Не на насилието

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Alvisun
В началото бе словото

Не на насилието

Мнение от Alvisun »

Касае се за зверското убийство на 19 годишния Стоян Балтов.От пресата разбрахме за това, че в училището, в което работи неговата майка е предприета кампания "Не на насилието" и решихме с приятели да се присъединим към тях.За целта подготвихме специална пощенска кутия в интернет, където да можем да събираме писма, които в последствие да можем да изпратим на електронния адрес на училището.Разговаряхме с представител на управата на училището по телефона и те приеха радушно присъединяването ни към инициативата "Не на насилието".Бих искала да ви приканя вие също да се присъедините на адрес ne_na_nasilieto@mail.ru или директно на адреса на училището:
xsou_sliven@abv.bg
Ето и сайта им в интернет:

http://www.10sousliven.hit.bg/kontakti.htm

За целта подготвихме специална пощенска кутия в интернет, където да можем да събираме писма, които в последствие да можем да изпратим на електронния адрес на училището.Разговаряхме с представител на управата на училището по телефона и те приеха радушно присъединяването ни към инициативата "Не на насилието".Бих искала да ви приканя вие също да се присъедините на адрес ne_na_nasilieto@mail.ru или директно на адреса на училището:
xsou_sliven@abv.bg

Ето и сайта им в интернет:- http://www.10sousliven.hit.bg/kontakti.htm

Вчера жителите на гр.Сливен са излезли и са се редили на опашка в този студ по улиците, за да се включат в инициативата.
Приканвам ви от свое име да се включите в тази инициатива по избран от вас начин - има неща, за които се налага Обществото ни да се обедини и да покаже, че неговата позиция e категорична по въпроса с насилието.
Ето http://paper.standartnews.com/bg/articl ... информация от пресата за тези, които не знаят за какво е всичко това.-

Искрено благодаря на всеки, комуто е станала близка на сърцето нашата инициатива!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Не на насилието

Мнение от Jamesmagno »

Според мен тези писма трябва да се получават от всички училища, които участват в инициативата, които отново трябва да бъдат "всички".
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Насилието е част от света. ВИНАГИ ще го има! Въпросът е да не е самоцел и ежедневие. То просто трябва да се ограничи чрез адекватни закони и санкции. Кауза под надслов "НЕ НА НАСИЛИЕТО" е обречена на неуспех още от заглавието.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Това е като плаката "НЕ НА МАФИЯТА", който един пенсионер беше закачил на протеста на 21-ви. Направо си представям как мафиотите ще видят плаката и ще си кажат: "Ей, виж, не ни искат. Я да спрем да вършим престъпления!".
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

pora_e_priqtel написа:Това е като плаката "НЕ НА МАФИЯТА", който един пенсионер беше закачил на протеста на 21-ви. Направо си представям как мафиотите ще видят плаката и ще си кажат: "Ей, виж, не ни искат. Я да спрем да вършим престъпления!".

Това исках и аз да кажа!
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

За насилието- когато ви посегнат, дръпнете се назад, за да избегнете удара. След това нанесете зашеметяващ удар и напуснете сцената. Така се избягват усложнения. Ако обаче сцената на събитието е вашият дом- изхвърлете от дома си човека, който ви е посегнал. Мисля, че дадох почти универсална система за действие. А, не! За пистолетите не съм казал. Ако тръгнат да ви насочат огнестрелно оръжие- не стойте пред дулото, чакайки кротко и послушно да ви убият, а още преди да са се прицелили във вас- отнемете оръжието на агресора и го предайте на полицията. Ако тръгнат ви насочват много оръжия- напуснете мястото на случващото се преди да са се прицелили във вас. Така е още по-универсална системата ми за реагиране.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

FightForFreedom написа:За насилието- когато ви посегнат, дръпнете се назад, за да избегнете удара. След това нанесете зашеметяващ удар и напуснете сцената. Така се избягват усложнения. Ако обаче сцената на събитието е вашият дом- изхвърлете от дома си човека, който ви е посегнал. Мисля, че дадох почти универсална система за действие. А, не! За пистолетите не съм казал. Ако тръгнат да ви насочат огнестрелно оръжие- не стойте пред дулото, чакайки кротко и послушно да ви убият, а още преди да са се прицелили във вас- отнемете оръжието на агресора и го предайте на полицията. Ако тръгнат ви насочват много оръжия- напуснете мястото на случващото се преди да са се прицелили във вас. Така е още по-универсална системата ми за реагиране.
Из "10 начина да оцелееш 16сек. срещу Чък Норис"...
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

FightForFreedom написа:За насилието- когато ви посегнат, дръпнете се назад, за да избегнете удара. След това нанесете зашеметяващ удар и напуснете сцената. Така се избягват усложнения. Ако обаче сцената на събитието е вашият дом- изхвърлете от дома си човека, който ви е посегнал. Мисля, че дадох почти универсална система за действие. А, не! За пистолетите не съм казал. Ако тръгнат да ви насочат огнестрелно оръжие- не стойте пред дулото, чакайки кротко и послушно да ви убият, а още преди да са се прицелили във вас- отнемете оръжието на агресора и го предайте на полицията. Ако тръгнат ви насочват много оръжия- напуснете мястото на случващото се преди да са се прицелили във вас. Така е още по-универсална системата ми за реагиране.
тва как съм го пропуснала?! :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Верно си е :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Пак за насилие, и пак за 19-годишен, но този път е Ангел, а не Стоян и е в Катуница, а не Щудград...
Баси! Сякаш цялото ни общество се върти на едно и също място, забързано като хамстер във въртележка.... Големи приказки, много напъни и никакво придвижване напред... :evil:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”