Аз пък днеска си взех брилянтно един супер гаден изпит по АПП ( с любезното съдействие на една колежка ) и адски много се радвам Утре ми излиза оценката по английски, а иначе ми остават още 3 изпита....
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
аз пък още не съм била на изпит,на 26 ми е първият.
Днес трябваше да проверя дали съм се освободила от един,но няма да мога дойда до ректората.Ще има до го мисля...
P.S.Успех на всички и от мен
Като чувам, че колегите от другите специалности имат по 7-9 изпита, направо се чувствам щастливка само с 2. Обаче съм 1 курс и още не ми е ясно дали като чета, нещо остава в главата ми или не. Да ви попитам, някой да е имал изпит по Ф.антропология при проф. Динев, наистина ли е толкова страшно, колкото той го описва или просто се опитва да стресне зайците?
И ние ще имаме изпит при Динев в събота! До колкото знам наистина, няма за какво да се тревожим. Знам, че е хубаво човек да е чел книжките поне веднъж и да е подчертавал мъдри мисли тук-таме.
Абе какви сте такива с по един-два изпита.Къде дават така?Аз в пъри курс 1ви семестър имах 3 и от тогава мамата си джаса...Сеаг ми е рекорд-8 изпита,ама по нататъка кеф-по малко ще имам
mushroomhead написа:Абе какви сте такива с по един-два изпита.Къде дават така?Аз в пъри курс 1ви семестър имах 3 и от тогава мамата си джаса...Сеаг ми е рекорд-8 изпита,ама по нататъка кеф-по малко ще имам
еее, айде сега, аз в първи курс, първия семестър имах 5 изпита, а втория 12 играта ми разказаха тогава, имам право на малко разтакаване сега
Хей,народе,ако някой от вас има път към ректората,би ли проверил кои са щастливците освободени от изпит по литературознание.
Би трябвало да има закачен списък на вратата на стая 155.
Ще съм ви много...не-безкрайно благодарна.
А да питам в ректората дали температурата е поне 10 градуса и дали няма решение за отмяна на занятия (изпити).
На сайта както винаги нищо актуално, дори становище относно минусовите тенператури от страна на ръководство. Само рев за пари, пари и пак пари!
ООО, не вярвам.Заради някакъв студ в СУ да отменят изпити...абсурд. Някои хора са от провинцията и знаят точно за коя дата да пристигнат.Ще настане адски хаос и объркване.След 1 изпит имаш друг;после трети и т.н., между които трябват няколко дни поне и затова е трудничко...