Световен тенис
Модератори: ники, Methuselah
Re: Световен тенис
Изгрява слънце и на нашата улица! 
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Joker написа:Изгрява слънце и на нашата улица!
Да, има, но държавата нищо не е направила за въпросната "наша улица"! Всичко е постигнал сам и благодарение на семейството си. Най-важното беше да си намери качествен треньор, което и направи. Другото е опит, практика и най-вече да се опази от контузии! Успех на Григор!
Браво, Гриша!
Да се надяваме, че нещата ще вървят добре за Григор и ще използва невероятния си талант да се развие като добър играч!
Да се надяваме, че нещата ще вървят добре за Григор и ще използва невероятния си талант да се развие като добър играч!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
Да, но ако случайно направи, ти ще бъдеш първият да я обвиниш в неправомерна намеса!THE_PARASITE написа:Да, има, но държавата нищо не е направила за въпросната "наша улица"!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Не, няма! Ще ти дам един пресен пример. Тодор Енев мачкаше Анди Родик при юношите, а като влезнаха в ATP, нашият момък остана някъде между 300 и 400 място, а Родик стигна до номер 1. Мисълта ми беше, че не е коректно да се каже "на нашата улица", защото нито аз, нито ти сме спомогнали с нещо Григор. Имаме късмета, че той се е родил на същите георграфски координати като мен и теб. Тенисът е индивидуален спорт и всичко, което ще постигне ще бъде индивидуално, независимо дали се състезава за България или за друга страна.Joker написа:Да, но ако случайно направи, ти ще бъдеш първият да я обвиниш в неправомерна намеса!THE_PARASITE написа:Да, има, но държавата нищо не е направила за въпросната "наша улица"!
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Между другото Григор се движи по абсолютно същите стъпки като Федерер. И двамата са носители на Уимбълдън за младежи, и двамата са го спечелили на 17, и двамата стават професионалисти същата година, в която печелят Уимбълдън и не на последно място - и двамата са били със същия треньор, а всъщност Григор в момента е. Една малка разлика - шведът казва, че Григор има по-добри данни, отколкото е имал Роджър на неговите години. Освен това Гришо му е фен и определено по стила на игра наподобява Федерер. Дано постигне ако не повече, то поне толкова успехи
първа ракета на България!
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Дам, треньорът му казваше, че имал по-добър форхенд от ФЕдерер на времето
Аз ви казвам, Гришата е бъдещия номер 1.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А дано...от тук нататък почти всичко зависи само и единствено от него...ники написа:Дам, треньорът му казваше, че имал по-добър форхенд от ФЕдерер на времетоАз ви казвам, Гришата е бъдещия номер 1.
- ники
- Легендарен флуудър
Само да не стане като със Сесил Каратанчева. То при нея положението беше доста по-различно де. Треньор й беше баща й, а и самата тя никога не ми се е струвала сериозн достатъчно.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сесил Казахстанчева ли 
- ники
- Легендарен флуудър
Тази вечер който иска, може да гледа Гришата срещу Жил Симон от Франция. Симно е страшно добър тенисист и за нашия това е перфектна възможност отново да се докаже. Мачът ще го излъчват май по БТВ от 22:00.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз за излъчване нищо не съм чул. По радиото преди малко казаха само, че е от 22. Дори да не го дават, аз ше си го гледам пак онлайн, както го гледах и с Надал - имам един линк с перфектно качество като за стрийм 
- ники
- Легендарен флуудър
Така пише в Спортал за БТВ-то. Ще споделиш ли с нас линка си, че аз не съм намерил за сега, а не ми се рови много.
ПП: Всъщност ето един линк: http://www.atdhe.net/live-tv-3624.html
Едит: От сайта на БТВ потвърждават, че ще излъчат мача на живо около 22:00.
http://www.btv.bg/sport/news_details.pc ... _id=126487
ПП: Всъщност ето един линк: http://www.atdhe.net/live-tv-3624.html
Едит: От сайта на БТВ потвърждават, че ще излъчат мача на живо около 22:00.
http://www.btv.bg/sport/news_details.pc ... _id=126487