1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
На мен лично сякаш ОУД-то ми е по-трудно.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Според мен ИБДП е твърде конкретно, а ОУД - прекалено абстрактно. Да преминеш от ИБДП към ОУД си е "от трън, та на глог".
Успех и на мен на тези, които ще се пържат утре, независимо в кой тиган.
И аз съм един от тях.
Успех и на мен на тези, които ще се пържат утре, независимо в кой тиган.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Абе и двете си имат предимства и недостатъци... ОУД-то е по-скоро като МО - много материя, която няма как да я нанижеш в някакъв ред - хронологически или какъвто и да е, за да я научиш по-лесно... Мен ми останаха 4 въпроса само за преговор, а така вече ми писна 

С няколко думи си обяснил цялата ситуация...Scorpion написа:Според мен ИБДП е твърде конкретно, а ОУД - прекалено абстрактно. Да преминеш от ИБДП към ОУД си е "от трън, та на глог".
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Аз имам да преговарям цялата нова история, а и да попълня някои липси в средновековието. Голяма занимавка. 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Scorpion написа:Аз имам да преговарям цялата нова история, а и да попълня някои липси в средновековието. Голяма занимавка.
Внимавай да не разправяш утре на Токушев среднощната програма на някои телевизии
Успех утре на всички и по ИБДП и на 1ва и 2ра по ОУД
Да кажете какво сте писали и горе долу какви са му критериите на Дачев за оценяване , че и нас ни чака във вторник ,а положението е критично
Да кажете какво сте писали и горе долу какви са му критериите на Дачев за оценяване , че и нас ни чака във вторник ,а положението е критично
Можете да кажете, че не съм добре, ама предпочитам да мина пак през Токушев вместо да го "уча" това ОУД...
Don't think about the problem, think about the decision...
Няма да ти кажа,че не си добре, бих направил същото и 10 пъти да ме накарат,ако трябва. Не знам как го учите,ама аз нищо не запомням и нямам обяснение.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Мисля си, че така си мислим, защото вече минахме през Токушев, а през Дачев - не 
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
bobenceto написа:Можете да кажете, че не съм добре, ама предпочитам да мина пак през Токушев вместо да го "уча" това ОУД...
Хахаха. Спомням си, че преди 3-4 дена казах, че си мечтая да мина на 200те странички на Дачев и да се отърва от тухлите на Токушев. Е сега ми се иска да хвана и да науча всички договори от втория учебник вместо да се занимавам с тази...Теория на общия лаф за държавата. Има полезни неща, но докато се открият и осъзнаят нервите ми вече не издържат.
Надявам се Дачев да не изисква разбиране на всеки малък елемент, а просто разбиране на основните моменти в това...държавознание.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
Лека ви нощ на всички
Почвам да си мисля вече, че едната половина вече сме изкукуригали, а другата - изкудкудякали
Ужас 
Почвам да си мисля вече, че едната половина вече сме изкукуригали, а другата - изкудкудякали
-
dimeto
- От дъжд на вятър
- Специалност: 1група право
- Курс: първи
Az totalno se Dachevizirah.I imam 4uvstvoto ,4e ni6to nz .Ama to tva e normalno predvid fakta , 4e naistina ni6to nz
.Utre, kakvoto sabq pokaje 6te -razduq kat se vyrna. Aide lekinka na vsi4ki vi i uspeh na lubimata mi 14 grupa utre s Toku6kata
.
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
Казах ли ти аз на тебjoruuu написа:
Хахаха. Спомням си, че преди 3-4 дена казах, че си мечтая да мина на 200те странички на Дачев и да се отърва от тухлите на Токушев. Е сега ми се иска да хвана и да науча всички договори от втория учебник вместо да се занимавам с тази...Теория на общия лаф за държавата. Има полезни неща, но докато се открият и осъзнаят нервите ми вече не издържат.
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хахаха, каза ми , каза ми. Но в интерес на всички ни щеше да е да грешиш в този случай. Тайно се надявах ОУД да е фасулска работа хахах. Сега ще си трябва сериозно боричкане с Дачевchaosmaster написа:Казах ли ти аз на тебjoruuu написа:
Студени са сградите,
но нашият град,
но нашият град,
- Advocate
- Драскач
По-добре Дачев ,вместо Токушев !
Споко ,колеги ще се справин на изпита днес като дадът инфо че Дачев не яде хора няма да има проблем 
Salus populi suprema lex