Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.
Ммммда...може да се каже....дбър антикризисен Пиар....
Наистина ще ми е интересно, чисто от обрзователна гледна точка да ми споделиш резултатите от посещаемостта...
Ако са толова "класифайд" може на лични
Офф/ Поре, ти да не си itilor??
Щях аз да се цаня, преди някой и друг месец, участник в тая работа, обаче се разминах само с един девствен анонс
E-comedia ин женерал я одобрявам с всички лапи. Което не значи, че абсолютно всичко ми харесва. И понеже до смърт не ми се пише подробно и обяснително, само онагледявам какво мисля или не мисля с абсолютно произволни семпли от повърхностно преглеждане по рубрики:
Струва ми се, че Е-комедия не може да реши дали да поеме твърдо в информационна посока и да задълбае натам; или в аналитична посока и да захапва както трябва, защото вмомента е леко беззъба. Като "остър" не значи нито вулгарен, нито произволен. Липсва ми провокативност или просто по-различен подход към темите. Имам чувството, че чета части от курсови работи .. по-добре по-хаотични материали, но по-импулсивни някакси. Констатации ли ще правите или журнализъм? Не го казвам с лошо, напротив