1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
rkk
Драскач

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от rkk »

Ами аз лично за 35 минути написах 3 страници и 1/3 някъде...(на карирани листи) Можеш да пиша и още със сигурност, но реших да не разводнявам 8) Написах най-основното - формиране, разделяне на съсловията, връзка с функциите им, феодалната собственост и накрая финални думи за всяко...
Аватар
sellena_
От дъжд на вятър

Мнение от sellena_ »

Интересно ми е Дачев връща ли работите или ги запазва за себе си? Можем ли след като сме оценени да ги видим? :roll:
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

Не ги връща.... Само асистентът раздава книжките...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

rkk написа:Другите теми - Общество и етнос; ОУД и другите науки; Закон за социалната достатъчност;
Айде последно да питам, да не изнаглявам. Темата си я изтеглил от тези три + номер 16? В смисъл, че това са били вариантите или пък си изтеглил тия 4 теми и си пишеш, за каквото поискаш. Ако е второто ми олеква, ако не - си е ебало майката.
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7група
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

Другите теми са за следващите групи. Влизат по 12 души, т.е. двете групи са разделени на 4 групи от по 12 души. И разбрах, че се тегли една тема от всичките билети и групичката пише по нея.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
kapac
Пишете, о, братя

Мнение от kapac »

Айде някой да снима Държавата на атрибутивно ниво :)
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

joruuu написа:Другите теми са за следващите групи. Влизат по 12 души, т.е. двете групи са разделени на 4 групи от по 12 души. И разбрах, че се тегли една тема от всичките билети и групичката пише по нея.
Общо взето, така е :D Кофти е, ама наистина се тегли от всичките теми най-вероятно (листчетата са бая) и се тегли само една тема...
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър

Мнение от nikinho »

Я направо кажете може ли да се преписва :) Че грехота голяма ще е да си си взел МО и ИБДП, и точно па Дачев да те скъса :?
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Хора, вие направо ми убихте всички мечти.... :( , въобще не се виждам как ще го изкарам тоя изпит, не ми се реве, ами направо ще се самоубивам... :?
Don't think about the problem, think about the decision...
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

nikinho написа:Я направо кажете може ли да се преписва :) Че грехота голяма ще е да си си взел МО и ИБДП, и точно па Дачев да те скъса :?

Да кажем, че ако си седнал на малката масичка, а не на бюрата около Дачев и асистента, докато пишеш, със сигурност щеш, не щеш ще виждаш какво пишат другите... Някой друг да каже по-добре, аз тая тема си я изтеглих сам и си я знаех... Слава Богу... :cheers:
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

bobenceto написа:Хора, вие направо ми убихте всички мечти.... :( , въобще не се виждам как ще го изкарам тоя изпит, не ми се реве, ами направо ще се самоубивам... :?
Айде, айде. Трябва да се справим. 3 дена има до изпита, времето е достатъчно да се конспектира всеки въпрос. Дано съумеем и да ги научим. Аз до вчера само четох и си мислех, че ще стане и с четене, но си трябва и учене тип...Токушев. А и не са скъсани много хора...
Студени са сградите,
но нашият град,
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър

Мнение от nikinho »

joruuu написа: А и не са скъсани много хора...
E, то ясно, че не са скъсани много хора, ама няма да ти е особено приятно ако си на тяхно място и да знаеш, че септември пак ще трябва да се занимаваш с глупостите на Дачев
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

Ще пробвам да говоря със скъсаните, че да може евентуално за нататък да се избегнат гафове... Поне в някаква степен :roll:

П.С. Знам, че разликата между мене и вас е, че аз минах при Дачев, а вие тепърва ще сте при него, ама леко с черен хумор някой неска каза: "На война като на война" :( 8)
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

nikinho написа:
joruuu написа: А и не са скъсани много хора...
E, то ясно, че не са скъсани много хора, ама няма да ти е особено приятно ако си на тяхно място и да знаеш, че септември пак ще трябва да се занимаваш с глупостите на Дачев
Не съм казал абсолютно нищо с лош умисъл за хората, които са скъсани. Всеки може да бъде скъсан. Със сигурност е неприятно и ми се иска всички да се справяме с изпитите си и да продължаваме напред. Идеята ми беше, че вероятно няма да има чак толкова много 2ки като цяло, т.е. Дачев не къса много, а това увеличава шансовете на всички за успешно взимане на изпита. Това са ми разсъжденията.
Студени са сградите,
но нашият град,
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

И аз мислех, че само с четене ще стане, за 3 дни минах учебника, преди малко приключих с лекцията за ЕС, ама честно казано има само няколко въпроса, по които мога да напиша нещо. :scratch: Със сигурност няма да се захващам да пиша, защото е просто много загуба на време... А тези скъсаните нищо ли не са били написали? :roll:
Don't think about the problem, think about the decision...
Заключено

Обратно към “Други”