Ревност
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Ревност
"Само мъжете имат силата никога да не прощават."
Нещо такова беше. И е вярно, щото жените (в общия случай) сме големи бели птици, ама не лебеди - и прощаваме до посиняване и/или оглупяване. Но то е по-скоро за темата за изневярата, примерно - не е за тук.
Нещо такова беше. И е вярно, щото жените (в общия случай) сме големи бели птици, ама не лебеди - и прощаваме до посиняване и/или оглупяване. Но то е по-скоро за темата за изневярата, примерно - не е за тук.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Няма значение. Беше ми интересно да чуя (прочета мисълта).
И за да не е съвсем офф:
Всяка ревност е израз на егоизъм в любовта.
Бартак
И за да не е съвсем офф:
Всяка ревност е израз на егоизъм в любовта.
Бартак
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Това пък е такава пълна глупост!Търговецът на кристал написа:"Само мъжете имат силата никога да не прощават."
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Говориш за онея мъжаги, за които и аз?Търговецът на кристал написа:"Само мъжете имат силата никога да не прощават."

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не го говоря аз, макар наблюденията ми да го потвърждават.
А, Бетоне, не знам ти за кои мъжаги говориш, ама ако са тия, дето си изтипосал в темата за красавци, дооообре, че си мъж... че ако беше жена и ги намираше за красиви/симпатични/разбираш-какво-искам-да-кажа, щях да се притесня.
Айде лека, аз със сетни сили се завличам към леглото.
А, Бетоне, не знам ти за кои мъжаги говориш, ама ако са тия, дето си изтипосал в темата за красавци, дооообре, че си мъж... че ако беше жена и ги намираше за красиви/симпатични/разбираш-какво-искам-да-кажа, щях да се притесня.
Айде лека, аз със сетни сили се завличам към леглото.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Нееее, за ревнивците говорих, които получават рогата на Рудолф дори и на картон.
офф: А в темата за красивите мъже... Какво да ти кажа... ако бях гей или жена - щях да предпочета Миши пред Швайни.
Пък какво му има на Статъм
Кажи го в другата тема 
офф: А в темата за красивите мъже... Какво да ти кажа... ако бях гей или жена - щях да предпочета Миши пред Швайни.
Пък какво му има на Статъм

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Пичуи и птички, туй ревностЪТ в 90 % от случаите е плод на ниско самочувствие на този, който я изпитва. Демек човекът, макар и подсъзнателно, се опитва да изкара другия виновен за своите недостатъци. Човекът е вторачен в тези свои недостатъци повече, отколкото в половинката си. Излиза, че отношението му към връзката е силно егоистично и не е изключено да е встъпил в нея, само за да си докаже, че е възможно някой да го харесва.
Тук ще се съглася с Боромир (на друго място го беше писал) - ако сам се харесваш, и другите ще те харесват. Това е първа точка от правилиника за щастлиФФ жувот.
Бах мааму! Какъв беше тоя взрив, дето разтърси блока?
Ако чуете по новините нмещо за експлозия в "Младост", кажете, да се информирам!
Да не би някой ревнивец да е направил някоя глупост по случай Св. Валентин?
Тук ще се съглася с Боромир (на друго място го беше писал) - ако сам се харесваш, и другите ще те харесват. Това е първа точка от правилиника за щастлиФФ жувот.
Бах мааму! Какъв беше тоя взрив, дето разтърси блока?
Ако чуете по новините нмещо за експлозия в "Младост", кажете, да се информирам!
Да не би някой ревнивец да е направил някоя глупост по случай Св. Валентин?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Гръмнал е жена си и любовника й докато са били на калъпpora_e_priqtel написа:Да не би някой ревнивец да е направил някоя глупост по случай Св. Валентин?

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
това да не е от тея дето гърмяха??? някви "пичу'е" бая се заиграха с... гърменето
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
това се вика.... да ти секнат ебането,Бeтон написа:Гръмнал е жена си и любовника й докато са били на калъпpora_e_priqtel написа:Да не би някой ревнивец да е направил някоя глупост по случай Св. Валентин?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
It cuts me deep and it cuts me wide....