от hromatid »

Докъде стигнахте с темите?
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Аз току-що си написах темата "Упадък на ранносредновековното Българско царство (927-1018 г.)" и утре ще ми я проверят.Малко съм назад,защото почнах много късно с уроците,но с малко повече усилия от моя страна ще се справя и ще докарам някоя прилична оценка :D Сега почвам да пиша и темата за Асеневци.Общо-взето много писане ми се събира,но поне свиквам и усещам,че пиша малко по-бързо отпреди :D
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

Аз съм на България през 20ти век, почти на финала. Направо нямам търпение да свършват тия теми, че вече дигнах ръце :D
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

А как си учите темите ?Осъзнах,че със зубрене наизуст няма как да стане :D
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

hromatid написа:Докъде стигнахте с темите?
Ти нали щеше да ходиш в унсс? Защо учиш теми? По-добре тренирай запълване на кръгче с тънкописец, ама бз да излезаш от кръгчето.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Мнение от Anna-Molly »

lacuna_coil написа:А как си учите темите ?Осъзнах,че със зубрене наизуст няма как да стане :D
Да ти кажа, аз съм малко по средата по отношение начина на учене. Има неща, които с разбиране се учат, а има и такива дето само със зубрене става. :salute:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Пък аз съм написала цеееелиии две теми. Идва ми да ревна.
То не беше да стоя и да чета, да подчертавам, да водя записки, да правя планове, да правя таблици. шанс. ;/ все едно съм малоумна значи.
иначе като материал го докарах до начало на организираното национално-освободително движение.
все си мисля, че магически юни месец ще науча всичко.
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Е,поне си по-напред от мен :P Иначе,аз също почнах да си правя таблици и планове,щото със зубрене наизуст доникъде не стигам :wink:
Вие кои други специалности ще запишете,когато ходите да се записвате на предварителните ? :D
kaloyand
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

lacuna_coil написа:Е,поне си по-напред от мен :P Иначе,аз също почнах да си правя таблици и планове,щото със зубрене наизуст доникъде не стигам :wink:
Вие кои други специалности ще запишете,когато ходите да се записвате на предварителните ? :D

аз съм към края,всъщност ми остават 2 теми и свършвам с историята.Аз лично правя така-темите от Средновековието си ги пиша по няколко пъти целите,същото е за някои от Възраждането,но от новата история ги уча с таблици,планове и т.н,просто защото обемът информация е огромен
Право,3 курс,13гр
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ники написа:
hromatid написа:Докъде стигнахте с темите?
Ти нали щеше да ходиш в унсс? Защо учиш теми? По-добре тренирай запълване на кръгче с тънкописец, ама бз да излезаш от кръгчето.
:lol: :lol: :lol:
Тва е като оня виц за НБУ и интеграла :lol:

Иначе всичките писания от тая тема са ми тоооолкова до болка познати, две години в даскало слушах само това от всички страни :lol: Моят съвет е да учите навреме, щото последня месец нищо няма да стане, освен ако не сте хипер ентусиазирани, а всички знаем, че колкото и силен да е ентусиазмът в началото, към края вече почти липсва :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Много се тормозите бе, деца. Аз за тоя изпит се готвих само с четене и явяване на контролни изпити (те това му е майката-периодично да проверяваш какво знаеш). Това е мое мнение де, на някои им е по-лено,като съставят таблиции и си правят планове,но мен винаги ме е мързяло изключително много.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
От дъжд на вятър
Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)

Мнение от БАН ЗА СПАМЕРИТЕ »

аз като кандид почнах от средата на март и ето ме сега 2 курс.не се шашкайте
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”