оооо... колко погрешна представа... втори курс ше видиш няма ли математика или има...JudyRamone написа: математика се учи САМО първата година, при това не е кой знае колко гадна. Да, отвратителна е, но не чааак толкова. После математика няма. Има само химии и програмиране.
Химически факултет...!
Re: Химически факултет...!
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
има,има.... 
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ее, добре де, ама го няма като отделен курс, нали! 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е, няма го като курс...ама Физикохимията (не, че искам да те плаша) си е точно математика голяма част от нея поне... Диференциални уравнения - за никъде не е човек без тях (или поне доста трудно ще му е )JudyRamone написа:Ее, добре де, ама го няма като отделен курс, нали!
Who ever said I needed you! Lied!
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
о,мале никак ме няма а утре почвам физикохимията... 
не ми казвай че си при Тошев ...kristina_fan написа:о,мале никак ме няма а утре почвам физикохимията...
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
при недялков 
А някой ще сподели ли как протича изпита по физика при Максимов?
така като гледам този форум не е мн посщавам, но все пак реших да ви пиша. Вчера ме приеха компютърна химия , това ми беше второто желание и първо от ХФ, наистина мн го исках, но сега съм малко разколебана. Та ако някой се сети да влезе и да ми отг въпроса ми е в каква сфера ще мога да се развивам след дипломирането си, намирането на работа и то по спеиалността ще може ли да случи <срещу нормално заплащане ест>. Мн обичам химията и преди бях супер сигурна, но сега като разнрах, че това е една от новите специалности и като не мога да помоговоря с някой, който я е завършил ми е малко притеснено. ...
Само от бакалавърската степен нищо не може да се каже. Зависи каква магистратура ще запишеш. Там избор има и вече ще си по-добре ориентирана 
лол радвам се за бързия отг : ). А иначе аз вече съм се насочила към медицинска и фармакологична биофизикохимия и компютърно моделиране на инженерно-химични процеси .Знам, че е рано, но поне имам някаква насока. Просто исках ако може някой, който го учи да си каже мнението, все пак е сравнително нова специалност. А и докато учиш все пак е хубаво да прилагаш наученото може ли да се работи по стажантски програми и такива неща : )
като посъбереш багаж и си по-ученолюбива сама ще разбереш 
- aknaydenov
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хайде, още един начинаещ химик първи курс при вас.
Днес се записах, специалност химия.
От бакалавърска степен няма голямо бъдеще, така ли? Не че имам нещо против да продължа до магистратура при възможност.
От бакалавърска степен няма голямо бъдеще, така ли? Не че имам нещо против да продължа до магистратура при възможност.
- RikoOo
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърна Химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Някой да разбира от програмиране 2-ра част

Жената пред волана е като звезда в небето. Ти я виждаш,но тя теб-НЕ!

да... Лъчезар Христов знае най-многоRikoOo написа:Някой да разбира от програмиране 2-ра част![]()
![]()
![]()