изпит по правна информатика
Модератор: MidwinterSun
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
изпит по правна информатика
Абе дайте някаква идея как минава този изпит. Разбрах, че някакви тестове в интернет се попълвали....
Re: изпит по правна информатика
Аз държах правна информатика при проф.Кискинов преди две години и ще споделя впечатленията си оттогава. Изпитът никак не е лек, по мое време беше устен, изпитва само Кискинов и общо взето държи на своите писания в учебника. Повечето въпроси от конспекта ги има в учебника, но доколкото си спомням не всички. Трябва да се учи, не може да го прочетеш веднъж по диагонал и да отбиеш номера. Но ако се подготвиш добре, няма да има проблем 
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Кискинов е култова личност. Преди и двата му предмета бяха избираеми. Правната информатика е един от най-неразбираемите предмети. Един колега го влачеше до 5 курс. Остана му само той, за да отиде на държавни. Кискинов се слави с това, че може да седи 6 часа без да ходи до тоалетна. Е да но в този ден му се доходи на 4 час. Влиза колегата и казва на асистентката: "Давай некви лесни въпроси, че трябва да се дипломирам" А тя му казва: "На ти тезауроси и електронно правителство" Който е минавал учебника знае какво е .......
-
Lanfear~
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
тезауросиproUSA написа:Кискинов е култова личност. Преди и двата му предмета бяха избираеми. Правната информатика е един от най-неразбираемите предмети. Един колега го влачеше до 5 курс. Остана му само той, за да отиде на държавни. Кискинов се слави с това, че може да седи 6 часа без да ходи до тоалетна. Е да но в този ден му се доходи на 4 час. Влиза колегата и казва на асистентката: "Давай некви лесни въпроси, че трябва да се дипломирам" А тя му казва: "На ти тезауроси и електронно правителство" Който е минавал учебника знае какво е .......
до 5 курс...леле, каква ли е възможността да го последвам...мен ме скъса на информационното...