Ако има някой, който е записал този спорт тази година, ще се радвам да обменим мнение (все още не се познаваме, а и сме страшно много момичета).
Самоотбрана за жени
Модератори: ники, Methuselah
- O!IvkA
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Много отдавна не е писано по тази тема, но вече втора година има самоотбрана за жени. Аз съм 1-ви курс и се записах на тренировки. Вече проведохме две и беше адски забавно. Трябва да призная, че и след двете тренировки съм със страшна мускулна треска, но все пак още сме в началото и предполагам, че ще свикнем. Ако не сте се записали, можете само да съжалявате. Като гледам още от сега, мисля, че ще научим доста полезни неща. Е, не съм сигурна, че ще можем да набием някой два пъти по-едър мъж от нас, но не мисля, че и това е целта.
Ако има някой, който е записал този спорт тази година, ще се радвам да обменим мнение (все още не се познаваме, а и сме страшно много момичета).
- zorrinka
- В началото бе словото
Не съм чела всички постове, но да си кажа... аз се записах на джудо, и не съжалявам.Първоначално бях за самоотбрана, но едно лъчезарно момиченце, трениращо от много години ( и което помага на тренировки) ме разубеди.Аз също след всяка тренировка 3 дни има мулскулна треска, но се справям с нея - аспиринчета и бозичка и всичко е ОК. 
-
miss_sunshine
- В началото бе словото
- Курс: първи
аз съм се записала за този спорт, но часът ми е малко неудобен - в петък от 5O!IvkA написа:Много отдавна не е писано по тази тема, но вече втора година има самоотбрана за жени. Аз съм 1-ви курс и се записах на тренировки. Вече проведохме две и беше адски забавно. Трябва да призная, че и след двете тренировки съм със страшна мускулна треска, но все пак още сме в началото и предполагам, че ще свикнем. Ако не сте се записали, можете само да съжалявате. Като гледам още от сега, мисля, че ще научим доста полезни неща. Е, не съм сигурна, че ще можем да набием някой два пъти по-едър мъж от нас, но не мисля, че и това е целта.
◊ никога няма да порасна, винаги ще бъда буря... ◊
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен
Аз си менкам джудо и самоотбрана,zorrinka ако си във вторник на джудо и учиш екохимия, аз съм другарчето ти ако се сещаш
.Как беше във вторник защото не бях
Сори за офф-а,аз да си питам колежките, които са в петък на самоотбрана - ще имаме ли тренировка?Благодаря предварително за отговорите 
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- O!IvkA
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ами и аз не ходих тоя петък на самоотбраната...
Така се случи, но съм сигурна, че двете колежки от групата ми ще ми разкажат подробно какво е било
miss_sunshine, наистина е доста интересно (поне на мен, пък ми е и много забавно с тая музичка като ни пусне). Още на втория път научихме някои неща и хватки, и шамари и т.н., но вчера не можаш да отида. Ела другия петък и ще видиш колко е готино.
П.П.
Май трябва да ме вземат за рекламно лице. Толкова ги хваля от тая самоотбрана, че мога да взимам хонорар. хахаха
miss_sunshine, наистина е доста интересно (поне на мен, пък ми е и много забавно с тая музичка като ни пусне). Още на втория път научихме някои неща и хватки, и шамари и т.н., но вчера не можаш да отида. Ела другия петък и ще видиш колко е готино.
П.П.
Май трябва да ме вземат за рекламно лице. Толкова ги хваля от тая самоотбрана, че мога да взимам хонорар. хахаха
-
miss_sunshine
- В началото бе словото
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
Re: Самоотбрана за жени
Тази година има ли някой желаещ за този спорт освен мен 
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм навита - догодина зимния семестър или летния смятам да го запиша
Ако случайно не изникне друг спорт, който е по-атрактивен за мен, но това жестоко ме съмнява
Иначе това изглежда интересно и ... полезничко
Иначе това изглежда интересно и ... полезничко

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
-
Just Maria
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
Аз пък се колебая между джудо и самоотбрана за жени. 
Every misfortune has its uses!