http://radko-piratko.hit.bg/test.htm
(А съдейки по последните инстукции в отговора аз ще съм мноооооого щастлив и преуспял в живота
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Има една книжка, която ще препоръчам на всички, които също се интересуват от анализи на психиката - "Кой си ти? 101 начина да опознаеш себе си" на Малкълм Годуин - издателство "Кибеа". Разделена е на 4 части, като първата е за тялото, втората за мисълта, третата за духа и четвъртата за емоционалността, може и да не са в същия ред, но като типове са тези. Наистина са 101 теста, но са разнообразни: има математически, цветни, свързани с вярата, абе с всичко, което се сетите. Това, което трябва да знаете, преди да започнете с четенето й, е, че трябва да подходите внимателно към всеки въпрос и да й посветите много време. Ама пък си заслужава!slightly expressed extrovert
slightly expressed sensing personality
distinctively expressed feeling personality
moderately expressed perceiving personality
Е на мен пък ми е 17, та си мисля че добре се изхитрих да пусна тема, (което и беше целта на заниманието)Pimboli написа:Да, верно си е. А на мен като любимото число ми е 6...
А и това е вярно. И за мен червеният не е свързан с любовта, по-скоро влагам в него значението от светофара. А за кафето бях писал, че е гадостPimboli написа:... макар да не е съвсем верен за всички хора. Например на мен ми излезе, че една приятелка много съм ч била обичала, но за мен червеното не е цвят, който да свързвам с любовта:) А и котки не обичам... няма да си понасям съпруга май![]()