"Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: "Ааа....ъъъ...аз, таковата... ами... здрасти!"

Мнение от Плазмодий »

Smoking Mirror написа:
Плазмодий написа:За мен бездумните начини са далеч по ефективни и надеждни,думите са маска :bounce:
имаш предвид прилагането на конклудентни действия ли :lol:
Не съм запознат с правната тематика :scratch:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Пффф, нищо не правя, седя и го гледам, обикновено тъпо.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Търговецът на кристал написа:О, мен на два пъти без малко да ме блъсне кола. Че и на една и съща улица, да му се невиди... :mrgreen:
Ама така е - млади сме били, луди - сега първо се оглеждам, пък после се правя на интересна. :lol:
Meн пък вече четири пъти ме е блъскала кола :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
My will be done!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Мен пък ме е блъскало теле! Бях с мотор... :|
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

И телето препускаше с превишена скорост, нали? ;D

По темата: :scratch: Опитвам се да се сетя дали някога мъж ми е хващал очото само с външен вид, но предвид това, че съм супер късогледа...А и при мен интересът идва винаги след като поопозная малко другата страна, т.е. доста след първата запознаваща реплика :wink:
А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.
Изображение
Изображение
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Mira написа:А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.
Ако е станала работата, тогава "браво на момчето". Ако не - сорка, ама не е важното да е от сърДце.
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

Бях в сериозна връзка тогава, нямаше как да стане :wink: Не, че иначе имаше шанс, ама аз по принцип съм голяма мъка в тия неща :lol: Но ми хареса подхода, беше по-оригинален от всичко останало, което съм виждала и чувала.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Jamesmagno написа:
Mira написа:А мен най-забавно са ме "сваляли" преди няколко години - ходя си аз и срещу мен някакъв ме спира, изчервен до ушите, с репликата "Извинявай, обаче си толкова хубава, че просто не можех да си позволя да пропусна шанса да се запозная с теб". Само дето беше с повече заекване. Ако е било тактика - браво на момчето, изглеждаше доста естествено. Това е важното - да не изглежда нагласено и клиширано.
Ако е станала работата, тогава "браво на момчето". Ако не - сорка, ама не е важното да е от сърДце.
Що бе? Не е лошо да е от сърце. На мен няколко пъти ми се е искало да кажа на някоя напълно непозната девойка нещо като "ти си го знаеш, ама си адски красива" и просто да си тръгна, поради единствената причина, че се възхищавам на красотата й, без да искам нищо от нея. Хубаво е да се правят искрени комплименти просто ей така. Май не съм ги правил на непознати убавици, но животът е пред мен. Красотата трябва да се цени! :P
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

pora_e_priqtel написа:...че се възхищавам на красотата й, без да искам нищо от нея...
Айде бе ;) Разправяй ти...
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика

Мнение от phoebe »

Всъщност поддържам пора!
И аз съм така ;)
Спирал съм по заведения мацки, само да им кажа, че са адските, но нищо повече. Девойката тъкмо иска да завърже разговор, обаче аз си тръгвам.
Обичам си жената ;)
medicate, medicate
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Моя позната ми разказва как в една дискотека един левент се приближил и я попитал:
"ама, ти петсин евро виждалА ли си наведнъж?"
Толкова се шашардисала, че му отговорила:
"А ти как мислиш, майка ми работи в банка"
Онзи се чупил.
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

:lol: Последното е идейно. :lol: И правдоподобно за мен. Ще взема да го пробвам.
Оф... Хм...Аз си имам колекция страстоубийствени свалки. Хм... Но май най-култовата е отпреди 3 години и половина някъде. (демек, била съм почти на 16)
Седим 3 дебилни лапета на Попа, чакаме 4то такова. Все момиченца. Идва един индивид на видима възраст около 30... И се обръща към мен с традиционното:
- Знаеш ли, че ми напомняш много на някого?
- Ами, не. Не се познаваме. (твърдо, уверено и недружелюбно)
- Чудесно. Аз съм Ники. И като малък имах едно зайче. Казваше се Бъгси. Имах и една мноу злояда братовчедка. Та тя един ден го стиснала и то умряло.
Тук аз се чудя как да се дематериализирам... или поне него; за изражението на лицето ми няма и да споменавам. НО той продължава!...
- И аз вчерта питам баща ми, който си реже салатката за ракийката "Тате, къде е Бъгси?" А той ми вика: "Бъгси умря. животът е гаден Свиквай." (Оттогава това е паметен лаф). Та.. ти ми приличаш на това мое умряло зайче.. И по зъбките.. Мн си сладка.
В този момент 4тия елемент от компанията ми се появи и ме избави.... Та... МОМЧЕТА, НЕ, НЕ НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА! :lol: :lol: :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Ега ти идиотът! :lol: Все с някое вещество е злоупотребил, че да каже "Ти знайш ли, че в лицето си кат умрело животно". т'ва да го ругаеш, ругаеш, докат не пресече Толбухин (да иде на спирката на 94, за незапознатите със старите имена :Р)
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Само аз ли не мисля, че е било чак толкоз страшно? Той, човечецът, не е искал да каже, че тя прилича на умряло животно, а че прилича на негово любимо зайче, скъп спомен от детските години. Което, принципно, може да бъде и мило. Сега, това, че въпросното добиче е намерило смъртта си при такива обстоятелства, е забавно (т.е. не забавно, ама е своеобразна екстра в разказа :rabbit: ), но не е централно в идеята. Аз дори бих се разсмяла, ако някой тръгне да ми обяснява нещо толкова безумно по толкова нелеп начин. :albino:
Дразнещото в ситуацията за мен би било, че веднага бих заподозряла, че намира прилика с това зайче поне у десетина девойки на ден и, съотвено, тая история се върти, докато някоя върже. А това автоматично го принизява до ангелчетата, паднали от небето, дрехите по пода и прочее евтини реплики за свалка и неминуемо му заработва шута от Попа до спирката на 94, да.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

При все че бях бая шаштисана при подобно признание... :lol: всичко накуп беше зле. Т.е. не ме интересува какво точно беше искал да каже. Каза го кофти и кой знае още на колко невинни хлапета... После заподозрях, че май беше преиначен цитат от "Смъртоносно оръжие" (4ката ако не се лъжа; някъде финала) - още по-зле. :mrgreen: Във всеки случай... колкото и да ми беше смешно тогава, трагично е, че такива хора реално си вярват, че ИМАТ ШАНС баш с подобни реплики.
'Айде да не разказвам сега за "You dance like chickIn. ... And I'm HUNGRY." :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”