Обръщение към всички българи

Модератори: Don Horhe, Lord

paulalight
В началото бе словото
Специалност: Адвокат и пиател

Обръщение към всички българи

Мнение от paulalight »

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

СКЪПИ МОИ ПРИЯТЕЛИ И СЪНАРОДНИЦИ,
Предстоят парламентарни избори и ония, които с деянията си ни донесоха толкова страдания и неволи може отново да бъдат избрани с 10 – 15 % от българските граждани, защото другите, отчаяни, обезверени и отвратени, са си останали в къщи. Така, мандат след мандат, ще гледаме все същите недостойни и презирани от нас лица в ролята на народни представители и те ще определят съдбините ни, ще имат имунитет при разследване за корупция, ще черпят блага. Защото вашите неподадени гласове ще бъдат разпределени между тях. Нека не го допускаме! Ако си останете в къщи и не гласувате, това НЕ Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, а услуга в полза на хората, които искате да изритате вън от политическия живот. Моля ви, ако не харесвате никого от кандидатите на политическите партии, все пак, гласувайте. Гласувайте с бюлетина, в която сте зачеркнали всички. По този начин ще попречите да получат от държавата субсидии и за вашите гласове лица, които не одобрявате. Излезте и подайте вота си! Ако съединим много малки пламъчета, ще запалим клада, на която ще изгорим или поне поопърлим злото. Нека политиците видят, че народът ги уволнява! Нека пред света грейне истината, че сме хора, а не стадо овце! Целта е проста. Ако парламентарните избори завършат, например, със 70% гласували и 40% недействителни бюлетини, това ще бъде достатъчно основание да се твърди, че Избирателният закон не отразява волята на избирателя и да се подеме борба за РЕФЕРЕНДУМ за смесена или мажоритарна система при изборите. Това ще ни даде шанс да не гледаме ден след ден, за цели десетилетия, едни и същи лакоми, корумпирани и долни нищожества, седнали зад банките в Свещения храм на народовластието. Това ще бъде крачка напред, колкото и плаха да е тя. Нека Светлината ви озарява и закриля!
Паула Лайт - Това съм аз (It is me): http://PaulaLightVerity.blogspot.com
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Мнение от peterdi »

Защо ли си мисля, че това вече съм го виждал тук.
Според мен това със зачеркването на всички не важи. Ако важеше, отдавна щеше да се прави.
Едно е вярно от твоето мнение със сигурност - че трябва да се гласува. Иначе тия с твърдия електорат пак ще си се изберат. И с рейсовете от Турция.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Проблемът не е В демокрацията, чеда. Проблемът Е демокрацията. :king: :king:
Изображение
Аватар
Advocate
Драскач
Специалност: Право

Мнение от Advocate »

Boromir написа:Проблемът не е В демокрацията, чеда. Проблемът Е демокрацията. :king: :king:
Може прав да се окажеш , защото ако взема историята за поука - България ,винаги е била добре със силно централно управление (демек леви идеи) , а защото не искам да я ползвам като аргумент (не е правилно) не искам да коментирам искам само да кажа че да наистина трябва да се гласува , поне от толкова злини да си изберем най-малката , а не рейсовете от турция и твърдия електорат(пенсионерите без партиини книжки) ,отново да изберат тези които докараха България до просешка тояга.
Salus populi suprema lex
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не бъркай силното със силовото и насилническото. И силното с лявото, защото има и силно дясно.
Отдавна и аз си задавам въпроса дали проблемът е в начина на функциониране на демокрацията в страната или в самата демокрация... Още не съм стигнал до отговора на Боромир, но по всичко личи, че вървя натам. И говоря конкретно за нашата страна и нашите проблеми, а не за теоритични и галактически модели. :blackeye:
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Добре , защо винаги трябва да се чудим за какво не и е наред на демокрацията ,а не погледнем към хората ?!
Salus populi suprema lex
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Хората са демоса. :idea:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Виж, Адвокате,
Има 2 начина да облечеш един човек. Можеш да му купиш дрехи според размерите му или да го поодялкаш, за да влезе в някакви готови дрехи. Проблемът, според мен, е в приспособяването на демокрацията в страната, а не в самата нея или в самите нас. :?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

В мнения.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Тази пък си мисли, че е открила топлата вода...
То невалидната беше кампания на вече кой ли не...та дори на Расате...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Нищо чудно - БСП сигурно са позлатили Расате - толкова услуги им направи!

Зачеркнете всички имена на бюлетината и после можете да си избършете някои части с нея, защото, разбира се, тя ще е НЕВАЛИДНА.

Гласувайте си както си требе, гласувайте масово, а не се оправдавайте, че всички са маскари!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Само маскарите казват, че мсички са маскари! :idea:
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Жокер , да те попитам приспособяването на демокрацията от какво зависи , може би тя сама си се приспособява , а обществото и в частност отделният индивид ( като основна градивна единица) сигурно са само наблюдатели !?!??!?!
Salus populi suprema lex
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Приспособяването зависи от много неща: и от обществото, и от отделни силни личности, и от държавата, която винаги е била основен модернизиращ фактор в нашия полуостров, но най-вече от международната обстановка и влиянието на едни или други външни фактори, включително и съседски. И от механизмите и историческия опит на всичкото това и какви скрити цели си поставя, като ти набиват в главата мантрата на демокрацията... Защото едно говорят, а друго вършат, а трети и четвърти цели си поставят като правят първите две... :roll:
pagan_spirit
В началото бе словото
Специалност: arheolog

Мнение от pagan_spirit »

Аз съм решил да зачеркна цялата бюлетина. :bigsmurf:
Публикувай отговор

Обратно към “България”