Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Иска да те питам дали когато пишам тема по Биология трябва да пояснявам значението на всички биологични термини които се срещат в нея като например: фотосинтеза, денатурация, перисталтика и т.н? Също така изпита на бели или на карирани листа е?
Искам да задам няколко въпроса за курса, който се организира от БФ:
Каква е продължителността на курса?
Каква е неговата програма?
Късно ли е да се запишеш вече?
Задавем тези въпроси тук, защото днес е събота и на телефона за информация никой не отговар.
Бих искала да чуя и мнението на настоящи студенти и всички, които
имат отношение по този въпрос.
И на мен, ама много, ми се иска да разбера темите от предните години...май миналата е било транскрипция и транслация?и доколко гадно формулират темата, т.е. голям ли е шансът да не разбереш какво да включиш?
е как пък ще ти дадат тема дето да не разбереш какво да включиш?! Вие се вкарвате в някви филми! Нали освен тия дето са вече влезли от олимпиада и тия дето са си платили трябва да приемат някви хора все пак!!! кво се шашкате, не е истина!
добре де...просто така бях чула...че може да се объркаш защото не ти дават директно въпроса от конспекта и че това също е начин за отсяване.пък аз,че се шашкам, шашкам се.няма повече да питам, май задавам глупави въпроси
kristina написа:И на мен, ама много, ми се иска да разбера темите от предните години...май миналата е било транскрипция и транслация?и доколко гадно формулират темата, т.е. голям ли е шансът да не разбереш какво да включиш?
по принцип е малък шанса но не е изключено. например онази тема дето беше транскрипция и транслация беше формулирана като "механизми за реализиране на наследствената информация" и някои се бяха объркали и бяха включили и репликация не знам обаче ако напишеш повече дали се счита за грешка но предполагам че да
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ