Благодаря предварително!!!
Академия на МВР
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Академия на МВР
Мерси много, а може ли някои който има повече информация за СОБТ да напише къде мога да прочета повече за изпитите.
Какви документи трябва да подготвя за да кандидаствам във академията на МВР.
Първо научи се да пишеш правилно!aleksisis написа:Какви документи трябва да подготвя за да кандидаствам във академията на МВР.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
http://www.academy.mvr.bg/Reception/default.htm ето тук пише всичко, което ще ти е нужно.aleksisis написа:Какви документи трябва да подготвя за да кандидаствам във академията на МВР.
Здравейте. Моля за повече информация за кандидиатстването в някой от центровете на МВР - например Пазарджик. Вярно ли е че има ограничения за височината. И толкова ли много връзки трябват, прочетох че в академията се приемат и хора без връзки.
- ROBOKOP
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Височината трябва да е над 1,60
Това и за жени ли се отнася?
да. Това е само за жени.
-
croella
- В началото бе словото
Добре, тея от АМВР не си ли обновяват сайта?!
Кога ще излезе справочника и някой знае ли изобщо дали има наистина нови специалности и какви са те????
Писна ми, щот няма почти никфо инфо и ако има то е старо!
Ще има ли изобщо някфи нови дисциплини на физическия?
Изобщо знае ли се нещо за КСК 2009/2010?
Кажете нещооооо

Кога ще излезе справочника и някой знае ли изобщо дали има наистина нови специалности и какви са те????
Писна ми, щот няма почти никфо инфо и ако има то е старо!
Ще има ли изобщо някфи нови дисциплини на физическия?
Изобщо знае ли се нещо за КСК 2009/2010?
Кажете нещооооо
- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Специалност: Пожарна и аварийна безопасност, Академия на МВР
- Обратна връзка:
Ще има. По принцип нещата за новата година ги изкарват по-късно
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Здравейте!
Завърших Академията на МВР 2002г., Факултет "Полиция".Вярно че мина доста време от тогава, но и толкова митове и легенди не се съм чел досега за нея.Ще започна с факта че основният мит е, че би трябвало да си най големият връзкар.Не е така.Ако говорим за връзки със същият успех можеш да ги ползваш в който и да е било университет.Физическите изпити не са толкова тежки, колкото се описват.Лично моето мнение е че Академията дава досто сериозно обучение, което за съжаление те реализира професионално единствено и само в МВР!Това е основният недостатък - нямаш гражданска специалност!
Завърших Академията на МВР 2002г., Факултет "Полиция".Вярно че мина доста време от тогава, но и толкова митове и легенди не се съм чел досега за нея.Ще започна с факта че основният мит е, че би трябвало да си най големият връзкар.Не е така.Ако говорим за връзки със същият успех можеш да ги ползваш в който и да е било университет.Физическите изпити не са толкова тежки, колкото се описват.Лично моето мнение е че Академията дава досто сериозно обучение, което за съжаление те реализира професионално единствено и само в МВР!Това е основният недостатък - нямаш гражданска специалност!
-
lavidaloca
- В началото бе словото
- Курс: трети
Изпитите им не са невъзможни за вземане, физическите нормативи също. Просто обаче трябва да си в изрядно здравословно състояние не само на прегледа, а и по здравен картон. Аз се подготвях за там, но имам разни обстоятелства в здравния ми картон, които ще ме подхлъзнат и се отказах 
-
zlobarski
- В началото бе словото
- Специалност: ppoor
-
zlobarski
- В началото бе словото
- Специалност: ppoor
u4a v amve i ba6ta mi ne se kazva boiko borisov v akademiqta ima karaino malko vryzkari i mn takiva koito ne znaqi za kvo sa tuk i dyska za kurnik ne stava ot tqh i samo se jalvat 4e bilo adski skapano no kato im kaje6 kato ti e typo napusni toi si myl4i zna4i mu e dobre samo na interesen da se pravi
takiva typanari ima na vsqkyde
чакам да излезе наредбата......
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!