как върви подготовката ви по история за КСК 2006?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

как върви подготовката ви по история за КСК 2006?

Мнение от StuckWithYou »

здравейте:)реших да се допитам до всички вас които ще кандидатствате с история относно това до коя тема сте и как върви понеже постоянно ме тресе треска че съм назад с материала:)и че времето няма да ми стигне...е чакам отговорите ви!успех на всички!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз лично съм на БРЦК, но в близките дни ще мина на Априлското въстание...обаче мен притесненията не ми се свеждат до това дали ще ми стигне времето за всички теми, а имам натрапчивото чувство, че нищо не знам :cry: нещо май от мнго рано започна да ме тресе предизпитната треска :( не е хич надобре
Аватар
ThuG`GirL
В началото бе словото

Мнение от ThuG`GirL »

Аз също съм обзета от една страхотна паника и колкото повече минава времето, толкова повече си мисля, че нищо не ми е останало в съзнанието от тва което сум прочела :cry: Иначе съм на Светско образование в момента, тва чета, абе назад съм си доста. А я кажете вие мислите ли да наблягате на Средновековие, защото аз мисля да не му обръщам голямо внимание, а да се съсредоточа повече на Възраждане и Новото време...
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ако на вас ви се струва, че сте назад с материала, аз какво да кажа?! Темите за Средновековието са почти научени, а скоро сядам и започвам да пиша тези за Възраждането.И не треска ме тресе, ами не знам какво...Имам чувството, че нищо, ама нищо не знам.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

katiunki приветствам те в отбора с надслов :"Знам, че нищо не знам" :D успокоявате ме, че поне не съм сама, има и други като мен...а аз лично се надявам да дадат нещо от рода на Априлско въстание, Раковски и т.н. (въпреки че за Априслкото въстание е малко вероятно, заради редовния мин година). btw вие на към какви специалности сте се упътитили?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Само така ви се струва, че нищо не знаете :wink:
Ако някой ви попита за нещо от това което сте учили
нямате си и на представа колко бързо и лесно ще
успеете да му отговорите :D
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Паган и ти си прав, ама айде някой да ме накара да развия всички теми, които съм взела досега...не съм сигурна че ще успея :( и точно от това ми идват и притесненията
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Последно, искаш някой да те накара да ги развиеш
или не си сигурна, че ще успееш да го направиш?
Просто сядаш и залягаш на темите.Естествено има дни,
в които изобщо няма да ти върви ученето.Тогава просто
няма смисъл да се напъваш, защото наистина няма да научиш
нищо.В такъв момент оставяш листите и се запукваш с ракиите...
Тъй де, удряш го на живот.

Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

последно не съм убедена че ще успея да развия всички теми, за които смятам че съм ги научила...затова казвам че си мисля че нищо незнам...ще видим май месец
Аватар
ThuG`GirL
В началото бе словото

Мнение от ThuG`GirL »

Аз също темите, които съм чела до сега няма да мога да развия и това го казва не защото имам такова чувство, а защото си е така. То от толкова информация вече в главата ми е една тотална каша от неулегнала и разбъркана информация. А за май дори не си и правя илюзии, че ще успея да напиша нещо...
Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от StuckWithYou »

аз лично кандидатсвам за втора поредна година...миналата година мн кофти се прецаках:)ходих само в софия и там зачукаха теми дето не знаех грам:)в момента преговарям средновековие понеже мин год на всички предварителни във всики градове дадоха теми от този период което ме навежда на мисълта и тази год да е така за което и се надявам защото иначе не се виждам ако дадат възраждане:)но има време де до тогава смятам че ще се подготвя но пак доста ме тресе че не си ги знам темите..лошото при мен е че не мога да си намеря точната тактика на учене която да е най-резлутатна каквло ли не опитах но...явно не ми се отдават тия теми..не знам...е това е за сега..усепех на всички!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и аз минах през много тактики докато установя една, тази последната по която уча, даже не съм сигурна дали и тя ще подейства :( и все пак за всеки мисля че е индивидуално - някой успяват само с четене, аз не мога да запомня всички подробности без да го напиша...btw само с история ли ще кандидатстване или и с нещо друго? а и замисляли ли сте се за проблема да не ви стигне времето, дори и да си знаете темата?
Аватар
ThuG`GirL
В началото бе словото

Мнение от ThuG`GirL »

Аз ще кандидатствам и с ангийски език. Ами честно казано, не смисля, че за 5 часа може да се напише толкова мнооого нещо при условие, че ще сме и притеснени :roll: Пък и за да напишем темата трябва доста бързо да пишем, при което може да се допусне грешка или пък не толкова четливо да се пише...И все пак няма не възможни неща, тай че споко хора :wink:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

5 часа са напълно достатъчни.
Вие какво?Искате да пишете по 10 часа ли? :lol:
А и притеснението го забравяш или преди да влезеш
в стаята, или 10 минути след това 8)

Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Здравейте, скъпи кандидат-студенти и надявам се бъдещи колеги. Много ми беше готино да чета писанията ви, защото и мен ме измъчваха подобни терзания миналата година по това време. Аз кандидатствах с история и английски,но в крайна сметка ме приеха само с английски. Но ще ви споделя опита си с историята - на предварителния имам 4.00 , ано редовния 4.75. Та тези оценки изкарах почти само с писането им и преговор в училище. Тъжното беше,че точно след бала ме обзе адска депресия и не можах да погледна нищо. Но при вас няма да стане така - виждам,че материалът ви е интересен, а иотделяте дотатъчно време. Така че - дерзайте. И не слушайте пазни простотии от сорта,че с история или с каквото и да е друго влизат само гениални или такива ,които ходят на урози за по 2000 лева.ТОВА НЕ Е ИСТИНА,ГАРАНТИРАМ ВИ.Упех.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”