1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
alhana_
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от alhana_ »

При внасянето на таксата в паричен отдел и после книжките в студентски отдел има ли пак работно време по специално?
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

explorer написа:Колеги, ето работното време на отдел "Студенти":
понеделник 09.00 - 12.00
вторник 09.00 - 12.00
сряда 13.00 - 16.00
четвъртък 13.00 - 16.00
петък 09.00 - 12.00

;)
В това работно време трябва да се вместите.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Bubulinka
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Bubulinka »

Освен че трябва да се вместите в работното време, трябва да се вместите и в срока, който е до Края на Месеца :-) Т.е. до 28-ми, смятам.
Човек е това, в което вярва!
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

До 25 февруари е. Не чакайте последния момент.
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Bubulinka написа:Освен че трябва да се вместите в работното време, трябва да се вместите и в срока, който е до Края на Месеца :-) Т.е. до 28-ми, смятам.
Всъщност 25-ти ;) Аз ходих вчера и успях да платя и да се запиша в канцеларията, но това ми струваше 2 часа. Към 9:30 бях в СУ, 9:45 - пред отдел "Студенти"... откъдето си тръгнах към 11:30 :bounce: И това при положение, че вчера беше първи ден... Трябва да се заредите с търпение. И според мен не е лошо към 9 вече да сте се наредили пред стаята, че после става невъзможно :bom:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

explorer написа: Всъщност 25-ти ;) Аз ходих вчера и успях да платя и да се запиша в канцеларията, но това ми струваше 2 часа. Към 9:30 бях в СУ, 9:45 - пред отдел "Студенти"... откъдето си тръгнах към 11:30 :bounce: И това при положение, че вчера беше първи ден... Трябва да се заредите с търпение. И според мен не е лошо към 9 вече да сте се наредили пред стаята, че после става невъзможно :bom:
Иво, аз пък дойдох в десет и нещо и в 11 и половина вече бях минал. Явно нещо са засилили темпото след няколко кафета. :)
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Scorpion написа:
explorer написа: Всъщност 25-ти ;) Аз ходих вчера и успях да платя и да се запиша в канцеларията, но това ми струваше 2 часа. Към 9:30 бях в СУ, 9:45 - пред отдел "Студенти"... откъдето си тръгнах към 11:30 :bounce: И това при положение, че вчера беше първи ден... Трябва да се заредите с търпение. И според мен не е лошо към 9 вече да сте се наредили пред стаята, че после става невъзможно :bom:
Иво, аз пък дойдох в десет и нещо и в 11 и половина вече бях минал. Явно нещо са засилили темпото след няколко кафета. :)
И не сме се засекли? Хмм... за малко трябва да сме се разминали на опашката :D Знаеш ли, има го тоя момент наистина :) Но в самото начало беше някакъв ад, въобще нямаше движение... Тази русата женица после обясняваше вътре, че била сама, другата била болна и някакви ей такива... Това обаче не й пречеше 5 минути да си говори празни приказки с още една жена :shock: Въобще - както казах, търпение трябва :D
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Bubulinka
В началото бе словото

Мнение от Bubulinka »

Всъщност аз днес звънях на отдел "Студенти" и оттам изрично подчертаха, че е до края на месеца. Ако февруари тази година има 25 дни, нямам нищо против.
Аватар
explorer
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Bubulinka написа:Всъщност аз днес звънях на отдел "Студенти" и оттам изрично подчертаха, че е до края на месеца. Ако февруари тази година има 25 дни, нямам нищо против.
Има два варианта. Или са ти го казали с приближение (където е 25-ти, там е и 28-ми), или са написали глупости на вратата на стаята на отдел "Студенти"...
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

Bushmen написа:Какви 3ки, какви скъсвания. Стига сте се вкарвали в някакви филми. Поинтересувайте се как е минал изпитът при задочното като сте толкова притеснени :wink:
Някой има ли информация по този въпрос?
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

Ако нещо ми липсва, то това е търпение :mrgreen:
Bubulinka
В началото бе словото

Мнение от Bubulinka »

След дълги размишления стигнах до извода, че щом на вратата на отдел "Студенти" пише, че срокът е до 25-ти, то най вероятно е така. А може би с формулировката си "до края на месеца" са имали предвид например, че ако отидеш в четвъртък или петък (26-ти или 27-ми), отново ще те обслужат, но с малко мърморене... и пак ще стане.
Докато след 27-ми (петък)... вече окончателно няма да можеш да си завериш книжката.
Аватар
Grunge_Down
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grunge_Down »

И какво ще стане, ако не идем в срока? Печатите ли ще им свършат?! Че ще са груби и неотзивчиви - голяма работа. 25-ти не е ограничение за тях.
Don't think you are, know you are!
Аватар
aB-uSer
В началото бе словото

Мнение от aB-uSer »

А какъв е редът за плащане. Първо се ходи горе на касите и после се слиза в "Студенти" или ?
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Grunge_Down написа:И какво ще стане, ако не идем в срока? Печатите ли ще им свършат?! Че ще са груби и неотзивчиви - голяма работа. 25-ти не е ограничение за тях.
Мисля, че и в рамките на срока са безпрецедентно любезни, по-зле не виждам как може да стане. :wink:
Ползата между Университета и студентите е взаимна, никой няма да ми прекъсне студентските права заради незначително забавяне на плащането. Администрацията май прилага соцметод: паникьосайте народа с първомайска манифестация, пък като се струпа, сам да се оправя - и без това процедурата е неизбежна.
Да им се молиш да си платиш! :bounce:
---
Ивчо, това за молбата и факултатувния изпит истина ли е? :roll:
Туш.
Заключено

Обратно към “Други”