КСК 2009 - География
Re: КСК 2009 - География
научи всичките бе колко му е
има си конспект-20 теми, а междудругото дали има възможност да отпадне някоя тема тая година? да ви се похваля научих и релеф
още 18 теми 
Внимавай какво си пожелаваш...
- Nimex
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Така си и помослих, но се притесних конспекта да не е стар. А промени в конспекта за тази година има ли, защото този, който беше постнат на предишните страници ми се струва стар (2007-2008г сигурно)
И ако може някой да напише всичките теми дето са се падали през последните 2 години...тоест 8 теми...
И ако може някой да напише всичките теми дето са се падали през последните 2 години...тоест 8 теми...
Здравейте.
И аз съм решила да кандидатствам с география и език. Досега съм минала всички теми, като ми остава само Северозападен регион. Общо взето знам най-важното от повечето теми, но се притеснявам, че изпитът наближава, а аз не съм научила нито една на 100%. 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: втори
Миналата година бяха на предварителния релеф и югозападен регион, на редовния енергетика и селища. По миналата мисля, че са били хранително-вкусова промишленост и растениевъдство. Незкам кое е на редовния, кое на предварителния. Тогава се падаше само по 1 тема, а не по 2 и да си избираш, както е сега.
Едва ли ще има промени в конспекта.Щяха да го съобщят нa пресконференцията преди няколко дни.
Брейй,много кандидати с география
Бравос 
Брейй,много кандидати с география

- tofigirl
- В началото бе словото
- Специалност: География
Здравейте на всички
някой знае ли как се формира бала по специалностите хидрология и климатология и колко пъти се взима оценката от изпита по гео? Успех на всички кандидатстващи 
Усмивката ще спаси света!
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Няма такива специалности. В Геолого-географския факултет на СУ има само 4 специалности :Геология География, Туризъм и Регионално развитие и политика. Хидрология и климатология са дисциплини, които се изучават в специалност География.
един въпрос- точно тема география на растениевъдството няма, има 3 отделни на зърнопроизводство,технически култури и на зеленчукопроизводството, лозарството и овощарство, какво се прави сега? и 3 ли трябва да науча, ако е така тая тема май по добре да я пропусна, а?
- Nimex
- В началото бе словото
Вярно ли е че темата за Релеф е отпаднала....разбрах го от един приятел, а той от частните уроци.... ?
- Mushmul
- Флъдзила
- Курс: завършил
Не е възможно да отпадне Релеф. Тя една от ключовите. До колкото знам тази година се обсъждаше дали да не отпаднат Растениевърство и Животновъдство, но мисля че са запазани.
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Да растениевъдството е разделено на няколко така е. Има се предвид всичките му съставни теми. Релефът не е отпасднал. Просто се носи една негласна информация, че темите които са се паднали миналата година ги махат тази година. Просто не ги слагат в пликовете. Уж било отскоро това нещо. Незнам, може и да е вярно, но не разчитайте на това.
аз залагам на 15 теми пък дано Бог да е с мене 
- lLady_MooN_RaiN
- Пишете, о, братя
Ами дано имаш късмет. Да не се получи гадната комбинация и двете да не ги знаеш...
еми тогава спасението ще е редовния за който ще науча и другите 5, интересно защо всички казват че на предварителен се изкарва по лесно?