Да е на моите промили. Ако ме надпие трудно ще го преживея... Все едно да свърша преждевременно.Ice_Spirit написа:хахах, ти пък искаш жена ти да пие повече от тебе?! СТранен индивид, я пак си помисли![]()
Снощи какво надиране беше. Всъщност от обед. Половин уиски, малко повече от половин водка, в Най клуб помня ли вече... Като посетих WC-то, връщам се към бара и се цепнах в колоната. Ама под упойка почти нищо не усетих. Сега ме боли яко. Добре, че не съм си цепнал веждата. Още телесни щети - опърляне от цигара, разни охлузвания по крака (като се качах до входа).
Тоя път нямаше тормоз на бакшиши. А на пицарийки. Чудно ми е на приятелката как й идва музата да яде след тежка алкохолна афера, не знам. Пицарийката докато притопли парчето, не че съм се надявал на пица срещу песен, но й предлагам: кажете песен на Теодора от целия й репертоар и ви я запявам на момента. Помня, че в микс-китката ми влизаха изневерявам ти, шумно ли го правя и адреналин.
Да се напиеш и направиш на палячо - безценно!
Бакшиша как ме изнерви.... Спах в таксито, събужда ме и пита - това ли е 50А. Откъде да знам, бе пич. Все пак го познах входа и промълвих едно изтормозено - да. Взе си бакшиш - казва ми 8 лева, аз давам единствената банкнота, с която разполагах (10 лв), оня ми бута некви стотинки. Като се събудих видях че са 5 по 10 стотинки
Изхарчих пари за две дискотеки. В неделя Кали ще прощава.
По супермаркетите раздават презервативи и лубриканти. Ще се запася яко.
Прави са хората - покрай тоя Трифон... на пиянска глава винаги може да се стигне и по-далеч!
Събудих се в 17 часа и петък 13-ти го проспах.
До утре да ми мине махмурлука, че Трифон е велик празник и не трябва да се проспива!
На следващото излизане така няма да се нарежа!