1-ви курс Право (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Ако има някой, който да постне и лекцията за държавата на атрибутивно ниво, грешка няма да имате 
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
мхм,би било чудесно 
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
'бсолютноBushmen написа:. Ако тръгнете да се захващате за това, което казва - бррр. не го правете. Койото каза, че добър, мил - нямам идея дали е бил така, но днес беше в пълната си мощ!
И аз съм скъсана, няма да коментирам доколко знаех втория въпрос, един от любимите ми беше, първият - също, но направих грешката да започна с увод, който явно не му се понрави и той изрази това доста, хм, деликатно. Това леко ме притесни и резултатът е налице. Не си позволявайте да се стряскате
Моето впечатление е адски негативно. Никога не тръгвам от това да се смятам за идеална, но на въпроси, които знаех добре, имам двойка и получих доста ехидно отношение, което не виждам с какво заслужих.
Не му се поддавайте на провокациите. Въпрос на момент е в какво настроение ще го хванете.
И една добавка - влизайте по-първи
Явно Токушев не е въодушевен да изпитва в почичните дни ...
Обаче за 7ма и 8ма.... казах ли ви ,че сте богоизбрани
Честито за оценките !
ОУД не става за учене ... остават ми 3 дена до изпита и само съм чела лекциите по веднъж... дори не помня темите как се казват
Не знам на какво ще се разчита при Дачев , но след лекото изкарване при Токушев, все някъде трябва да има поголовна сеч
Обаче за 7ма и 8ма.... казах ли ви ,че сте богоизбрани
ОУД не става за учене ... остават ми 3 дена до изпита и само съм чела лекциите по веднъж... дори не помня темите как се казват
- Advocate
- Драскач
- Специалност: Право
Все пак е изпит и при Дачев.Това че 7-8 минахме по тънката система при Токушев , не значи че и при Дачев може да е така.Между другото от 7 или 8 скъсани има ли ?
Salus populi suprema lex
Доколкото аз знам 5-ма
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
- Advocate
- Драскач
Богизбрани,богоизбрани и пак .... кофти за хората..
Salus populi suprema lex
По тая логика 1-ва и 2-ра група сме богоизбрани, тъй като няма скъсани

Айде,ако някой има лекцията за държавата на атрибутивно ниво, да ни я пусне. Ще бъда много благодарен.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Токушев мина при мене.
Османската правна система и Законодателство по печата Изводите, които мога да си направя за този човек е само един: той спори със самия себе си и с фактите, които самият той е написал в учебника си само и само, за да те скъса и да те направи на нищо. Все пак имам 3. Но не в това е проблемът. Проблемът е, че не може аз да му цитирам дословно учебника му и той да ми заявява, че не говоря по същество и че не е вярно това, което САМИЯТ ТОЙ Е ЗАЯВИЛ. Мислех си, че кандидатстудентските изпити са субективни, мислех си, че всичко е субективно, но този човек, който не помни какво е писал в учебниците си мина всякакви мои очаквания. Дано имам повече късмет при такива като него.
С нищо положително не ме впечатли, най-малко що се отнася до маниерите му и начина на общуване с хората.
п.п. Горд съм от едно. Не си купих в последния момент новия му учебник и не му набих 18 лв.
п.п. Горд съм от едно. Не си купих в последния момент новия му учебник и не му набих 18 лв.
Вторият ти въпрос е бил особено приятен, почти колкото първия!!!

Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- Advocate
- Драскач
Двата въпроса са хубави , поне на мен ми харесват ,но вече няма значение всичко мина.Пуснал съм един коментар за изпита не искам да се преповтарям че може да сложа и някои добавки.
@rkk
1-2 е бил в добро настроени
- освен това ще е малко брутално да има яко скъсани че тогава докато стигне до 16 ще настене шок и ужас , а спешния център ще го напълним със студенти 
@rkk
1-2 е бил в добро настроени
Salus populi suprema lex
Е пък нали сме Богоизбрани, как няма да е в добро 
- Advocate
- Драскач
Айде , айде минали сте метър малко повече 
Salus populi suprema lex
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: трети
Мблааааааа, мина гадното ИБДП! От личен опит - винаги, ама винаги имайте едно наум. И повярвайте ми - на настроения е този професор - реши ли да се заяде с теб на кучето в тъмните отверстия ще те набута! Аз лично съм афектиран, тъй като откровено ми се заяде, въпреки самообладанието ми, въпреки въпросите, казани за хубава оценка бидох порязан. Оттдавам го не толкова на незнанието си, колкото на неговото неблагоразположение. Но, все пак има и такива дни, има и такива моменти, животът не е мед и рози 
Към тези, които не са минали - давайте го спокойно, освен ако нищо не знаете няма да ви скъса. Бъдете спокойни, владейте се, не показвайте емоции, не се влияте от хапливите <на места обидни> коментари и се молете да не ви се заяде.
Успех на всички, които не са минали
Към тези, които не са минали - давайте го спокойно, освен ако нищо не знаете няма да ви скъса. Бъдете спокойни, владейте се, не показвайте емоции, не се влияте от хапливите <на места обидни> коментари и се молете да не ви се заяде.
Успех на всички, които не са минали
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team