Предварителни изпити 2006 - дати !!!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Предварителни изпити 2006 - дати !!!
След дълги уговорки и отпращане от врата на врата получих датите за изпитите !
Математика.............7 май (неделя)
География.............14 май (неделя)
История.................21 май (неделя)
Успех!
Утре има пресконференция по случая - така че всички медии ще го раздухат утре вечер.
Успех!
Утре има пресконференция по случая - така че всички медии ще го раздухат утре вечер.
Последно промяна от alhimikat на 29 Яну 2006, 09:41, променено общо 1 път.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Pimboli не че се оплаквам ама не смяташ ли че е противно, още повече на 19 имам и изпращане (айде него ще го отпиша, въпреки че при нас половината град има изпращане на 19 и ще се заформи супер готин купон, но нищо отписвам го). но за кое по напред да мисля...ще трябва да си умалважа подготовката за бала, за да мога да уча...тъпо е, или поне на мен така ми се струва
Последно промяна от everyday_ на 24 Яну 2006, 17:07, променено общо 1 път.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, хора, какви са ви тия подготовки за тези балове, бе...Не се заяждам, ама наистина не разбирам...нашата "подготовка" беше вечерта след изпращането купон и след това - самият бал, подготовката МИ за който отне около час с всичките му глупости (сори, бяха 2, излъгах, понеже косата ми се е*аваше с мене). Вие да няма да се продготвяте по един месец?
А и, както каза Пимчето, по-весело ли щеше да ви бъде, ако изпитът ви беше в деня непосредствено след бала? Я се стягайте, вариантите ви са 2 - или пропускате един страхотен купон по изпращането, за да кълвете, или пропускате една нощ кълване, за да се повеселите. В крайна сметка, какво ще научите за една нощ (дори не е и ден)? А и в последните дни преди изпита не е препоръчително да се учи, но, все пак, вие си знаете...
А и, както каза Пимчето, по-весело ли щеше да ви бъде, ако изпитът ви беше в деня непосредствено след бала? Я се стягайте, вариантите ви са 2 - или пропускате един страхотен купон по изпращането, за да кълвете, или пропускате една нощ кълване, за да се повеселите. В крайна сметка, какво ще научите за една нощ (дори не е и ден)? А и в последните дни преди изпита не е препоръчително да се учи, но, все пак, вие си знаете...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
подготовка имах впредвид това че покрай бала обикновено би трябвало да ти е весело, да си по купони и т.н., а някой хора даже си купуват облеклото за бала непосредствено преди него. Търговецът на кристали ти си го изпитала сама, това с купоните, серенадите и т.н. мисълта ми е такава - че малко или много все пак според моето скромно мнение трявбаше да се съобразят с баловете. айде аз хубаво на следващия ден ми е бала, ама има хора, който имат същи ден бал, или предишния, и т.н., а пък изпита си им е важен.те какво правят в такъв случай...не ме разбирайте че се опитвам да се изкрам някаква велико мъченица, но все пак е гадно (или поне според мен)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А аз на бала си на 25 май разбрах, че имам 2 на предварителния поeveryday_ написа:ПРОТЕСТИРАМ! хора, аз имам бал на 22 май, как ще правя изпит на 21 май...няма ли да се съобразяват с баловете поне малко!!!
история, като бях 100% сигурен, че съм го взел.Разбираш ли, това
беше една от темите, които знаех повече от добре...
П.П. На всичкото отгоре на 25 май имам РД!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Re: Предварителни изпити - дати !!!
alhimikat написа:След дълги уговорки и отпращане от врата на врата получих датите за изпитите !
Успех!
Ха-ха!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Айде стига с лиготиите. Като не те урежда, не ходиш, не сте длъжни да се явявате, за това си има и редовна сесия. Някои хора въобще не са имали предварителни изпити. По наше време такива глупости нямаше. Вие сте длъжни да се съобразявате с Университета, не той с вас. Това ако го разберете от сега, ще си спестите много тормоз, когато влезете.everyday_ написа:ПРОТЕСТИРАМ! хора, аз имам бал на 22 май, как ще правя изпит на 21 май...няма ли да се съобразяват с баловете поне малко!!!
Успех на всички, чакаме ви в долната секция подфоруми догодина
П.С. Постът не е лично към човека, когото съм цитирала, просто не мисля, че е правилно да се мрънка за това!