1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Ами аз лично за 35 минути написах 3 страници и 1/3 някъде...(на карирани листи) Можеш да пиша и още със сигурност, но реших да не разводнявам
Написах най-основното - формиране, разделяне на съсловията, връзка с функциите им, феодалната собственост и накрая финални думи за всяко...
Интересно ми е Дачев връща ли работите или ги запазва за себе си? Можем ли след като сме оценени да ги видим? 
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
Не ги връща.... Само асистентът раздава книжките...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Айде последно да питам, да не изнаглявам. Темата си я изтеглил от тези три + номер 16? В смисъл, че това са били вариантите или пък си изтеглил тия 4 теми и си пишеш, за каквото поискаш. Ако е второто ми олеква, ако не - си е ебало майката.rkk написа:Другите теми - Общество и етнос; ОУД и другите науки; Закон за социалната достатъчност;
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Другите теми са за следващите групи. Влизат по 12 души, т.е. двете групи са разделени на 4 групи от по 12 души. И разбрах, че се тегли една тема от всичките билети и групичката пише по нея.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
Айде някой да снима Държавата на атрибутивно ниво 
Общо взето, така еjoruuu написа:Другите теми са за следващите групи. Влизат по 12 души, т.е. двете групи са разделени на 4 групи от по 12 души. И разбрах, че се тегли една тема от всичките билети и групичката пише по нея.
- nikinho
- От дъжд на вятър
Я направо кажете може ли да се преписва
Че грехота голяма ще е да си си взел МО и ИБДП, и точно па Дачев да те скъса 
Хора, вие направо ми убихте всички мечти....
, въобще не се виждам как ще го изкарам тоя изпит, не ми се реве, ами направо ще се самоубивам... 
Don't think about the problem, think about the decision...
nikinho написа:Я направо кажете може ли да се преписваЧе грехота голяма ще е да си си взел МО и ИБДП, и точно па Дачев да те скъса
Да кажем, че ако си седнал на малката масичка, а не на бюрата около Дачев и асистента, докато пишеш, със сигурност щеш, не щеш ще виждаш какво пишат другите... Някой друг да каже по-добре, аз тая тема си я изтеглих сам и си я знаех... Слава Богу...
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Айде, айде. Трябва да се справим. 3 дена има до изпита, времето е достатъчно да се конспектира всеки въпрос. Дано съумеем и да ги научим. Аз до вчера само четох и си мислех, че ще стане и с четене, но си трябва и учене тип...Токушев. А и не са скъсани много хора...bobenceto написа:Хора, вие направо ми убихте всички мечти...., въобще не се виждам как ще го изкарам тоя изпит, не ми се реве, ами направо ще се самоубивам...
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
- nikinho
- От дъжд на вятър
E, то ясно, че не са скъсани много хора, ама няма да ти е особено приятно ако си на тяхно място и да знаеш, че септември пак ще трябва да се занимаваш с глупостите на Дачевjoruuu написа: А и не са скъсани много хора...
Ще пробвам да говоря със скъсаните, че да може евентуално за нататък да се избегнат гафове... Поне в някаква степен 
П.С. Знам, че разликата между мене и вас е, че аз минах при Дачев, а вие тепърва ще сте при него, ама леко с черен хумор някой неска каза: "На война като на война"

П.С. Знам, че разликата между мене и вас е, че аз минах при Дачев, а вие тепърва ще сте при него, ама леко с черен хумор някой неска каза: "На война като на война"
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не съм казал абсолютно нищо с лош умисъл за хората, които са скъсани. Всеки може да бъде скъсан. Със сигурност е неприятно и ми се иска всички да се справяме с изпитите си и да продължаваме напред. Идеята ми беше, че вероятно няма да има чак толкова много 2ки като цяло, т.е. Дачев не къса много, а това увеличава шансовете на всички за успешно взимане на изпита. Това са ми разсъжденията.nikinho написа:E, то ясно, че не са скъсани много хора, ама няма да ти е особено приятно ако си на тяхно място и да знаеш, че септември пак ще трябва да се занимаваш с глупостите на Дачевjoruuu написа: А и не са скъсани много хора...
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
И аз мислех, че само с четене ще стане, за 3 дни минах учебника, преди малко приключих с лекцията за ЕС, ама честно казано има само няколко въпроса, по които мога да напиша нещо.
Със сигурност няма да се захващам да пиша, защото е просто много загуба на време... А тези скъсаните нищо ли не са били написали? 
Don't think about the problem, think about the decision...