1-ви курс Право (2008 - 2009)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Логично е този с 33-те въпроса да е актуален, при положение, че фигурира на сайта на факултета.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Да, но щом ни служи само за систематизиране, а изпитните въпроси ще са свободно формулирани, за мен конспектът с 41 въпроса е по-логичният избор; не че има значение - аз чета учебниците, а конспект даже не съм отварял.
-
mitakkk
- В началото бе словото
Прави ли ви впечатление колко пунктоационни грешки има в книгите на Дачев ?
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
Това е невъзможно защото ако всеки си разбира нещата по своему ще се получат 200-300 мнения на изпита.А човекът който е писал учебника е един и той си има едно,максимум две мнения.Тогава на принципа "Ако аз твърдя едно а ти - друго,то един от нас греши" - ще има много хора които ще взимат 2 изпита втория семестър....Advocate написа:ркк, така обаче можеш да го оплетеш много с ОУД-то ,има връзка ,но поне според мен трябва да се внимава.Сега как ще пише определен човек мисля че е строго индивидуално не само от четенето ,а и от начина на разбиране на нещата.
И аз така...Учебниците са от 2007-колко актуален конспект могат да измислят за 2 години?Както и да го въртят пак трябва да е по тези учебници...pink floyd написа:Да, но щом ни служи само за систематизиране, а изпитните въпроси ще са свободно формулирани, за мен конспектът с 41 въпроса е по-логичният избор; не че има значение - аз чета учебниците, а конспект даже не съм отварял.
Weakness is a sin punishable by death.
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
.mitakkk написа:Прави ли ви впечатление колко пунктоационни грешки има в книгите на Дачев ?
Да..има и други.Но гледам да не им обръщам внимание...Какво значение имат ?
Weakness is a sin punishable by death.
Някой ще ме уведоми ли кога започва семестърът?
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Скорпион, за тая работа си има съдържание на учебника.Scorpion написа:Да набележи основните мислители, идейни направления, концептуални акценти, които ще бъдат основа за формулирането на изпитната тема... да речем.pink floyd написа:При положение че се падат теми от рода на "Гаржданинът срещу държавата" и "Утопист ли е Платон", смисълът от конспект е?
Колеги, 100 страници
- Advocate
- Драскач
Лол...незнаех че между колегите имало и вундеркиндиСенки и прах написа:Това е невъзможно защото ако всеки си разбира нещата по своему ще се получат 200-300 мнения на изпита.А човекът който е писал учебника е един и той си има едно,максимум две мнения.Тогава на принципа "Ако аз твърдя едно а ти - друго,то един от нас греши" - ще има много хора които ще взимат 2 изпита втория семестър....Advocate написа:ркк, така обаче можеш да го оплетеш много с ОУД-то ,има връзка ,но поне според мен трябва да се внимава.Сега как ще пише определен човек мисля че е строго индивидуално не само от четенето ,а и от начина на разбиране на нещата.
И аз така...Учебниците са от 2007-колко актуален конспект могат да измислят за 2 години?Както и да го въртят пак трябва да е по тези учебници...pink floyd написа:Да, но щом ни служи само за систематизиране, а изпитните въпроси ще са свободно формулирани, за мен конспектът с 41 въпроса е по-логичният избор; не че има значение - аз чета учебниците, а конспект даже не съм отварял.
@карас
Започваме на 23 , но още няма програма.
@хората , които още питат за конспект
33 въпроса е конспекта , лично Дачев ни го даде да си го размножаваме.
Salus populi suprema lex
Нали щеше да има ваканция 3 дни 
"Есето е като прасето, всичко може да сложиш в него" Радой Ралин 
Аз пък съм решила, че няма да се затормозявам с четене и като даде някоя завъртяна тема ставам и си излизам, така или иначе съм си решила, че 2-ия семестър ще взимам 2 избираеми и ППУ-то няма да ме сбърка 
Don't think about the problem, think about the decision...
- Advocate
- Драскач
ОМГ ново 20 ,Боби е ти направо ме разби!!!!bobenceto написа:Аз пък съм решила, че няма да се затормозявам с четене и като даде някоя завъртяна тема ставам и си излизам, така или иначе съм си решила, че 2-ия семестър ще взимам 2 избираеми и ППУ-то няма да ме сбърка
Salus populi suprema lex
Що бе Васе ?

Don't think about the problem, think about the decision...
Странни птици сме
Аз при такъв вариант бих се помъчил да понапиша страничка-две, пък ако ми пише тройката - дюшеш 
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Какви 3ки, какви скъсвания. Стига сте се вкарвали в някакви филми. Поинтересувайте се как е минал изпитът при задочното като сте толкова притеснени