1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от ники »

Това с многото чакане пред студентски отдел е силно преувеличено според мен. С двама колеги днес отидохме към 9:30 и намерихме един позат, който беше на средата на опашката някъде. Помолихме го да вземе книжките, той се нави, за което благодаря. После го изчакахме в Кривото точно 15мин и той дойде при нас.
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

ники написа:Това с многото чакане пред студентски отдел е силно преувеличено според мен. С двама колеги днес отидохме към 9:30 и намерихме един позат, който беше на средата на опашката някъде. Помолихме го да вземе книжките, той се нави, за което благодаря. После го изчакахме в Кривото точно 15мин и той дойде при нас.
Да де така става , но само за информация питахте ли го от кога чака ?
@ sellena_
За ИППУ -тази информация за 13 ч. , ако можеш да кажеш кога е проверена и сигурно ли е че да не стане фал.
Salus populi suprema lex
blue-sky
В началото бе словото

Мнение от blue-sky »

А някой има ли идея как стои въпросът с признаването на изпити?
В предишната ми специалност положих изпит по дисциплината "Философия на правото" и не знам къде да попитам дали това се признава в Юридически факултет...
При секретарките ли, къде ли? :?
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Блу скай, знам, че признават оценките, защото едно момиче отмоята група е карала вече иппу и ще мине със старата оценка. Представа си нямам обаче, как точно се случвва това.

А, адвокате, не сме го питали. Но преди него на опашката имаше да кажем 15 човека, които са минали много бързо. Може и наистина да е чакал от рано. Ние като дойдохме, и имаше около 30ина, дори по-малко, чакащи. Иначе най-правилно е според мен книжките да ги носи един човек, за да минават поне една идея по-бързо. Хубаво, че момчето беше услужливо.
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

Притеснява ме, че асистентът не е казал на всички за промяната на изпита, а е тъпо ако разчита, казвайки 10-20 човека да разберат на 100% всички останали. Иначе вчера така отговориха обаче аз съм склонна да очаквам всичко вече....
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
mordo
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от mordo »

Здравейте, колеги. Изпитът за неделя си остава от 8.00 ч. сутринта. Ако някой дойде от 13.00 ч. няма да бъде върнат. :) Успех на всички в четенето и на изпита.
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

mordo написа:Здравейте, колеги. Изпитът за неделя си остава от 8.00 ч. сутринта. Ако някой дойде от 13.00 ч. няма да бъде върнат. :) Успех на всички в четенето и на изпита.
40-20 кос и ми стигат - изпита е от 8 ,но и в 13 ч. да се отиде пак има изпит.Чудна работа(малко повече инфо моля).
Ники , като си с 20 книжки администраторката търси в книгата за 20 човека и печата и пише.Като сте 20 човека пак е същото , въпроса е че май е по-добре 1 човек да загуби време , отколкото 20 , просто е по-рационално.
Salus populi suprema lex
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

ники написа:Това с многото чакане пред студентски отдел е силно преувеличено според мен. С двама колеги днес отидохме към 9:30 и намерихме един позат, който беше на средата на опашката някъде. Помолихме го да вземе книжките, той се нави, за което благодаря. После го изчакахме в Кривото точно 15мин и той дойде при нас.
Моля, моля 8)

Еми в 9 някъде бях на паричния - в 9.55 вече бях излязъл :)
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

:) :) :) Аз нахално току що пак звънях! Говорих с една наистина учтива дама, която каза, че лично Дачев й е казал, че изпитът ще бъде проведен от 8:00h. Казал е също така и че ако все пак някой се обърка и дойде в 13:00 няма да бъде върнат, НОоооо...!
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

ОМГ ... "учтива дама" , ти да не си звъняла в друг факултет ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!? :scratch: :scratch: :scratch:
Salus populi suprema lex
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

rkk написа:
Моля, моля 8)

Еми в 9 някъде бях на паричния - в 9.55 вече бях излязъл :)
Късметлии. Аз си отчаках два часа.
Ако и трите жени са вътре и си вършат работата - да, не би трябвало да се чака много. Но е друго, когато висиш пред стаята, а в нея няма никого. Или пък има само един човек.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

:) за момент и аз това за зачудих, затова изрично поясних: "Извинете, ЮФ на СУ??? - Даааа, кажете?"
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

sellena_ написа::) за момент и аз това за зачудих, затова изрично поясних: "Извинете, ЮФ на СУ??? - Даааа, кажете?"
Нещо днеска ,да не би да има празник :scratch:Или може би са им дали заплати и за това е така :)
Salus populi suprema lex
tzu
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от tzu »

някои има ли представа кога ще ни излезнат резултатите по ППУ
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

Доколкото аз знам (предимно от кой каквото е чул) трябва да излезнат същия ден? :roll:
Заключено

Обратно към “Други”