Убиха студент на метри от НДК
Re: Убиха студент на метри от НДК
Риспект, Смокинг! 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не е случайно, разбира се.Smoking Mirror написа:знаете ли, не е случайно, че от хилядолетия насам паметта на починалите се почита с МЪЛЧАНИЕ
Един вид превенция срещу изговаряне на куп глупости.
А доколкото си спомням в изтрите постове такава изобщо нямаше
То не беха Враца, Пловдив, Борово, Младост, Люлин, села...

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Мдаа. Успокойте се малко! И моля ви, спрете да експлоатирате темата за това кой откъде е!
"Темата" кой от къде е е важна. Манталитетът се формира в средата, където човек е израснал и възпитан.
Факт, е че повечето престъпления в София се извършват от придошли провинциалисти. Студентът от Сливен беше убит от убиец от Благоевград. Студентът от София, когото убиха до НДК е убит от селянин от Враца. Идват селяните в София и почват да мародерстват и убиват. Когато имаше жителство престъпността беше на много по-ниско ниво. Селянинът, като дойде в София придобива усещане за ненаказуемост, в резултат на анонимността и почва да върши престъпления. Отидете да гледате дела в районния съд. Ще се уверите, че почти всички подсъдими НЕ са от София.Коренякът- софиянецът е възпитан да живее честно и почтенно и случаите на престъпления, извършени от софиянци са много редки. Но за сметка на това софиянци сме подложени на терора на провинциалната престъпност.
Още нещо- защо когато имаше случаи на убити студенти от София провинциалните студенти не протестираха. Вие протестирахте когато жертва беше студентът от Сливен. Така и трябва! Но, когато мародери от провинцията убиха студент от София не излязохте да протестирате.
И още нещо- вие протестирахте през декември, но след като изпразнувахте осми декември-. Срамота! Този осми декември не трябваше да бъде празнуван
Факт, е че повечето престъпления в София се извършват от придошли провинциалисти. Студентът от Сливен беше убит от убиец от Благоевград. Студентът от София, когото убиха до НДК е убит от селянин от Враца. Идват селяните в София и почват да мародерстват и убиват. Когато имаше жителство престъпността беше на много по-ниско ниво. Селянинът, като дойде в София придобива усещане за ненаказуемост, в резултат на анонимността и почва да върши престъпления. Отидете да гледате дела в районния съд. Ще се уверите, че почти всички подсъдими НЕ са от София.Коренякът- софиянецът е възпитан да живее честно и почтенно и случаите на престъпления, извършени от софиянци са много редки. Но за сметка на това софиянци сме подложени на терора на провинциалната престъпност.
Още нещо- защо когато имаше случаи на убити студенти от София провинциалните студенти не протестираха. Вие протестирахте когато жертва беше студентът от Сливен. Така и трябва! Но, когато мародери от провинцията убиха студент от София не излязохте да протестирате.
И още нещо- вие протестирахте през декември, но след като изпразнувахте осми декември-. Срамота! Този осми декември не трябваше да бъде празнуван
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И Коледа не трябваше да бъде празнувана, и Нова година, и кой когато има рожден ден, трябваше да е в траур.... Айде, стига.
Това пък за софиянци и провинциалисти е толкова тъпо. Аз съм живял в София през целия си живот и могоа съвсем отговорно да си кажа, че хората тук са много по-злобни, по-нахални, по-тариката и т.н. Изобщо в последните години се получи така, че щом си от София, ти задължително трябва да си гъзар.
Това пък за софиянци и провинциалисти е толкова тъпо. Аз съм живял в София през целия си живот и могоа съвсем отговорно да си кажа, че хората тук са много по-злобни, по-нахални, по-тариката и т.н. Изобщо в последните години се получи така, че щом си от София, ти задължително трябва да си гъзар.
евала човече, абсолютно съм съгласен с теб и точно това се опитвам да им обясня тук, но не всички са от София явно нали се сещаш, и няма как да не се защитават...но за съжаление това е истината - СРЕДАТА, където си израснал и хората около теб.....
Soffianec написа:"Темата" кой от къде е е важна. Манталитетът се формира в средата, където човек е израснал и възпитан.
точно така....само че само в твойте представи... ще ти кажа 2 неща - Софиянци за много готини и дружелюбни хора, може би малко по изнервени от нормалното, но това пак идва от селяните - щото от цяла България, всички са тук и аз се влача в задръствания, заоиколен от селяни, еми нормално е да съм се поизнервил малко и да викам и да креща в колата и да се праа на тарикат, защото си на моя територия и ме дразниш нормално е, но никога няма да отида да заколям някой, защото не съм възпитан така, не съм отгледан на село, и не съм го виждал това насилие, а там е постоянно - ходи в една селска дискотека да видиш колко ножа се размахват и кви войни са между 2 малки села с дискотеки и кво става, аз щом говоря съм го виждал - не си говоря празни приказни ....тва е манталитет, начин на живот, възпитание, среда....
и още нещо - ако си селянин, нормално да са такива хората тук с теб - писна ни от селяни !!!!!! тва е истината, за тва са хората такива с тебе, щото най вероятно мекаш като говориш
и още нещо - ако си селянин, нормално да са такива хората тук с теб - писна ни от селяни !!!!!! тва е истината, за тва са хората такива с тебе, щото най вероятно мекаш като говориш
ники написа:И Коледа не трябваше да бъде празнувана, и Нова година, и кой когато има рожден ден, трябваше да е в траур.... Айде, стига.
Последно промяна от marianski на 08 Фев 2009, 10:14, променено общо 2 пъти.
виж кво това го казах, защото някой тук каза, че дядо му го ударила кола и никой нищо не бил казал и не се чуло никъде - ами да, щото ако дядо му беше на 22 години и го беше заклал врачански селянин пред дома му, щеше да се разчуе, защото е недопустимо, не ми викай че е нормално, защото не е !!!! и се случва, защото го толерираме - за това: видите ли селяни наоколо, особено почерпени - гледайте ги с 4 очи и бъдете готови да им резнете главата когато се разбошуват за да не е твоята!!! и това трябва да е девиза на София, докато селската измет не разбере, че е на гости тука и ще си седи мирно и кротко и не може да размахва ножа както е свикнала.....
ники написа:Абе, мариански, толкоз ли неможеш да разбереш бе? Хора умирали по пътищата "всеки ден"! Еми, умират. Било нормално... Кво му е нормалното? От катастрофи умират средно 300 пъти повече от колкото от наръгване с нож. За?о по дяволите протестираш срещу второто? И айде стига с тия селяни и незнам си какви, защото от нас софианците в това отношение по-зле няма. Изобщо не си прави труда да ми отговаряш, защото всичката ви тая престорена прекомерна солидарност далеч не прави впечатление за всички. Умряло момчето, да гадно е наистина. Никой не спори, ама айде да не се преекспонира и да не правим национална трагедия. Когато парадирахте със смъртта на Стоян Балтов беше още по-тъпо, че хората и до сега се опитват да обеждават, колко са прави.
- ники
- Легендарен флуудър
Казах ти човек, от София съм. Родителите ми също са от София. Това нищо не значи. Софиянци сме били много мили хора... хахахаха. Ти направо ме разби. По дикотеки не ходих ли, в градския транспорт не се ли возиш, не си ли пазаруваш по магазините, с приятели не ходиш ли по кафета и т.н? Това, което аз ти казвах, се наблюдава в последно време. Има адски много софиянци, които са тъпи кат гьон и единственият им източник на самочувствие е, че са столичани. Ей такива пък мен ме дразнят адски много.
ПП: И не, не мекам
Незнам кой ти каза, че това са софиянци??? Точно тези за които говориш са селяните - те са навсякъде, а и не ти вярвам че си от София...сещаш си се...ако беше, щеше да ти е писнало и на теб....
ники написа:Казах ти човек, от София съм. Родителите ми също са от София. Това нищо не значи. Софиянци сме били много мили хора... хахахаха. Ти направо ме разби. По дикотеки не ходих ли, в градския транспорт не се ли возиш, не си ли пазаруваш по магазините, с приятели не ходиш ли по кафета и т.н? Това, което аз ти казвах, се наблюдава в последно време. Има адски много софиянци, които са тъпи кат гьон и единственият им източник на самочувствие е, че са столичани. Ей такива пък мен ме дразнят адски много.
и като казвам нормално - казвам разбираемо, защото е нормално да се случи такова нещастие, с риск да се повторя - не е нормално да те убият пред дома ти за няма нищо, нормално е да изгориш да се наводниш и да катастрофира6 разбра ли сега кво искам да кажа?
marianski написа:виж кво това го казах, защото някой тук каза, че дядо му го ударила кола и никой нищо не бил казал и не се чуло никъде - ами да, щото ако дядо му беше на 22 години и го беше заклал врачански селянин пред дома му, щеше да се разчуе, защото е недопустимо, не ми викай че е нормално, защото не е !!!! и се случва, защото го толерираме - за това: видите ли селяни наоколо, особено почерпени - гледайте ги с 4 очи и бъдете готови да им резнете главата когато се разбошуват за да не е твоята!!! и това трябва да е девиза на София, докато селската измет не разбере, че е на гости тука и ще си седи мирно и кротко и не може да размахва ножа както е свикнала.....ники написа:Абе, мариански, толкоз ли неможеш да разбереш бе? Хора умирали по пътищата "всеки ден"! Еми, умират. Било нормално... Кво му е нормалното? От катастрофи умират средно 300 пъти повече от колкото от наръгване с нож. За?о по дяволите протестираш срещу второто? И айде стига с тия селяни и незнам си какви, защото от нас софианците в това отношение по-зле няма. Изобщо не си прави труда да ми отговаряш, защото всичката ви тая престорена прекомерна солидарност далеч не прави впечатление за всички. Умряло момчето, да гадно е наистина. Никой не спори, ама айде да не се преекспонира и да не правим национална трагедия. Когато парадирахте със смъртта на Стоян Балтов беше още по-тъпо, че хората и до сега се опитват да обеждават, колко са прави.
- ники
- Легендарен флуудър
Не вярваш, че съм от София... ахахахахаха. Тоя форум в последно време е станал много забавен. Сигурно държиш да покажа удостоверение за постоянен адрес или лична карта ли, знам ли...
Всъщност знаеш ли, прав си. Честно казано съм роден в Ихтиман
На връщане от вилата не съм издържал и айдее в най близкото родилно
Така че сигурно затова не те разбирам. Брей как ме усети

Всъщност знаеш ли, прав си. Честно казано съм роден в Ихтиман
"Селянин" е състояние на духа, а не идва от това от кой град/село си дошъл.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Темата прераства в нещо грозно и мисля, че е добре да й/ви попречим.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)