Администрацията еволюира. Аз като бях първия ден нямаше "диференцирани" опашки, всичките бяхме накуп - кой право, кой МО, кой за уверение, кой за молба...MidwinterSun написа:Имаш предвид заверката на втори семестър ли? Ако е това, първо се редиш на опашката пред отдел студенти. Тя е голяма и е разделена на Право и МО. Отделно има хора, които подават молби за държавен изпит. Нещата се точат бавно и болезнено, при всички обстоятелства чакаш, така че е по-добре да си там в началото на работното им време. По принцип си го спазват. Влизаш, даваш си книжката, там жената почва да рови из едни купища книги, намира твоята страница, вписва разни неща вътре, слага ти печат на книжката и ти я връща.
1-ви курс Право (2008 - 2009)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Опашка за МО и за Право отделно винаги си е имало, тя даже май не е създадена от администрацията, ами по естествен път. Правото е от дясната страна, МО - от лявата. Но вече за подаване на молби и документи - да, те са си барабар с всички останали. Няма как, вътре работят максимум три жени.
По едно време, точно когато аз бях на метър и трима души от вратата, всичките лелки се изгубиха нанякъде. Евентуално, след около 15мин. едната от тях се появи и започна да обслужва всички студенти - тогава вече наистина нямаше смисъл от различни опашки за различните неща. =)
По едно време, точно когато аз бях на метър и трима души от вратата, всичките лелки се изгубиха нанякъде. Евентуално, след около 15мин. едната от тях се появи и започна да обслужва всички студенти - тогава вече наистина нямаше смисъл от различни опашки за различните неща. =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Благодаря ви, разбрах
Значи чакането пак си е много, но поне има надежда всичко да свърши в един ден... 
- Advocate
- Драскач
Това с опашката явно се случва по 1 път.На 08.08.08 когато записали се познати ми казаха че е имало такова нещо и сигурно , когато MidWinterSun се е редила.Аз днеска бях и не забелязах такова нещо.Добре че чаках от 11 и 30 до 1 , за да съм в началото че след това се виеше една опашка от смес хора.А и разбира се останах "очарован" от хората които си подават молби за държавни изпити - ако трябва да отговоря на въпроса "Защо?" - ще кажа само че се бутат , нагли са до безобразие ( може ли да мина ,аз такова за молба ) ,това че завършват мисля че не им дава повече права от другите хора и според мен трябва да седят и да чакат както всички останали.Разбира се тук визирам само хората ,видяни днес от мен предварително искам да се извиня ако някой се почувства засегнат или обиден.В този ред на мисли искам и да уточня ,че това не е мнението ми за всички с "молбите".
Salus populi suprema lex
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: трети
понеже у мен се появиха съмнения и въпроси - наистина ли е променен часът на изпита в неделя и изпитът Е от осем, а не от един, както беше обявено предварително?
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, от 8 е. Освен ако асистентът не е решил да си направи гавра с нас 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Виждам има съмнения. Изпитът е от 8 Питахме в канцеларията или както и казват.
-
Bubulinka
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Добър вечер, съфорумци!
Преди малко влязох в сайта на ЮФ --> http://law.uni-sofia.bg и забелязах, че на мястото на старата програма, където пишеше "Зимен семестър - редовно обучение", вече е сменено с "Летен семестър - редовно обучение"... но изненада! =) Програмата е същата...
Това означава ли, че в близките дни може да бъдем приятно сюрпрезирани с нова програма?
Преди малко влязох в сайта на ЮФ --> http://law.uni-sofia.bg и забелязах, че на мястото на старата програма, където пишеше "Зимен семестър - редовно обучение", вече е сменено с "Летен семестър - редовно обучение"... но изненада! =) Програмата е същата...
Това означава ли, че в близките дни може да бъдем приятно сюрпрезирани с нова програма?
Човек е това, в което вярва!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Като едното нищо. Тия хора са просто зли.

Еееее,развляте ми кефа. Тъкмо си мислех,че ще откараме една седмица безгрижно.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Advocate
- Драскач
Както вече казах ,днес беше казано че програма не се знае кога ще има и дори да излезе до понеделник нещо , казаха че най-вероятно ще се променя.ЮФ рулззз...
Salus populi suprema lex
Аз мисля, че понеделника ще го пропуснем при всички положения 
- ники
- Легендарен флуудър
Неделята е за мнооого пиене. Тая сесия я чакам да свърши още от преди да беше започнала. Хич не ме интересува, каква ще е програмата. Дано имаме с Милкова, че нейните лекции и без това всички ги пропускат.
- Advocate
- Драскач
Това за Милкова и лекциите й незнам от къде го измисли.Аз лично ходя на тях , също така има и други хора.Все пак обаче да неделя , каквото и да става ще се разпуска стабилно 
Salus populi suprema lex
Колеги, извинете, че пак повдигам въпроса, но на мен от т.нар. методически кабинет ми отговориха, че изпитът е категорично от 13:00, промени няма и след като е изнесено като официална информация - не можело и да има.
Не че ми е проблем да ида в 8 и да разбера в крайна сметка какво е положението, но мен лично тази работа ме изнервя 
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas