JudyRamone написа:щото като кажа "ще дойда на среща на форума" ще седя отстрани и ще гледам тъпо, докато останалите си лафят за личните си неща
Извинявам се, че ще се отклоня леко от темата, но няма как да не напиша това - много се надявам theDarkSite да се появи тук и да докладва за първата форумна среща, на която присъства. Щото аз я помня. Пристигна с друга форумка, която вече не влиза тук - Sanctus Espiritus (и която ми липсва, амаааа...

). И двамата бяха съвсем новички и идваха на форумна среща за пръв път. Аз бях виждала въпросното момиче веднъж преди това, а за съществуването на човек като Малък Киро (theDarkSite) дори и не подозирах тогава.
Е... не мисля, че имаше момент, в който един от двамата е седял отстрани и е гледал тъпо - напротив, направихме си страхотно шоу, макар че всички останали бяхме "стари кучета" - регистрирани преди години, повечето от нас - с по над 2000 мнения във форума (ориентировъчно).
Разбира се, среща със среща не си приличат, но мисълта ми е, че не можеш да знаеш, преди да опиташ. Не знам някой от "новите" да се е оплакал. Впрочем, аз отидох за пръв път на т.нар. "форумна среща" преди по-малко от година - някъде в края на февруари 2008. Прекарах страхотно. Вярно е, че към онзи момент вече имах зад гърба си 2,5 години форумно битие, но разчитам, че разбираш какво се опитвам да ти кажа.
Колкото до преждеписалите - имам странното усещане, че всички сте прави в някои аспекти.

Просто животът си има цикъл - и вътре, и вън от форума. Не го приемайте лично и не си го слагайте на сърце.
Дичоу, посмъртно не мога да си изкълча езика/пръстчетата на клавиатурата, за да напиша ника на Ирина. Дори няма и да опитвам. Или пък Киро - гогиблаблабла... че аз не мога да ги запомня, бре! А като сме яли и пили с тия хора и наистина имаме някаква история зад гърба си, що да се правим, че не се познаваме?
Ир, а това с галенкото обръщение към
Гошито (

) - честно, понякога си търся повод да си разлафваме, само и само да го нарека така. Точно заради това галено обръщение неговият ник ми е абсолютно любим.