ахахахахахха дамSmoking Mirror написа:Дам, а пък тези, които аз познавам в повечето случаи се връщат въпреки желанието им да останат тамМа тва е друга тема.
Отново смърт в ареста!?
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Отново смърт в ареста!?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
- Курс: първи
Такива са ми наблюденията. И аз имам познати в други страниMethuselah написа:Да не са ти длъжни, че да се връщат. А не се връщат, защото не им е изгодно, разбира се. Толкова ли ви е неестествено, че всеки преследва собствените си егоистични цели?!innamorata написа:Най-големите патриоти са онези които живеят далеч от родината. Не сте ли забелязали? Как с умиление говорят за България. Но защо не се върнат след като имат възможност
А тия, които казват, че ще се върнат, обикновено се връщат. Повечето народ, който познавам и е в чужбина, обаче, казва, че никога няма да се върне, така че не знам откъде ги знаеш тия неща за патриотизма.
И това беше реторичен въпрос.
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
Хората умират постоянно, но по общо 2 причини - естествени и неестествени. За това се прави и аутопсия - за да се установят причините. Вероятността да умреш в арестта по естествен път (тук говорим за млади хора в разцвета на силите) е нищожна.Smoking Mirror написа:Ако ходиш твърде много на запад пак ще стигнеш на изток![]()
идеята ми беше, че хора умират постоянно. Поради всякакви причини. И няма причина да се преекспонират точно тези смъртни случаи, защото са се случили в ареста. Не казвам, че полицаите забърсват арестантите с кадифени кърпички, нито, че ги заключват с белезници с пухчета. Но не бива да се предполага смърт поради неправомерно полицейско насилие заради спекулативни журналистически изявления, които дори може и да не са истина.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Нужно ли е да ти посочвам възможности за "естествена" смърт на млади хора? Не съм сигурен, че мога да съм изчерпателен, защото познанията ми в тая област не се простират много отвъд пределите на общото познание, но подозирам, че и за теб важи това
Но ако държиш ще дам всичко от себе си в някой по-удобен момент, приближен до вечерта като време 
освен това позволи ми отново да подложа на съмнение източниците, особено след като съвсем наскоро станахме свидетели как един съфорумец стана жертва на ентусиазирани журналисти, търсещи сензации
освен това позволи ми отново да подложа на съмнение източниците, особено след като съвсем наскоро станахме свидетели как един съфорумец стана жертва на ентусиазирани журналисти, търсещи сензации
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
ахахахах
не я дочетох новината, но, до колкото разбрах, починалият се е занимавал с наркотици.
Така че може да си е напълно естествена смъртта.
А да не повтарям Мирър относно източниците също....
не я дочетох новината, но, до колкото разбрах, починалият се е занимавал с наркотици.
В нашата държава вече не вярвам на нищо- дори на съдебни медици, много добре знаеш какво стана по случая със сестрите Белнейски, така, че твоите бегли и откъслечни познания не ме удовлетворяват за съжаление.Smoking Mirror написа:Нужно ли е да ти посочвам възможности за "естествена" смърт на млади хора? Не съм сигурен, че мога да съм изчерпателен, защото познанията ми в тая област не се простират много отвъд пределите на общото познание, но подозирам, че и за теб важи товаНо ако държиш ще дам всичко от себе си в някой по-удобен момент, приближен до вечерта като време
Къде го прочете това за "наркотиците"? Само леко отклонение за теб свръхдозата е "естествена смърт" така ли да разбирам?Methuselah написа:ахахахах
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тогава защо вярваш на журналистите? Или информацията, която ни предоставяш е от първа ръка?Bethany написа:В нашата държава вече не вярвам на нищо- дори на съдебни медици, много добре знаеш какво стана по случая със сестрите Белнейски, така, че твоите бегли и откъслечни познания не ме удовлетворяват за съжаление.Smoking Mirror написа:Нужно ли е да ти посочвам възможности за "естествена" смърт на млади хора? Не съм сигурен, че мога да съм изчерпателен, защото познанията ми в тая област не се простират много отвъд пределите на общото познание, но подозирам, че и за теб важи товаНо ако държиш ще дам всичко от себе си в някой по-удобен момент, приближен до вечерта като време
Относно беглите ми и откъслечни познания - понеже знам, че са такива щях да се консултирам с редица вещи лица, на които вярвам
Peace is a lie. There is only passion.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Бетани, от ден на ден ми ставаш все по-скучна с еднообразните си копи-пейст теми. Беше далеч по-забавна, когато сама си пишеше постовете. Аз тогава много се забавлявах. Сега е скукааааа.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
А, сгрешил съм относно наркотиците. А иначе наркоман да умре ми звучи естествено, дам.Bethany написа:Къде го прочете това за "наркотиците"? Само леко отклонение за теб свръхдозата е "естествена смърт" така ли да разбирам?Methuselah написа:ахахахах
Така е, нямам много въображение напоследък, то и не ми остана много сред тази "наша реалност"ники написа:Бетани, от ден на ден ми ставаш все по-скучна с еднообразните си копи-пейст теми. Беше далеч по-забавна, когато сама си пишеше постовете. Аз тогава много се забавлявах. Сега е скукааааа.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Зависи колко време след ареста е умрял. Ако е скоро, спокойно може да се е надрусал, преди да го закопчеят. Ако е на следващия ден обаче изниква логичният въпрос: как пък е набарал дрога баш в ареста?
А, да - какво значи, че се е занимавал с наркотици? Като потребител или като дилър?
А, да - какво значи, че се е занимавал с наркотици? Като потребител или като дилър?
За последния случай никъде не беше казано, че арестантът се е занимавал с наркотици.pora_e_priqtel написа:Зависи колко време след ареста е умрял. Ако е скоро, спокойно може да се е надрусал, преди да го закопчеят. Ако е на следващия ден обаче изниква логичният въпрос: как пък е набарал дрога баш в ареста?
Явно бъркаш случая с предходния, където първо казаха, че бил наркоман и т.н, но в последствие се оказа, че е починал от задушаване в патрулката на път към РПУ-то.
Не, бачкал в някаква лаборатория за изследване на наркотиците при БАН...pora_e_priqtel написа:А, да - какво значи, че се е занимавал с наркотици? Като потребител или като дилър?