Привет, хора, трябва да напиша кратък анализ върху един аспект от Студентски град. Затова си търся хора, които в момента живеят или са живели са общежитие да ми отговорят на следните въпроси. Отговаряйте директно тук или на ЛС

:
1. От колко време живеете/сте живели на общежитие? - вече втора година
2. Сам(а) ли сте (бяхте) или с половинката си? - с още две момичета (а половинка често идва да спи при мен, но не живеем заедно)
3. Винаги ли сте били на общежитие през студентския си живот? - да
4. Докато учите (учехте), работехте ли? - в началото не, сега да
5. В какви рамки е (бе) месечният Ви доход (доходите, с които се издържате вкл. от родители)? (200-300лв.) (300-400лв.) (400-600лв.) (над 600лв.) - различно, в началото 200-300, сега по-скоро 300-400
6. Имате/имахте ли финансовата възможност да се изнесете на квартира? - не съвсем, но не е невъзможно да си гопозволя
7. Ако да, направихте ли го? Ако не сте го направили, защо? - не, защото излиза по-евтино на общежитие, а и е по-забавно, приятно и сигурно
8. Живеенето на общежитие има ли предимства пред квартирата и кои са те според вас? - по-евтино, топлата вода е в изобилие, винаги е топло (освен по време на газовата криза), живееш с приятели, другите ти приятели са на една крачка, има много забавления за младите хора, уредено ти е всичко, не се разправяш с хазяи, а само с класации
9. Ако можехте да избирате, кое бихте предпочели? Квартира или общежитие? - общежитие
Моля да отговарят само хора, които са в момента или са били на общежитие. И да отговарят искрено.
Ще ви бъда много благодарна за помощта!!!
Във Вашата конкретна стая в общежитието имате (хте) ли
- ток - да, само като гръмне бушонът, спира токът, но до 10 минути всичко е наред
- редовно течаща топла вода - да, освен по време на кризата или ако уцеля време, в което много хора се къпят и водата е хладка. Но скоро това не се е случвало
- редовно парно - да, освен по време на кризата. Дори в предишната стая беше много горещо през зимата
- алуминиева дограма? - не, никога, но и без нея е достатъчно топло
- буболечки и други гадинки?

- да, хлебарки в старата стая, особено лятото. В сегашната (да чукна на дърво) няма
- шум – (шумни съседи, шумни купони, кражби или други безредици) - в 42 блок имаше много купони и много шум, но той никак не ми пречеше. Нямам нищо против музиката и купоните - да се забавляват хората. В 50 няма много купони, дори е прекалено тихо, само през деня се чува музика.
- преди колко време са му правили ремонт? (ако Ви е известно) - в старата стая бяха правили лятото, преди да се нанеса (т.е. по-миналото лято), за сегашната - не знам, но е в добро състояние с изключение на банята
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.