Влюбен съм до уши в една колежка . Спахме заедно , но тя не може да забрави предишния си приятел , а за капак на всичко ,той вчера я потърси. Тя отиде да говори с него и ме остави сам 40 мин. Сериозно съм го закъсал. Знам ,че за любовта няма граници и ако наистина го е обичала не може да го забрави лесно, но по думите и те са ходили едва 2 месеца?? Тя самата ми сподели ,че преди 2 месеца не е имала приятел от 2 години ,та това ме навява на мисълта , че просто се е привързала към него след дълга самота . МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ ,КАК ДА Я СПЕЧЕЛЯ ????
Помагайте!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- phelps
- В началото бе словото
Помагайте!
Сърцето ми след малко ще спре . Ето я и моята история :
Влюбен съм до уши в една колежка . Спахме заедно , но тя не може да забрави предишния си приятел , а за капак на всичко ,той вчера я потърси. Тя отиде да говори с него и ме остави сам 40 мин. Сериозно съм го закъсал. Знам ,че за любовта няма граници и ако наистина го е обичала не може да го забрави лесно, но по думите и те са ходили едва 2 месеца?? Тя самата ми сподели ,че преди 2 месеца не е имала приятел от 2 години ,та това ме навява на мисълта , че просто се е привързала към него след дълга самота . МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ ,КАК ДА Я СПЕЧЕЛЯ ????

Нищо не свършва зле,ако нещо "свърши'' така -то просто не е свършило.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Помагайте!
Щом е спала с тебе, значи поне изпитва някакви симпатии. Ако наситина знае, какво иска(много рядко срещано при жените), сама ще дойде при тебе. Супер гадно е, когато си има приятел и ти да й се натискаш. Аз съм го правил това и си давам сметка, че е много тъпо.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Много е тъпо да се хванеш с някого, когато си влюбен в друг. За всички, особено за някого-то. 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- phelps
- В началото бе словото
Някой от вас има ли предложение как да се "вмъкна под кожата й" . Вчера ми каза :"Защо реши чак сега да ме търсиш? ". Моля ви дайте някакви предложения ,защото ми е много тежко и направо не знам . Не мога да спя ,да се храня -накрая ще умра май.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В тая история има много неизвестни, душко. Що да я търсиш по-рано, ако си знаел, че си има приятел; как стана така, че сте спали заедно - алкохол или просто мерак неудържим - нещо ми се струва, че сте объркали последователността, ама аз съм консервативна в това отношение? Бившият й какво смята да прави? Щото ми се струва, че само трябва да й свирне и ти ще си бита карта, каквито и усилия да положиш... Още нещо - те защо са се разделили, тя какво ти казва за вашите отношения (освен "защо чак сега...", което може да означава милион и едно различни неща) - в смисъл, как ги тълкува - "секс", "приятелство и секс", "любов и секс"...?
Тъкмо се чудех кога ще почнат да се появяват теми "teenproblem" и тук. Франческо Тоти изчезна, сдобихме се с нов спортист.
Тъкмо се чудех кога ще почнат да се появяват теми "teenproblem" и тук. Франческо Тоти изчезна, сдобихме се с нов спортист.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- phelps
- В началото бе словото
ХА хаха ,Знам че пиша малко сърцераздирателно , но съм си такъв . Честно казано за първи път ми се случва ,защото не ми е трудно да игнорирам момичето ,знаейки че си има приятел . Но случаят е по тежък . Много лапнах по това момиче . По отношение на това какво иска от мен ,отговорът й е следният: "ГОТИН СИ ,А НА МЕН НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЪМ САМА ??"Не знам дали споменах , че тя е била с нейния приятел само 2 -3 месеца . Просто не ми побира ума как може така да го обича ?
А те бяха скарани до скоро . Вчера явно я е потърсил и тя веднага откликва. А я остави сама (по точно с мен
) на 14 фев. И все пак вижам ,че когато е покрай мен сияе . За мен тя изпитва някаква странна привързаност към онзи и си внушава .
А те бяха скарани до скоро . Вчера явно я е потърсил и тя веднага откликва. А я остави сама (по точно с мен
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Виж сега, ако толкова си се привързал към нея, покажи по всички начини, че си по-добър от другия индивид и че имаш по-силни чувства от него. Как, ти си реши, но гледай да е ефектно
Щом е с теб толкова често, щом е спала с теб, както каза ники тя има някаква симпатия към теб. От теб се иска да задържиш тази симпатия и да я направиш по-силна
А относно репликата, че са от 2-3 месеца и се чудиш как може така силно да го обича... еми възможно е, и един месец е достатъчен да се влюби някой в друг
Но щом се оформя такъв триъгълник значи или тя не го обича (ако го обичаше нямаше да ти даде изобщо такъв шанс
), или просто подмята и двама ви 
А относно репликата, че са от 2-3 месеца и се чудиш как може така силно да го обича... еми възможно е, и един месец е достатъчен да се влюби някой в друг
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Ако не си забелязъл, тук хората са много отзивчиви към чуждите проблеми и винаги са готови да помогнатhumanityisthedevil написа:Откога този форум се е прекръстил на teenproblem?
чрез мъдрост.
А аз друго забелязвам. Как пък нямаше едно момиче да се оплаче от нещо такова? Това жените в последно време сте стнали...хммм...абе хем капризни, хем неинициативни
- Малък рус дзвон
- В началото бе словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Много е важно да разбереш защо точно са се скарали тя и бившия и.Ако наистина тя го обича, колкото и да не ми е приятно да ти го кажа, най-вероятно иска чрез теб да предизвика неговата ревност.
Ако наистина е така по-добре избягай,защото колкото повече време минава , толкова повече ще се привързваш, а не е сигурно дали тя няма да те остави заради бившия и.
От друга страна ако си твърдо решен да я спечелиш трябва за момента да се стремиш основно да бъдеш нейн приятел, да я разбираш, подкрепяш и тн любими мъжки качества в очите на една жена.Знам, че не е приятно, но си има своите резултати. Имай предвид, че колкото и да се обичат, ако изобщо може да се говори за подобни чувства между нея и бившия и , щом са започнали да се карат и разделят още на 2-3 месец няма да изкарат дълго.Така че бидейки до нея имаш голям шанс. Обаче пак ти казвам - на моменти наистина не е мн приятна тази роля. Просто трябва да си прецениш.
Ако наистина е така по-добре избягай,защото колкото повече време минава , толкова повече ще се привързваш, а не е сигурно дали тя няма да те остави заради бившия и.
От друга страна ако си твърдо решен да я спечелиш трябва за момента да се стремиш основно да бъдеш нейн приятел, да я разбираш, подкрепяш и тн любими мъжки качества в очите на една жена.Знам, че не е приятно, но си има своите резултати. Имай предвид, че колкото и да се обичат, ако изобщо може да се говори за подобни чувства между нея и бившия и , щом са започнали да се карат и разделят още на 2-3 месец няма да изкарат дълго.Така че бидейки до нея имаш голям шанс. Обаче пак ти казвам - на моменти наистина не е мн приятна тази роля. Просто трябва да си прецениш.
А най-добре би било да стиснеш зъбите си и да престанеш да оставяш хормоните да те тормозят. Иди на разходка, поговори с близките си за времето, когато си бил на пет, играй футбол, купи си плейстейшън, разсей се там с нещо. Иначе само ще загазиш повече. В борбата за самец/самка победители няма така или иначе.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Не можеш да я спечелиш. То не стават така лесно нещата. Ако тя има нещо по-силно към другия, и на възел да се вържеш няма да промениш това.
Мога да направя едно предположения за въпросното момиче:
Казва, че не иска да е сама. По принцип бих те посъветвала въобще, ама въобще да не се занимаваш, даже да бягаш, но май е късно за това. Жените, които са с някого просто защото се страхуват от самотата, често имат някакъв комплекс за малоценност и го компенсират, търсейки внимание. Нормално е, след като някой ти е теглил една да се хванеш с някой друг просто защото искаш да докажеш на себе си, че все още можеш да завъртиш някоя глава. Защото иначе се чувстваш като тоталния провал и боклук. Не разчитай на секса. Не разчитай на това, че е била с теб. Ако наистина има някакви силни чувства към другия (както предполагам, че е), ще се окажеш аут преди дори да успееш да си го помислиш.
Сори за мрачната прогноза, обаче жените са (сме) кучки.
Мога да направя едно предположения за въпросното момиче:
Казва, че не иска да е сама. По принцип бих те посъветвала въобще, ама въобще да не се занимаваш, даже да бягаш, но май е късно за това. Жените, които са с някого просто защото се страхуват от самотата, често имат някакъв комплекс за малоценност и го компенсират, търсейки внимание. Нормално е, след като някой ти е теглил една да се хванеш с някой друг просто защото искаш да докажеш на себе си, че все още можеш да завъртиш някоя глава. Защото иначе се чувстваш като тоталния провал и боклук. Не разчитай на секса. Не разчитай на това, че е била с теб. Ако наистина има някакви силни чувства към другия (както предполагам, че е), ще се окажеш аут преди дори да успееш да си го помислиш.
Сори за мрачната прогноза, обаче жените са (сме) кучки.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тази тема е отпреди 1 година, дали още го терзае този проблем... 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Сигурен ли си, че е на една година?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- phelps
- В началото бе словото
Абе ,ти не си наред?Kristo написа:Тази тема е отпреди 1 година, дали още го терзае този проблем...
Feed Me!