Търся планинари
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Търся планинари
Аз съм навита за осми. 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
Нощувките до края на месеца са по 12 лв.
След започването на сезона,демек от 1 декември,щяли да поскъпнат.
Можем да консумираме собствена храна,но се заплаща по 2 лв на човек,за ползване на салона (заведението, нали) ,за да не се яде по стаите,което е забранено.
Има свободни места,но ми дадоха телефон на офиса в София - 980 55 33,на който не мога да се свържа с никого
В офиса се дава капарото,предполагам -половината.
На този телефон също,ми казаха,щяли да дадат пълна информацията за 8 декември. Имало куверт за две нощувки,две вечери и DJ.
След започването на сезона,демек от 1 декември,щяли да поскъпнат.
Можем да консумираме собствена храна,но се заплаща по 2 лв на човек,за ползване на салона (заведението, нали) ,за да не се яде по стаите,което е забранено.
Има свободни места,но ми дадоха телефон на офиса в София - 980 55 33,на който не мога да се свържа с никого
На този телефон също,ми казаха,щяли да дадат пълна информацията за 8 декември. Имало куверт за две нощувки,две вечери и DJ.
- Viara
- От дъжд на вятър
Хижичка новогодишно
? Да тръгне новата година добре...
10-11 януари?
17-18 януари?
10-11 януари?
17-18 януари?
- renesanz
- Легендарен флуудър
къде?? само да не е на ВитошаViara написа:Хижичка новогодишно? Да тръгне новата година добре...
10-11 януари?
17-18 януари?
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Viara
- От дъжд на вятър
Някаква хижа,след 20 февруари ? Извън София?
Може би Мальовица,която е подходяща и за скиори,ако има такива сред вас,някъде из Рила или пък Стара планина?
Тъй като при всички положения ще ходя,просто давам предложение,ще се радвам на компания.
Може би Мальовица,която е подходяща и за скиори,ако има такива сред вас,някъде из Рила или пък Стара планина?
Тъй като при всички положения ще ходя,просто давам предложение,ще се радвам на компания.
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
След 20-и февруари програмата ми е доста заета... иначе ще следя какво се решава. Почне ли сезона, ще валят идеи и от мен, да знаете. И то сериозни.
-
skimniac
- В началото бе словото
- Специалност: Вашата специалност в СУ
- Курс: семестриално завършил
Разказ: ски 3 дни на боровец.
Здравейте от одавна не съм студент но посештавам форума само като разглеждач от време на време.
Днес реших да се регистрирам и да дам нещо т мене а именно ще ви закажа моята история за 3 дневното посештение на курорта и то със минимално финансиране .
Решихме аз мацката и още 4 пиятели да се качиме отминалия weekend за 3 дни на Боровец защот в момента условятя за ски и борд там са най добри. "обикновенно ходиме на банско че е по евтино ама заради лавините ... " и така .
Започнах да търся каде да спиме там да не се налага да се връщаме до софия. и естествено имаше свободни оферти само от 100 евро на горе. тогава смъкнах леко летвата и прозванях поне 20 частни хотела в Самоков . на повемето казаха за този weekend абурт други ми казаха април !!!!! направо не ни се вярваше. в воследствие като се качихме и видяхме хората . толкова много скьорки .. и скьори имаше ... лол . Та в самоков в една железария докато пазарувахме вериги за колата това е др история
се заговорих с продавача иван (в самоков всички продавачи имим чуството че се казват така "смях") който ми даде тел на негов приятел дойто има Вила близко до Самоков и я давал под наем на групи или единични стай.
И както се сештате бяхме решили да се връщаме в софия ... Звъннах веднага и пак късмета ни не ни изневери току що си тръгваха некви хора ... и си оговорихме да отидими и да видим къщата.
Намира се на язовира 8 км преди самаков по централния път. малко се повозихми но бяхме изморени и не осетихме пътя.
Собсвеника е много готин, любезен ... останахме там не 3 а 4 дни. беше жестоко ... като се върнах в софия видях че вилата си има сайт .
ако някой иска сайта на вилата ще му го пратя на лс че си има правила предполагам иначе при търсене в google.bg за "язовир искър" излиза на първа страница ..
Желая на свички запалени по зимнните спортове весели мигове.. на пистите.
Днес реших да се регистрирам и да дам нещо т мене а именно ще ви закажа моята история за 3 дневното посештение на курорта и то със минимално финансиране .
Решихме аз мацката и още 4 пиятели да се качиме отминалия weekend за 3 дни на Боровец защот в момента условятя за ски и борд там са най добри. "обикновенно ходиме на банско че е по евтино ама заради лавините ... " и така .
Започнах да търся каде да спиме там да не се налага да се връщаме до софия. и естествено имаше свободни оферти само от 100 евро на горе. тогава смъкнах леко летвата и прозванях поне 20 частни хотела в Самоков . на повемето казаха за този weekend абурт други ми казаха април !!!!! направо не ни се вярваше. в воследствие като се качихме и видяхме хората . толкова много скьорки .. и скьори имаше ... лол . Та в самоков в една железария докато пазарувахме вериги за колата това е др история
И както се сештате бяхме решили да се връщаме в софия ... Звъннах веднага и пак късмета ни не ни изневери току що си тръгваха некви хора ... и си оговорихме да отидими и да видим къщата.
Намира се на язовира 8 км преди самаков по централния път. малко се повозихми но бяхме изморени и не осетихме пътя.
Собсвеника е много готин, любезен ... останахме там не 3 а 4 дни. беше жестоко ... като се върнах в софия видях че вилата си има сайт .
ако някой иска сайта на вилата ще му го пратя на лс че си има правила предполагам иначе при търсене в google.bg за "язовир искър" излиза на първа страница ..
Желая на свички запалени по зимнните спортове весели мигове.. на пистите.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Разказ: ски 3 дни на боровец.
Само аз ли прочетох последната дума от заглавието "баровец", поради малката буква... 
Re: Разказ: ски 3 дни на боровец.
Абе, човек ти кога успя да забравиш да пишеш правилно?skimniac написа:Здравейте от одавна не съм студент но посештавам форума само като разглеждач от време на време.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Обратна връзка:
Я планинарите... искам съвет - кое е най-хубавото време за "посещение" на 7 Рилски езера * Райското пръскало... най-благоприятни... юни-юли-август ли са?а
И втори въпрос - откъде да си взема ХУБАВИ планинарски обувки?
Благодаря предварително! =)
И втори въпрос - откъде да си взема ХУБАВИ планинарски обувки?
Благодаря предварително! =)
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- Viara
- От дъжд на вятър
Ох,това са местата,на които мечтая да ида това лято...
За Рилските - предполагам през най-топличкият месец.
Чувала съм,че пролетта е най-подходяща за Райското пръскало,тъй като снеговете се топят и водата на пръскалото е най-силна тогава.
Планирам тази пролет да ида.
Айде едно общо форумно посещение,да спретнем

За Рилските - предполагам през най-топличкият месец.
Чувала съм,че пролетта е най-подходяща за Райското пръскало,тъй като снеговете се топят и водата на пръскалото е най-силна тогава.
Планирам тази пролет да ида.
Айде едно общо форумно посещение,да спретнем
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Обратна връзка:
Навита ; )
Винаги готов картоф! ; ) но "тази пролет" е доста обширен период от време ; ) конкретизирай! (=
В момента събирам пари и за туристически (планинарски) обувки... и мисля да си взема ниски - защото (май-май) ще обикалям предимно през по-топлите сезони... голяма мераКлийка съм за цялостно "оборудване", но ми трябва около хилядарка, за да си го позволя... хубавото, разбира се ; ) за сега съм на етап обувКи... а след това и раница ; ) после яке... ииии... мечти, мечти ; )
Винаги готов картоф! ; ) но "тази пролет" е доста обширен период от време ; ) конкретизирай! (=
В момента събирам пари и за туристически (планинарски) обувки... и мисля да си взема ниски - защото (май-май) ще обикалям предимно през по-топлите сезони... голяма мераКлийка съм за цялостно "оборудване", но ми трябва около хилядарка, за да си го позволя... хубавото, разбира се ; ) за сега съм на етап обувКи... а след това и раница ; ) после яке... ииии... мечти, мечти ; )
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз съм ходила на рилските езера в края на Септември и беше идеално, хванах последните топли дни, тогава храстите са много красиви, всичко е жълто, зелено и червено, уникално е, а горе си пече яко слънце, въпреки ,че на най-високото си духа и студен ветрец, така че след 17 часа вече не е препоръчително да се броди из планината.А и през което време да отидеш, вечер си е доста студеничко, така че го имай предвид
Като птичка в небесата