Унижението

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Унижението

Мнение от Kristo »

оффтопик: забележете, че на нея 60-70% от мненията и' са насочени или към мен или са с моето име турено там..

онтопик: Ели, сигурно си спомняш, че ти предложих сделка - никой от нас да не споменава името на другия, и да не се обръща към него. Би ли споделила, защо не прие? Ако е заради спорта по гълване - навит съм. Ако обаче е заради злобната ти страна, не мисля, че следва да даваш обяснения тука, а просто да спреш, за да не прекалиш, особено с тва поведение тип "аз съм по-по-най от всички вас, вижте ме мене, сега, какво ше ви направя"

и пак онтопик - най-лесния начин да унижиш някого е да му помогнеш да се самопрецака. Хем ще го е яд на негоси, хем ще има и чуждо участие. Но на мен рядко ми се случва да унижавам някого.. :(

пс: не се стърпях, пак оффтопик - Мила, не съм се заяждал със сестра ти и старото ти гадже, не ме обвинявай...
оф, шегувам се... :)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Търговецът на кристал написа:Затова и не мога да ти отговоря на повечето въпроси, свързани с тебе и не бих и опитала да гадая. Мога да отговоря само за себе си, а не помня да сме се унижавали в кокошия кръг
Не, махни ме мене, аз просто си говорех по принцип, защото не разбрах cause-effect теорията ти за причиненото зло, това е. :P Иначе в един курник не е хубаво да се допуснат каквито и да е клъввания, нали?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Кристо, ако искаш да ви запозная? Със старото гадже имам предвид...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мила написа:Ели, нали ти казваш сама, че всичко е субективно? Е, това което за теб е леко клъвване, за мен може да се окаже смъртоносно. Буквално.
Не го отричам, така е. Съвсем субективно, но точно заради това ти можеш да съдиш за магнитуда на трусовете само според собствените си критерии за това какво е унижение, какво - клъвване и какво - блага дума. Това не означава, че бих търпяла да тестват нервите ми до безкрай, само и само да не нараня нечии чувства. Щото никой не се е сетил да пита аз дали съм пила Валиум, след като ми е казал/направил нещо (няма такъв случай, но те и мойте нерви са яки въжета - иначе осъзнавам, че са ми казвали неща, дето не биха били особено приятни на много от вас).

Пак казвам - за да се случи нещо подобно (понеже в общия случай си меря приказките), трябва онзи да е настъпвал мотиката неизмерим брой пъти. Има хора, дето много държат да ти играят "Елено моме" на главата. Е, не става. Прецени нещата така - по-добре ли е ТИ да се измъчваш и самоизяждаш, отколкото да поставиш някого на мястото му (когато е заслужено)? Когато нищо не ти е направил, смятам, изяснихме.

* Абе, хора, не мога да ви насмогна.
- Кристо, такива "сделки" оставят много неща да отлежават и накрая могат да ескалират до по-неприятни последици. Натрупва се негативна енергия, която не е полезна за нито една от страните. Викам обаче да спрем да занимаваме форума с нашите отношения, наслушаха ни се и едва ли сме особено забавни. А те споменах като най-пресен пример за негативно отношение от моя страна към общ познат.
- Ир, просто ти попита какво би трябвало да си направила, за да получиш някакво негативно отношение. Аз не мога да ти отговоря, доколкото знам какво става само в собствената ми глава - и затова и ти отговорих само и единствено за себе си и своето отношение, когато се стигне до по-крути мерки - няма конкретна връзка деяние-отговор. Действа се според случая. Подобен отговор вероятно не ти е от полза, за да си изясниш своето питане, но е единственият, който бих могла да ти дам съвсем отговорно и откровено.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 05 Фев 2009, 23:11, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Леле, божке. Вие не сте нормални. Искам стария кристо.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Smoking Mirror написа:Леле, божке. Вие не сте нормални. Искам стария кристо.
Стига си спамил, че ще ми затворят темата и тогава лично ще дойда да те унизя пред най-добрите ти приятели !!! :evil:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Търговецът на кристал написа:Викам обаче да спрем да занимаваме форума с нашите отношения, наслушаха ни се и едва ли сме особено забавни.
Напротив.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Шшшшт, тиху, тиху, тиху, че ще ни се скарат... Тъкмо върнахме темата към нормалния, почти философски онтопик...
Лека нощ от мен - и без това почти спя от няколко часа насам. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Такаааа... Не съм сигурна, че някога съм унижавала някого целенасочено. Каквото имам да казвам, го казвам на 4 очи, под формата на разумен разговор. Унижението ми се струва прекалено елементарно. Прекалено първосигнално. Недостойно. Издава невъзможност да се справиш по-адекватно с положението. И е някак грозно. Лично на мен ми е под достойнството. Предполагам, че ще има несъгласни (засегнати), но това си е моето виждане за нещата, не държа някой да го споделя.
Изображение
Изображение
Изображение
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

:geek: :geek: :geek:
Много сте сериозни бре, всеки говори лично без да се замисли какво точно е унижение :)
а то е просто потъпкване на вжните неща за един човек, начин за настъпване на егото, ритане между краката и прочие...
С една дума, човек гледа да не го прави за да не му го направят :mrgreen:
My will be done!!!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Пфф, на мен ми се е случвало да унижавам. По принцип се старая да не го правя, ама някои си го просят. То обикновено най-простите хора не подлежат на унижение.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Плазмодий написа:Хах Търговеца и Боромир обичат да унижават,нямало друг избор бла бла,това някъде прочетохте ли го,избрахте да си помпате егото под налягане така или просто ви звучи цинично и аристократично?
Ти, пиленце, е добре да се научиш, че когато нещо е отвъд скромния ти капацитет (а това са кажи-речи 90% от нещата, и общо-взето почти всичко извън основните жизнени процеси), то не е непременно лошо и не изисква непременно опити за възмутено цвилене от твоя страна.

Както аз не се присмивам на това как ти обичаш да се държиш като пълен простак и да го вееш това наоколо все едно е неотразимо чаровно и оригинално, така и ти недей се ангажира с определения аз какво и как обичам. Егото ми се помпа от неща, твърде отделни от наливане на акъл на идиоти по форуми, но аз го правя от човеколюбие, защото ме боли сърцето от цялата тая тъпота, с която съм заобиколен. Но да навлизам в подробности за егото си и помпането му би било унизително за тебе и подобните ти, както и за мен, че ви обяснявам неща, за които не сте достойни. Капиши? И преди да избухнеш в яд нека ти кажа, че малко резкият ми тон не е лично срещу тебе, просто емпиричният опит е доказал, че само така може да се говори... в някои ситуации. :angel13:

Така че нека бъдем учтиви за малко, ако и да ти е непривично. Позицията ми по темата е ясна, нечии протести няма да я променят, защото всичко е базирано на не особено трудни принципи, валидни откак има разум на тая земя.

П.П. В края на тази тирада искам да добавя, че горното ми мнение не ангажира задочно по никакъв начин Ели а.к.а. Търговецът на кристал. Първо - защото тя и сама може да се защити, и второ - защото предишни инциденти с намесването ни на едно място ми докараха немалко главоболия, които бих желал щото да си спестя.
Сори, Ели, душа :salute: :mrgreen:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Boromir написа: :angel13:
:mrgreen: :P :mrgreen:
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

хммм... аз почти не съм попадал в ситуации, в които съм унижавал някой... в повечето случаи съм го правил или да защитя себе си, или някой мой приятел, но се старая да го избягвам ако мога ^^

Май и мен са опитвали да унижават, ама повечето случаи е ставало неуспешно, имайки се предвид пред кои са се опитвали да ме унижат о.О

Все таз де, унижаването не го одобрявам. В повечето случаи е по-добро от един селски бой, но... може и без него да се мине ^^
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Трите фази на унижението.

поздравявам всички унизени и унизяващи. и подчертавам, че това не е офтопик.
Прикачени файлове
Humiliation_by_Rourkart.jpg
(105.34 KiB) Свалено 84 пъти
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”