Не съм запознат с правната тематикаSmoking Mirror написа:имаш предвид прилагането на конклудентни действия лиПлазмодий написа:За мен бездумните начини са далеч по ефективни и надеждни,думите са маска
"Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: "Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Пффф, нищо не правя, седя и го гледам, обикновено тъпо.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Meн пък вече четири пъти ме е блъскала колаТърговецът на кристал написа:О, мен на два пъти без малко да ме блъсне кола. Че и на една и съща улица, да му се невиди...![]()
Ама така е - млади сме били, луди - сега първо се оглеждам, пък после се правя на интересна.
My will be done!!!
Мен пък ме е блъскало теле! Бях с мотор... 
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
И телето препускаше с превишена скорост, нали? ;D
По темата:
Опитвам се да се сетя дали някога мъж ми е хващал очото само с външен вид, но предвид това, че съм супер късогледа...А и при мен интересът идва винаги след като поопозная малко другата страна, т.е. доста след първата запознаваща реплика
А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.
По темата:
А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ако е станала работата, тогава "браво на момчето". Ако не - сорка, ама не е важното да е от сърДце.Mira написа:А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
Бях в сериозна връзка тогава, нямаше как да стане
Не, че иначе имаше шанс, ама аз по принцип съм голяма мъка в тия неща
Но ми хареса подхода, беше по-оригинален от всичко останало, което съм виждала и чувала.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Що бе? Не е лошо да е от сърце. На мен няколко пъти ми се е искало да кажа на някоя напълно непозната девойка нещо като "ти си го знаеш, ама си адски красива" и просто да си тръгна, поради единствената причина, че се възхищавам на красотата й, без да искам нищо от нея. Хубаво е да се правят искрени комплименти просто ей така. Май не съм ги правил на непознати убавици, но животът е пред мен. Красотата трябва да се цени!Jamesmagno написа:Ако е станала работата, тогава "браво на момчето". Ако не - сорка, ама не е важното да е от сърДце.Mira написа:А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Айде беpora_e_priqtel написа:...че се възхищавам на красотата й, без да искам нищо от нея...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Всъщност поддържам пора!
И аз съм така
Спирал съм по заведения мацки, само да им кажа, че са адските, но нищо повече. Девойката тъкмо иска да завърже разговор, обаче аз си тръгвам.
Обичам си жената
И аз съм така
Спирал съм по заведения мацки, само да им кажа, че са адските, но нищо повече. Девойката тъкмо иска да завърже разговор, обаче аз си тръгвам.
Обичам си жената
medicate, medicate
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Моя позната ми разказва как в една дискотека един левент се приближил и я попитал:
"ама, ти петсин евро виждалА ли си наведнъж?"
Толкова се шашардисала, че му отговорила:
"А ти как мислиш, майка ми работи в банка"
Онзи се чупил.
"ама, ти петсин евро виждалА ли си наведнъж?"
Толкова се шашардисала, че му отговорила:
"А ти как мислиш, майка ми работи в банка"
Онзи се чупил.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
Оф... Хм...Аз си имам колекция страстоубийствени свалки. Хм... Но май най-култовата е отпреди 3 години и половина някъде. (демек, била съм почти на 16)
Седим 3 дебилни лапета на Попа, чакаме 4то такова. Все момиченца. Идва един индивид на видима възраст около 30... И се обръща към мен с традиционното:
- Знаеш ли, че ми напомняш много на някого?
- Ами, не. Не се познаваме. (твърдо, уверено и недружелюбно)
- Чудесно. Аз съм Ники. И като малък имах едно зайче. Казваше се Бъгси. Имах и една мноу злояда братовчедка. Та тя един ден го стиснала и то умряло.
Тук аз се чудя как да се дематериализирам... или поне него; за изражението на лицето ми няма и да споменавам. НО той продължава!...
- И аз вчерта питам баща ми, който си реже салатката за ракийката "Тате, къде е Бъгси?" А той ми вика: "Бъгси умря. животът е гаден Свиквай." (Оттогава това е паметен лаф). Та.. ти ми приличаш на това мое умряло зайче.. И по зъбките.. Мн си сладка.
В този момент 4тия елемент от компанията ми се появи и ме избави.... Та... МОМЧЕТА, НЕ, НЕ НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА!
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ега ти идиотът!
Все с някое вещество е злоупотребил, че да каже "Ти знайш ли, че в лицето си кат умрело животно". т'ва да го ругаеш, ругаеш, докат не пресече Толбухин (да иде на спирката на 94, за незапознатите със старите имена :Р)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Само аз ли не мисля, че е било чак толкоз страшно? Той, човечецът, не е искал да каже, че тя прилича на умряло животно, а че прилича на негово любимо зайче, скъп спомен от детските години. Което, принципно, може да бъде и мило. Сега, това, че въпросното добиче е намерило смъртта си при такива обстоятелства, е забавно (т.е. не забавно, ама е своеобразна екстра в разказа
), но не е централно в идеята. Аз дори бих се разсмяла, ако някой тръгне да ми обяснява нещо толкова безумно по толкова нелеп начин.
Дразнещото в ситуацията за мен би било, че веднага бих заподозряла, че намира прилика с това зайче поне у десетина девойки на ден и, съотвено, тая история се върти, докато някоя върже. А това автоматично го принизява до ангелчетата, паднали от небето, дрехите по пода и прочее евтини реплики за свалка и неминуемо му заработва шута от Попа до спирката на 94, да.
Дразнещото в ситуацията за мен би било, че веднага бих заподозряла, че намира прилика с това зайче поне у десетина девойки на ден и, съотвено, тая история се върти, докато някоя върже. А това автоматично го принизява до ангелчетата, паднали от небето, дрехите по пода и прочее евтини реплики за свалка и неминуемо му заработва шута от Попа до спирката на 94, да.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
При все че бях бая шаштисана при подобно признание...
всичко накуп беше зле. Т.е. не ме интересува какво точно беше искал да каже. Каза го кофти и кой знае още на колко невинни хлапета... После заподозрях, че май беше преиначен цитат от "Смъртоносно оръжие" (4ката ако не се лъжа; някъде финала) - още по-зле.
Във всеки случай... колкото и да ми беше смешно тогава, трагично е, че такива хора реално си вярват, че ИМАТ ШАНС баш с подобни реплики.
'Айде да не разказвам сега за "You dance like chickIn. ... And I'm HUNGRY."
'Айде да не разказвам сега за "You dance like chickIn. ... And I'm HUNGRY."
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.