Предсрочно отваряне на 51 Блок ;D
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Предсрочно отваряне на 51 Блок ;D
Бeтон написа:А от мен транспорта.
10лв/км.
Ти пък. егаси кожодера
Bethany написа:От ПСБО очаквай неочакваното!gunner_pz написа:Надявам се все пак, че няма да ни местят преди края на сесията...Blood Countess написа:Инфо от устата на Даков - две крила на 51-ви се отварят след 2 седмици, за да се настанят хора от 18-ти блок.
Подочух, че вече са започнали да местят някои хора от 18 блок към семейните, вярно ли е?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За 18 не съм чувал някой да е местен. Оня ден като бях там верно някой си изнасяше багажа, ама може и да е частен случай. Питаше някой и преди. Като разбера нещо, ще пиша. То има отдавна идея да се местят хората оттам и да се правят ремонти вътре, ама никой не може да каже кога понеже не били още намерили парите.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Даков каза, че първо от 18-ти блок ще измястят тези, които имат успех за семейните. Явно са започнали.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
Да, това имах предвид. Една позната, на една позната, на един познат я местели в семейните
.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Това "Даков каза" много "неформално" ми звучи. Трябва да има някъде разлепена Заповед най-малко месец преди самото изнасяне, а не от днес за утре да стягат багажа.Blood Countess написа:Даков каза, че първо от 18-ти блок ще измястят тези, които имат успех за семейните. Явно са започнали.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами неформално е, защото ходих сама да се интересувам кога най - после ще го отворят този блок и дали ще ме върнат обратно, но съвсем формално ми отвърнаха да духам супата, един вид... 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
Защо ли отново не се учудвам. Не е било нужно да ходиш до там, трябваше само да напишеш във форума на ПСБО една гневна темичка, там г-н Горанов, който между другото се изявявявя като модератор, можеше да благоволи да ти отговори. Тук пак започвам да задавам въпроси- коя е фирмата спечелила конкурса за ремонт( дали въобще е имало такъв конкурс)? След като е сключен договор за ремонт, явно има определен срок за изпълнение, защо не се спазва? Дали фирмата дължи неустойки на СУ за това, че "бави" студентите? Кой е контролния орган по изпълнението на договора за ремонт?Blood Countess написа:Ами неформално е, защото ходих сама да се интересувам кога най - после ще го отворят този блок и дали ще ме върнат обратно, но съвсем формално ми отвърнаха да духам супата, един вид...
До кога ще търпим подобен произвол? Защото оставам с впечатление, че някой има полза от това да се проточи ремонта и там са забъркани множество интереси на ръководни лица? Не виждам никаква прозрачност в дейността на ПСБО. Ако някой разполага с повече информация нека ме опровергава!
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- Crescent
- От дъжд на вятър
Опити за питане във форума на ПСБО имаше... Не един... Но, както се спомена, някои хора се изявяват като модератори...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Този 51 блок го чакам от незапомнени времена...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Аз си мислех, че говориш за П*тко Гераноф...Crescent написа:Опити за питане във форума на ПСБО имаше... Не един... Но, както се спомена, някои хора се изявяват като модератори...

- Crescent
- От дъжд на вятър
Бетон, мисля, че няма смисъл чак от такива нападки. И с тях, и без тях, ръководството ще си прави, каквото поиска 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Обществена тайна е, че не ЩЕ, а ГО прави.Crescent написа:ръководството ще си прави, каквото поиска

- Crescent
- От дъжд на вятър
Само за информацията - наистина местят хора от 18 блок. Днес говорих лично с човека...