Отново смърт в ареста!?

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Re: Отново смърт в ареста!?

Мнение от Methuselah »

Smoking Mirror написа:Дам, а пък тези, които аз познавам в повечето случаи се връщат въпреки желанието им да останат там :P Ма тва е друга тема.
ахахахахахха дам
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
innamorata
Да живей словото
Специалност: Maтематика и информатика
Курс: първи

Мнение от innamorata »

Methuselah написа:
innamorata написа:Най-големите патриоти са онези които живеят далеч от родината. Не сте ли забелязали? Как с умиление говорят за България. Но защо не се върнат след като имат възможност :scratch:
Да не са ти длъжни, че да се връщат. А не се връщат, защото не им е изгодно, разбира се. Толкова ли ви е неестествено, че всеки преследва собствените си егоистични цели?!
А тия, които казват, че ще се върнат, обикновено се връщат. Повечето народ, който познавам и е в чужбина, обаче, казва, че никога няма да се върне, така че не знам откъде ги знаеш тия неща за патриотизма.
Такива са ми наблюденията. И аз имам познати в други страни :)

И това беше реторичен въпрос.
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

Smoking Mirror написа:Ако ходиш твърде много на запад пак ще стигнеш на изток :roll:

идеята ми беше, че хора умират постоянно. Поради всякакви причини. И няма причина да се преекспонират точно тези смъртни случаи, защото са се случили в ареста. Не казвам, че полицаите забърсват арестантите с кадифени кърпички, нито, че ги заключват с белезници с пухчета. Но не бива да се предполага смърт поради неправомерно полицейско насилие заради спекулативни журналистически изявления, които дори може и да не са истина.
Хората умират постоянно, но по общо 2 причини - естествени и неестествени. За това се прави и аутопсия - за да се установят причините. Вероятността да умреш в арестта по естествен път (тук говорим за млади хора в разцвета на силите) е нищожна.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Нужно ли е да ти посочвам възможности за "естествена" смърт на млади хора? Не съм сигурен, че мога да съм изчерпателен, защото познанията ми в тая област не се простират много отвъд пределите на общото познание, но подозирам, че и за теб важи това :roll: Но ако държиш ще дам всичко от себе си в някой по-удобен момент, приближен до вечерта като време :roll:

освен това позволи ми отново да подложа на съмнение източниците, особено след като съвсем наскоро станахме свидетели как един съфорумец стана жертва на ентусиазирани журналисти, търсещи сензации :roll:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

ахахахах
не я дочетох новината, но, до колкото разбрах, починалият се е занимавал с наркотици.
Така че може да си е напълно естествена смъртта.
А да не повтарям Мирър относно източниците също....
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

Smoking Mirror написа:Нужно ли е да ти посочвам възможности за "естествена" смърт на млади хора? Не съм сигурен, че мога да съм изчерпателен, защото познанията ми в тая област не се простират много отвъд пределите на общото познание, но подозирам, че и за теб важи това :roll: Но ако държиш ще дам всичко от себе си в някой по-удобен момент, приближен до вечерта като време :roll:
В нашата държава вече не вярвам на нищо- дори на съдебни медици, много добре знаеш какво стана по случая със сестрите Белнейски, така, че твоите бегли и откъслечни познания не ме удовлетворяват за съжаление.
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

Methuselah написа:ахахахах
не я дочетох новината, но, до колкото разбрах, починалият се е занимавал с наркотици.
Къде го прочете това за "наркотиците"? Само леко отклонение за теб свръхдозата е "естествена смърт" така ли да разбирам?
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Bethany написа:
Smoking Mirror написа:Нужно ли е да ти посочвам възможности за "естествена" смърт на млади хора? Не съм сигурен, че мога да съм изчерпателен, защото познанията ми в тая област не се простират много отвъд пределите на общото познание, но подозирам, че и за теб важи това :roll: Но ако държиш ще дам всичко от себе си в някой по-удобен момент, приближен до вечерта като време :roll:
В нашата държава вече не вярвам на нищо- дори на съдебни медици, много добре знаеш какво стана по случая със сестрите Белнейски, така, че твоите бегли и откъслечни познания не ме удовлетворяват за съжаление.
Тогава защо вярваш на журналистите? Или информацията, която ни предоставяш е от първа ръка?

Относно беглите ми и откъслечни познания - понеже знам, че са такива щях да се консултирам с редица вещи лица, на които вярвам :mrgreen:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Бетани, от ден на ден ми ставаш все по-скучна с еднообразните си копи-пейст теми. Беше далеч по-забавна, когато сама си пишеше постовете. Аз тогава много се забавлявах. Сега е скукааааа.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Bethany написа:
Methuselah написа:ахахахах
Къде го прочете това за "наркотиците"? Само леко отклонение за теб свръхдозата е "естествена смърт" така ли да разбирам?
А, сгрешил съм относно наркотиците. А иначе наркоман да умре ми звучи естествено, дам.
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

ники написа:Бетани, от ден на ден ми ставаш все по-скучна с еднообразните си копи-пейст теми. Беше далеч по-забавна, когато сама си пишеше постовете. Аз тогава много се забавлявах. Сега е скукааааа.
Така е, нямам много въображение напоследък, то и не ми остана много сред тази "наша реалност" :cry:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Зависи колко време след ареста е умрял. Ако е скоро, спокойно може да се е надрусал, преди да го закопчеят. Ако е на следващия ден обаче изниква логичният въпрос: как пък е набарал дрога баш в ареста?

А, да - какво значи, че се е занимавал с наркотици? Като потребител или като дилър?
Аватар
Bethany
Да живей словото

Мнение от Bethany »

pora_e_priqtel написа:Зависи колко време след ареста е умрял. Ако е скоро, спокойно може да се е надрусал, преди да го закопчеят. Ако е на следващия ден обаче изниква логичният въпрос: как пък е набарал дрога баш в ареста?

А, да - какво значи, че се е занимавал с наркотици? Като потребител или като дилър?
За последния случай никъде не беше казано, че арестантът се е занимавал с наркотици.
Явно бъркаш случая с предходния, където първо казаха, че бил наркоман и т.н, но в последствие се оказа, че е починал от задушаване в патрулката на път към РПУ-то.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

pora_e_priqtel написа:А, да - какво значи, че се е занимавал с наркотици? Като потребител или като дилър?
Не, бачкал в някаква лаборатория за изследване на наркотиците при БАН...
:wink:
Публикувай отговор

Обратно към “България”