[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.5
Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!
Искам да се гръмна, да скоча от терасата, да си разбия главата в стената. егаси скапания късмет!
Днес си запазвам билети за Дортмунд - Карлсруе за влака. Със самолета пристигам в 8.00 и хващам влака в 11.30 макар, че имаше влак и от 10:30. Ама аз съм глупав и си мисля, че оня е по-евтин, щот пристига по-бавно и взех него. Сега вкъщи гледам програмата на Байерн и се оказва, че те гостуват на Карлсруе в дена, в който аз пристигам, но един час преди да ми пристигне влака. И повече не мога да си сменя резервацията, защото я направих в 13:00 и вече ми изпратиха е-мейл за потвърждение. Ако го бях направил един час по-късно, е-мейла щеше да пристигне чак утре и в момента можех най-спокойно да сменя шибаната резервация. Ако пък бях запазил билет за ранния влак, щях да пристигна един час преди мача и щях да отида без проблем.
Е това е. егаси каръка! Един път да имам шанс да ида на мач на Байерн и какво - кур!
Страшно, ама страшно много ме е яд. Това ми е било мечта от съвсем, съвсем малък. Толкова силно съм го искал, ама така и не ми се е отдавала удобна възможност. И да се размина с един час при резервацията, да избера грешния влак и да пристигна дори и с грешния с едва един час закъснение. Искам да си разбия тъпата глава в стената. През живота си не съм правил подобна глупост! А само ако бях решил да пътувам на 20ти, само ако бях запазил за ранния влак. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Искам да се гръмна, да скоча от терасата, да си разбия главата в стената. егаси скапания късмет!
Днес си запазвам билети за Дортмунд - Карлсруе за влака. Със самолета пристигам в 8.00 и хващам влака в 11.30 макар, че имаше влак и от 10:30. Ама аз съм глупав и си мисля, че оня е по-евтин, щот пристига по-бавно и взех него. Сега вкъщи гледам програмата на Байерн и се оказва, че те гостуват на Карлсруе в дена, в който аз пристигам, но един час преди да ми пристигне влака. И повече не мога да си сменя резервацията, защото я направих в 13:00 и вече ми изпратиха е-мейл за потвърждение. Ако го бях направил един час по-късно, е-мейла щеше да пристигне чак утре и в момента можех най-спокойно да сменя шибаната резервация. Ако пък бях запазил билет за ранния влак, щях да пристигна един час преди мача и щях да отида без проблем.
Е това е. егаси каръка! Един път да имам шанс да ида на мач на Байерн и какво - кур!
Страшно, ама страшно много ме е яд. Това ми е било мечта от съвсем, съвсем малък. Толкова силно съм го искал, ама така и не ми се е отдавала удобна възможност. И да се размина с един час при резервацията, да избера грешния влак и да пристигна дори и с грешния с едва един час закъснение. Искам да си разбия тъпата глава в стената. През живота си не съм правил подобна глупост! А само ако бях решил да пътувам на 20ти, само ако бях запазил за ранния влак. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
- ники
- Легендарен флуудър
Оооо, олекна ми. Моя грешка. Всъщност сме домакини. Не съм видял правилно в програмата. Господи, какво облекчение!!!!!! Какво облекчение!!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ники, да не ти пука, те и без тва са слаб отбор...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
Кристо, защо се заядаш?Kristo написа:Ники, да не ти пука, те и без тва са слаб отбор...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защо се кахъриш за глупости, джанъмм....ники написа:Кристо, защо се заядаш?Kristo написа:Ники, да не ти пука, те и без тва са слаб отбор...
И си фен на тъп отбор, бтв, ама все едно не си го видял тва...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Имах аборигенски ден
След като цял ден нямаше вода (и се видях принудена някак да се "изкъпя" с няколко студени литра минерална
btw, косата ми стана изненадващо хубава
), за капак, когато се прибрах вечерта, нямаше ТОК
и си палих свещ, която ми усмърдя стаята на някакви билки (what the fuсk!) и си изнемощих лаптопа и и и а пък на спирката имаше едни скинари и и и един дядо ме изплаши в автобуса и и и почти нищо не съм учила и АААААААААRRGHHHH!!... 
След като цял ден нямаше вода (и се видях принудена някак да се "изкъпя" с няколко студени литра минерална
ВЕрно, облекчи ли се?ники написа:Оооо, олекна ми. Господи, какво облекчение!!!!!! Какво облекчение!!!!
Разбирам те добре. Така преди 5-6 години сам си прецаках мач на Арсенал в Лондон и ми беше криво цяла седмица...
- ники
- Легендарен флуудър
Кристо, за теб може и да е така, но не можеш да разбереш, колко важно е това за мен това. Това ми е било мечта още от първия мач на Байерн, който съм гледал. И то ми е такава истинска мечта, нещо, което винаги съм искал да направя. Нямаш си и представа, какво невероятно облекчение изпитах, когато видях, че съм се объркал и ние всъщност не гостуваме, а сме домакини. Просто да изпусна такъв перфектен шанс да си сбъдна една мечта, си е отвратително.Kristo написа: Защо се кахъриш за глупости, джанъмм....
И си фен на тъп отбор, бтв, ама все едно не си го видял тва...
А това, че отборът бил тъп дори и ти си знаеш, колко не е вярно. Всъщност силно ме съмнява всяка седмица да им гледаш мачовете. По принцип се дразня изключително много на такива изказвания, ама тук хич не ми пука първо, защото си мисля, че си горе-долу пич и второ, защото не съм те виждал да пишеш в темите за футбола и съм останал с впечатлението, че изобщо не се интересуваш.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кристо ти си слаб!Kristo написа:Ники, да не ти пука, те и без тва са слаб отбор...
Ако още 1 път обидиш някой немски отбор - дано олио да те попари
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
А ако след края на шампионата обиди Хофето? Пак ли така ще си мислиш? 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Кристо за пореден път се доказа като изкусен провокатор.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ники
- Легендарен флуудър
Напротив, опитът му за провокация стана ясен на всичкиScorpion написа:Кристо за пореден път се доказа като изкусен провокатор.
Джокер, то Хофето отбор ли са бе?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ники, човек да не те подразни...
Просто не пиша за футбол, защото предпочитам да гледам футбол.
Специално Байерн не ме кефят. Само Рибери, но той скоро ше е в по-голям клуб, така или иначе...
абе от 20 мин се каня да си пусна мнението... спрете се ве...
Просто не пиша за футбол, защото предпочитам да гледам футбол.
Специално Байерн не ме кефят. Само Рибери, но той скоро ше е в по-голям клуб, така или иначе...
абе от 20 мин се каня да си пусна мнението... спрете се ве...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Я разкажи малко повече за случая...а пък на спирката имаше едни скинари
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Бавария написа: Кристо ти си слаб!
Ако още 1 път обидиш някой немски отбор - дано олио да те попари
Ники, внимавай да не те попари олио - все пак Хофето са немски отбор.ники написа: Напротив, опитът му за провокация стана ясен на всички
Джокер, то Хофето отбор ли са бе?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34