Ти си истински българин и патриот!ники написа:Кристо, ако вместо скалите, българското нещо в класацията беше големият камък пред врата на вилата на село, пак щях да гласувам за него.
Да гласуваме за Белоградчишките скали!!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Re: Да гласуваме за Белоградчишките скали!!!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе хора, тези скали наистина заслужават някакво признание. досега само бегло сме ги споменавали в часовете по география в училище, а те наистина са уникални и красиви и заслужават....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Всяко нещо в класацията е уникално.bubbly_water написа:абе хора, тези скали наистина заслужават някакво признание. досега само бегло сме ги споменавали в часовете по география в училище, а те наистина са уникални и красиви и заслужават....
В България има поне 20 други такива уникални образования.
И кво правим ся - дайте да я наблъскаме с 1 до 20 място - бг неща... и да се кефим на страната...
Аз лично няма да си кривя душата - бил съм на тези скали, може да са уникални, но със сигурност ще се намери и по-хубаво място.
Тва че са български, не ги прави по-по-най, изкривения патриотизъм на масите ги прави... ама какво да ви говоря, всеки си знае неговото...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
и аз съм била там сигурно 20 пъти и всеки път е било наистина прекрасно. да има много други места в България, които също заслужават да бъдат оценени, обаче никой не се е сетил да ги предложи нали? добре, че има хора с малко мозък, че да се сетят, че и тук има нещо, което може да предизвика интерес. освен това чрез тази класация, дори и да не останат на финала, поне ще предизвикат интерес у хората... ще разберат, че такова чудо съществува и може би дори ще пожелаят да дойдат да го видят...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Някога във връзка с темата да съм го твърдял това? Просто искам да спечели нещо българско. Да, гласува за скалите, защото са си наши. Толкова ли страно ти изглежда? Толкова ли си недоволен, че те ще спечелят първо място. Чувстваш се онеправдан, затова, че ти харесвш повече големия каньон ли? Какъв ти е проблема? С какво точно те дазним тия, които гласуваме за скалите?Александър написа:Ти си истински българин и патриот!ники написа:Кристо, ако вместо скалите, българското нещо в класацията беше големият камък пред врата на вилата на село, пак щях да гласувам за него.
- Vladimir Gergov
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Проблема е, че най - вероятно ще станат като Банско, Боровец, Слънчев бряг, Несебър и тн. Боклуци, бетон и лай..
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
We are mountain people, this is what we do, this is how we live...
Show and Prove
Facebook
Show and Prove
- Vladimir Gergov
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Сиреч ще се съсипят и унищожат.
В Бг нещо не се получават нещата с развитието на курортите. Просто всичко се съсипва.
В Бг нещо не се получават нещата с развитието на курортите. Просто всичко се съсипва.
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Show and Prove
Facebook
Show and Prove
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе ако си мислите, че страната ни ще стане по-готина и харесвана, ако скалите спечелят, жестоко се лъжете. Ще лъснем с тва, как си вдигаме самочувствието в класации по интернет, с гласуване.
И чужденците няма да се скъсат да идват като туристи тука, особено пък в Белоградчик. Не се залъгвайте.
И чужденците няма да се скъсат да идват като туристи тука, особено пък в Белоградчик. Не се залъгвайте.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
ако им хареса - ще отидат, ако не им хареса - няма.
- ники
- Легендарен флуудър
Кристо, не съм съгласен. Преди 2 години в един английски сайт някой беше направил рекалма на моето село. В него има не повече от 50 къщи, а в месеците, след като пуснаха рекламата на някво тъпо село в някъв умрял сайт, в моето село, което се намира на майната си, 10 къщи бяха купени от англичани, шотландци, норвежци и какви ли още не. Един ден както си седяхме в едната къща, дойде някъв англичанин или нещо такова и пита, дали продаваме къщата. Така че, да, те са адски тъпи. И да, като видят реклама на нещо, пък ако ще и то да е нож Хенкелбах, държат да го пробват и няма да се очудя, ако след като чуят за белоградчишките скали, дойдат в България и на малко културен туризъм, а не само да ми се напиват като свине на слънчев бряг.Kristo написа:Абе ако си мислите, че страната ни ще стане по-готина и харесвана, ако скалите спечелят, жестоко се лъжете. Ще лъснем с тва, как си вдигаме самочувствието в класации по интернет, с гласуване.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да си чул някой да си прави къща в Големия Каньон?
Нямам нищо против малко да се усили туризма, но държавата ни като не може да си рекламира обектите, защо ние да можем?
И в моето село дойдоха англичани да купуват къщи, но не сме го рекламирали, а дори и на картата май го нямаше по едно време. Въпрос на евтини жилища, не на някаква рекламна дейност. И не мисля, че икономиката на региона се подобри, като дойдоха чужденците, макар това село да е на 20 мин. с кола от Слънчев бряг....
Нямам нищо против малко да се усили туризма, но държавата ни като не може да си рекламира обектите, защо ние да можем?
И в моето село дойдоха англичани да купуват къщи, но не сме го рекламирали, а дори и на картата май го нямаше по едно време. Въпрос на евтини жилища, не на някаква рекламна дейност. И не мисля, че икономиката на региона се подобри, като дойдоха чужденците, макар това село да е на 20 мин. с кола от Слънчев бряг....
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Дано не стане! Туризъм, инвестиции... Заради насраните мутри с хотелите и курортите, се разделяме с единственото, което имаме - природата. Бааахти туризма: излива се бетон на най-прекрасните места в България и ползата от това, освен за собствениците, е за разни баби в обслужващия сектор; пикая им на такива "нови работните места"; другаде го правят 94374347347 пъти по-успешно, без да съсипват планините;Vladimir Gergov написа:Проблема е, че най - вероятно ще станат като Банско, Боровец, Слънчев бряг, Несебър и тн. Боклуци, бетон и лай..
---
он топик: И аз гласувах за скалите, но само защото са български; обективно не са голяма бира и не заслужават да са пред Каньона примерно; добре де - българи сме, нека си ги подкрепяме, обаче да имаме едно наум.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ми въпрос на вкус е. За мен са много по-хубави от каньона. Той е просто голям. Не го намирам за красив.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Подкрепям, аз също гласувах за Белоградчишките скали. Напук на тези, които ще ни обвинят в псевдопатриотизъм, балкански комплекси и прочее глупости. Лично за мен каньонът не е нищо кой знае какво, а славата му се дължи на това, че се намира в Щатите.Лорд Носферату написа:Ми въпрос на вкус е. За мен са много по-хубави от каньона. Той е просто голям. Не го намирам за красив.

Strength and honor.