Кога се напихте за последен път?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: Кога се напихте за последен път?

Мнение от Бeтон »

Ice_Spirit написа:хахах, ти пък искаш жена ти да пие повече от тебе?! СТранен индивид, я пак си помисли :mrgreen: :bounce:
Да е на моите промили. Ако ме надпие трудно ще го преживея... Все едно да свърша преждевременно.

Снощи какво надиране беше. Всъщност от обед. Половин уиски, малко повече от половин водка, в Най клуб помня ли вече... Като посетих WC-то, връщам се към бара и се цепнах в колоната. Ама под упойка почти нищо не усетих. Сега ме боли яко. Добре, че не съм си цепнал веждата. Още телесни щети - опърляне от цигара, разни охлузвания по крака (като се качах до входа).
Тоя път нямаше тормоз на бакшиши. А на пицарийки. Чудно ми е на приятелката как й идва музата да яде след тежка алкохолна афера, не знам. Пицарийката докато притопли парчето, не че съм се надявал на пица срещу песен, но й предлагам: кажете песен на Теодора от целия й репертоар и ви я запявам на момента. Помня, че в микс-китката ми влизаха изневерявам ти, шумно ли го правя и адреналин. :lol: :lol: :lol: :lol:

Да се напиеш и направиш на палячо - безценно!

Бакшиша как ме изнерви.... Спах в таксито, събужда ме и пита - това ли е 50А. Откъде да знам, бе пич. Все пак го познах входа и промълвих едно изтормозено - да. Взе си бакшиш - казва ми 8 лева, аз давам единствената банкнота, с която разполагах (10 лв), оня ми бута некви стотинки. Като се събудих видях че са 5 по 10 стотинки :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Да беше казал 9,50, щях да му оставя 10-те лева, ама за 2 лева чакам... Има разлика между 50 стотинки и 2 лева.

Изхарчих пари за две дискотеки. В неделя Кали ще прощава.

По супермаркетите раздават презервативи и лубриканти. Ще се запася яко.
Прави са хората - покрай тоя Трифон... на пиянска глава винаги може да се стигне и по-далеч!

Събудих се в 17 часа и петък 13-ти го проспах. :bounce:
До утре да ми мине махмурлука, че Трифон е велик празник и не трябва да се проспива!

На следващото излизане така няма да се нарежа!
Изображение
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Никога не съм се напивала. :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
NuTellA
Да живей словото
Специалност: Българска Филология, задочно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NuTellA »

kirrara написа:Никога не съм се напивала. :)
Me too... :)
~ Когато сърцето е в повече, мозъкът не достига ~
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Хм... малко сте пили...
И аз почивам днес, че да мога да почета Трифончо утре...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право

Мнение от WaveMastaa »

на седми февруари......беше без да искам......ахахахахахха.....въпреки че тръгнах с ясната презупмция " Този Джак ще го пресуша!" Не вярвах, че ще успея......беше тежко....подът ме удари.......

смятам утре да почета празника по подобаващ начин с домашно дедово винце и хубава отбрана компания.....и винце........
Казах за винцето, нали?!
Да, казах за винцето :)
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Е, то ако не пиеш вино какъв Трифон Зарезан ще е?
Може да пиеш и други неща, но винцето задължително трябва да присъства на трапезата/земята/пейката.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Prudence написа:Може да пиеш и други неща, но винцето задължително трябва да присъства на трапезата/земята/пейката.
Обясненията за лесните напивания.

Аз се въздържам да смеся водка и уиски, а ако го направя ще е с промеждутък от час и половина поне.
Ама да се пие произволно... първо на първо - такова пиене е лишено от стил. Абсолютен кич!
Второ - нали знаете, че на всяка алкохолна напитка една от количествените й характеристики е съдържание на етилов алкохол (етанол) (български водки 37.5%, Собиески 38%, Абсолют, Руски стандарт 40%, уискита - 40%). Същественият детайл е - след колко време какво количество спирт ще се влее в кръвта. На етикета не е написано, трябва да се четат статийки по въпроса. При разграждане на алкохола се отделя ацетат, а не на глицерол или мастни киселини. При високи нива на ацетата тялото спира да черпи енергия от другите източници. Но ако си поел захари (те се разграждат най-бързо), за да се разгради ацетата, трябва да се покачи нивото му. И какво? Напил си се по-бързо. На гладно като се пие - като няма какво друго да се усвоява, започва се от алкохолеца...
Към края на яко пиене една чашка Бейлис така ме е резвала... Брейкна ми цялата схема. Просто нямаше празна чаша и се принудих да я изпразня, та да си налея.
Един грам етанол дава 7cal (въглехидрати 4, мазнини 9)

Ето табличка - напитка, обем (ml), съдържание на въглехидрати (g), енергия (kcal)
Бейлис 100 10 240
Бира, светла 500 7.5 145
Вино, бяло 100 1 65
Вино, червено 100 0.5 70
Водка 100 0 231
Уиски 100 0 250
Шампанско 100 3.7 126

Водката и уискито са най-чистите питиета. 8)
Последиците от пиенето за многобройни, по-интересни:
1. Забавя метаболизма като влияе отрицателно на цикъла на Кребс
2. Дехидратира клетките. Колкото по обезводнена е клетката – толкова по-трудно нараства мускула
3. Намалява нивата на тестостерон и увеличава тези на естрогена.
4. Влияе на сърдечносъдовата система – повишава кръвното налягане – сърцето работи повече, за да „изпомпва” кръв в тялото.

1. и 2. тук нещо не мога да си обясня някои неща. Как така спортистите ядат 7 пъти на ден, дори и нощем, за да поддържат метаболизма и качат килограми... и точно консумацията на алкохол е противопоказна за тях. В същото време се пише, че от алкохол се надебелява. :roll: Че аз трябваше да съм някакъв дебелак, а съм точната противоположност. Мога да дам пример с асистентка, която чудесно си поддържа фигурата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3. Кофти, че тестостерона се намалява, но Господ го е измислил - да се увеличи естрогена. :lol:
4. И ако трябва да изпомпва за други неща... както казват "рацерите" - стрелката на оборотомера и на манометъра на турбото - в червеното.
Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

NuTellA написа:
kirrara написа:Никога не съм се напивала. :)
Me too... :)
Горките вие :( Не че е хубаво, но човек трябва поне веднъж да го е направил - най-малкото, за да знае ефектите от личен опит :) Аз последно се напих началото на декември...битово...с коняк :drunken: :shock: :shock: :scratch:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

rogertaylor написа: Горките вие :( Не че е хубаво, но човек трябва поне веднъж да го е направил - най-малкото, за да знае ефектите от личен опит
Гордея се, че никога не съм се напивала ! 8) Виждала съм ефекта върху други около мен и не смятам да си го причинявам :wink: Не обичам твърдия алкохол и не виждам смисъл да пия повече от 1 чаша вино с хубаво ядене или 1 бира през лятото . А и пияното момиче не е хубава гледка :roll: :wink:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
NuTellA
Да живей словото
Специалност: Българска Филология, задочно
Обратна връзка:

Мнение от NuTellA »

kirrara написа:
rogertaylor написа: Горките вие :( Не че е хубаво, но човек трябва поне веднъж да го е направил - най-малкото, за да знае ефектите от личен опит
Гордея се, че никога не съм се напивала ! 8) Виждала съм ефекта върху други около мен и не смятам да си го причинявам :wink: Не обичам твърдия алкохол и не виждам смисъл да пия повече от 1 чаша вино с хубаво ядене или 1 бира през лятото . А и пияното момиче не е хубава гледка :roll: :wink:
+1 :lol:
~ Когато сърцето е в повече, мозъкът не достига ~
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

kirrara написа:
Не можеш да преценяваш, дали е готино или не само от твоята представа за пияни хора. Нищо не може да се сравни с едно приятелксо запиване с водка в някоя градинка или пък пиенето на ракии в Дивака преди дискотека, или пък една вечеринка на село с много ракия... Имам тооолкова много пиянски история и не мога да кажа, че се срамувам от нито една от тях. Освен може би от две :)

Иначе по темата: Не съм се напивал както си трябва от близо един месец. Най-много по 2-3 бирички или пак толкова ракии с някой приятел. Вчера ни се провали събирането на колегите за пиене и ме е яд. Тъпа сесия.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Леееле, аз по-хубав петък 13-ти не съм имала в живота си 8)
Спретнахме си егати яката програмка, която завърши мнооооого омазано, но въобще не ми пука, че след всяка пиянска вечер се чувствам като кладенец, в момента главата ме наболва съвсем леко, но приятните спомени тежат, така е,мдамм ахахахах Напих се като свиня, това е с две думи :drunken: А най-якото е, че тоя ден го чакам още от края на миналия петък и въпреки че имах велики очаквания нищо не се провали !!! :albino:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Пишете, о, братя

Мнение от kristina_fan »

kirrara написа:
кирара браво мойто момиче само така гордей се,не ти трябва да се напиваш едно пияно момиче не е хубава гледка :bom:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Бетон, това беше много образователно, но аз не съм казала да се пие "произволно", става въпрос за 1-2 вида алкохол. И аз вече не си причинявам ужаса да смесвам повече видове за една вечер, защото знам как ми се отразява. Но нали знаеш, в гимназията се опитват и правят много просотии.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Yesterday,
All my troubles seemed so far away,
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение