Ъ....&*#$@$#$$%@#%$№%&$@#№$$№%##$@%#№$&$%№#%#№#$!!!!
Чии близки роднини да спомена в молитвите си?На кого да съм така благодарен?
А междувременно ще си пусна The Company и ще се надявам за догодина...
Marillion
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: Marillion
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Vel
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Сега че е кофти че няма да го видим е факт, но аз не съжалявам чак толкова(предвид факта че ще идват Мерилиън) - ако си слушал Return to Childhood ще знаеш, че вече е много, много далеч от това, което е бил преди двадесетина години...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Да, но много исках да чуя нещо от Vigil или Raingods and Zippos...Но както и да е. 
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Днес се обилетих от Германос... И леле как хубаво се насадих.
Първо след два опита да напишат мерилиън в компютъра, ми дадохда аз да го напиша. дотук добре. Вика "получавате с билета безплатна карта" и после изстреля нещо неразбираемо. И аз си мисля предплатена карта за няколко лева и си викам "браво". Тая ми взима личната карта (аз пък и как не се усетих тука) почва да цъка там и по едно време ме пита на кой адрес искам да ми пращат фактурата. Какво? Почнах да им обяснявам как не ща договор и други такива, ама йок. Смъкна ми само таксата от 10 на 5лв. Поне можеше да си избера номер и сега ще търся на кого да я дам тая карта.
И се оказало, че само днес имало такава "промоция"... ега ти, тоя билет ми излезе троен...
Та внимавайте, ако си купувате билети от Германос.
Първо след два опита да напишат мерилиън в компютъра, ми дадохда аз да го напиша. дотук добре. Вика "получавате с билета безплатна карта" и после изстреля нещо неразбираемо. И аз си мисля предплатена карта за няколко лева и си викам "браво". Тая ми взима личната карта (аз пък и как не се усетих тука) почва да цъка там и по едно време ме пита на кой адрес искам да ми пращат фактурата. Какво? Почнах да им обяснявам как не ща договор и други такива, ама йок. Смъкна ми само таксата от 10 на 5лв. Поне можеше да си избера номер и сега ще търся на кого да я дам тая карта.
И се оказало, че само днес имало такава "промоция"... ега ти, тоя билет ми излезе троен...
Та внимавайте, ако си купувате билети от Германос.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Леко ще почакаме до юни. Хубаво, че още не съм си взел билет. 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Аз като прочетох за това, изтръпнах... Толкова малко оставаше... Ужким са сменили и залата, ама още не ми мяза на сигурно... ще го видим какво ще е. Само да не ми се окаже на някой изпит...