Честно казано не знам как може да ти звучат двете групи толкова сходно - както казах аз не намирам прилики
Иначе всеки си има "собствен слух" така да се каже.
Иначе от албума, който споменах като последен ( и не е този, който си слушал и си изтрил ) има страхотни парчета.
Ето това ми стана любимо и честно да си кажа, съм го слушала стотици пъти
Hot ride
... и това Girls
И другите парчета от албума ми харесват много, обаче тези са ми фаворити ^^
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Никой, ама никой не може да ме разубеди в това че са велики. Навремето си купих един буутлег (неофициален албум), оранжев с изобразена риба върху него. Там имаше и редки песни на Продиджи, които ги няма в албумите, обаче по нищо не отстъпват на хитовите им парчета. Като например:
"The Rest, The Unreleased, The Last" се казваше албума, специално заради темата във форума, прерових своята CD-колекция и намерих въпросния диск. Огромната популярност на този диск се състои в това, че предлага песни на Продиджи, които ги няма в студийните им албуми. "Molotov Bitch" и "Rhythm Of Life" са определено едни от най-впечатляващите творби на групата.
Сега се сетих, че много се кефих и на "Funky Shit" от небезизвестния им албум от 1997 г.!
THE_PARASITE написа:Определено са страхотни. Имам цялата им дискография до 2004-та. После не знам дали са издавали нещо ново. Все пак са едни от най-големите новатори в музиката според мен.
Опасявам се, че след 1998 г. ги е прихванал синдромът на изчерпването, когато след зашеметяващ успех не можеш да направиш нищо (ще направя паралел с Металика, които след най-големия си успех от 1991 г. насам не са направили нищо стойностно). Тоя албум от 2004 г. за който говориш с нищо не ме впечатли. Първите 3 албума на групата ще си останат №1 за мен!
Металика са правили доста стойности неща след 1991г. Целият кавър албум - Garage Inc. е невероятен. Зa Load и ReLoad мога да се съглася, че от тези два албум може да стане един доста добър, но любимата ми песен на Металик е от ReLoad. Иначе за Prodigy съм съласен, но пък то бяха и разделяние, събирания и това също си е оказало влияние.
Лелеее лелелелеле ... сега го дръпнах и пуснах - звучи прекрасно хахахах След малко като го изслушам хубавичко ще изкажа по-обстойно мнение Но това, което съм слушала, и това, което слушам в момента - Omen - звучат много добре.
Да ми дойдат в България само ..
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63
Чак пък велик.... Не може да ме впечатли така, както едновремешните албуми. Ама то и времената са други. Но наистина ми липсваше това звучене тяхното.
Иначе звучи добре Има парчета, които намирам за доста яки - Omen, Colours, Inviders must die, Warriors dance, Take me to the hospital. Доволна съм хаха
аз на Еxit се точа от години Само пари да има. Голяма е лудница.
Ама ако ми дойдат в България ще е още по-голям кеф. Ще бъде най-мощната ми концертна година - Мадона(дано да дойде:") и Продиджи. хахахахах о.О
Ми...аз вече си заделям мангизи за Екзит....решено е
...ако има навити да пишат...все пак тва ще е 10 годишнина и плана е да викат изявените гости през декадата...като Underworld,Fatboy Slim,Carl Cox,Slayer,Apocalyptica,The White Stripes,Garbage,Sasha,Felix da Housecat,Freq Nasty,Agnostic Front,Napalm Death,Sandy Rivera,Cypress Hill,Moloko,Massive Attack,Iggy Pop,Roni Size,Soulfly,Tricky,Stereo MC`s,Roger Sanchez,Timo Maas,Chumbawamba,Sander Kleinenberg,Neneh Cherry
Prong,Robert Owens (Ohio, USA),Snoop Dogg, The Prodigy, Noisia, DJ Hype...David Guetta,Danny Tenaglia, Beastie Boys, Wu-Tang Clan,Billy Idol,John Digweed,The Cult,Pet Shop Boys,Robert Plant,Junior Jack,Franz Ferdinand,Frankie Knuckles,Groove Armada,Ms. Lauryn Hill,James Zabiela,Scissor Sisters,Nick Warren,The Cardigans,Dave Clarke